Allah bağışlasın darısı benimde başıma olsun inşallah ❤8 haftalikti gelişmedi betam 8000 lere falan çıkmıştı ve bekledik düşmedi ve kürtaj oldum mecbur.. 3 ay korundum sonra 4.ay HSG çekindim ve 5. Ay yeniden hamile kaldım çok şükür kızım şimdi 3 yaşında,
Bende kızımı LABQOUİCK ile öğrendim 5.8 di betam.. ve normal testti.. erken değilcok cokk tesekkur ederim test buydu bende cok saskinim 5 cok az bi deger nasil olduda cikti diye
Benim canım ben gördüm şimdi gözünaydınEtiket yapmami isteyen bi arkadas vardi umarim gorur
Ben mart ayında kürtaj oldum. Adeti biraz uzun bekledim. Bu ayki adetime 15 gün var inşallah hamile kalırım hayırlısıyla8 haftalikti gelişmedi betam 8000 lere falan çıkmıştı ve bekledik düşmedi ve kürtaj oldum mecbur.. 3 ay korundum sonra 4.ay HSG çekindim ve 5. Ay yeniden hamile kaldım çok şükür kızım şimdi 3 yaşında,
Bence takip ediyordur burayı etmiyosa bile nisan topiğinden edenler var söylerler neyse Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda anne olurÇok hayali o ben onun ilk kadın olduğuna inanmadım ne yalan diyim ciddenerkek de aramıza mı kaynadı dedim arada ovulasyon filan atınca inandım. Ya işte çok şey dicem de dememek daha iyi diyorm şimdi yok burada olsa okusa yazardım en iyisi görmediği bilmediği şeyi konuşmak haksızlık ona da bana da yolu açık olsun Allaha
İnşallah Rabbim nasip etsin sağlıklaBen mart ayında kürtaj oldum. Adeti biraz uzun bekledim. Bu ayki adetime 15 gün var inşallah hamile kalırım hayırlısıyla
Söylemeleri birşey değil cidden ben dedim ona hoşlaşmadığımı biliyor zaten kendisi fazlasını yakıştırmıyorum konuşmayı ondan yorumsuzum tııııpppBence takip ediyordur burayı etmiyosa bile nisan topiğinden edenler var söylerler neyse Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda anne olur
Laboquick erken gebelik testine laf edecektim tam bu mesaj beni mahvettiBende kızımı LABQOUİCK ile öğrendim 5.8 di betam.. ve normal testti.. erken değil
Üzüldüm canım ama ne güzel düzenli oluyorsun inşallah birdaha ki ay nasip olur dilerim
Regl dongunuz kac gun suruyor? Ben de 14. gundeyim daha piki goremedim ama uygulama yarini yumurtlama gösteriyor daha umudumu kaybetmedimİyi akşamlar kızlar ya adetten sonraki 12. Gündeyim ovülasyon testi de yaptım pik mik yok hatta silik ama benm akıntı dün başladıbu testlere güvenmemek mi gerek ya artık düzenli yapmıyorum zaten
Erken değil ya bildiğin basit kaset test ile öğrendim 5.8 iLaboquick erken gebelik testine laf edecektim tam bu mesaj beni mahvetti
Normalde 28 günde bir ama geçen ay 29 günde oldum. O yüzden batım da yanlış olabilir bu ay kör topal gidicez birazRegl dongunuz kac gun suruyor? Ben de 14. gundeyim daha piki goremedim ama uygulama yarini yumurtlama gösteriyor daha umudumu kaybetmedim
Canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalirizda Haziran grubuna gitmeyiz eğer olaki regl olursak sen haziran grubu açarsın oraya geliriz hepimizHahaaa ama bilemiyorum herkes herkesde hoşlaşmak zorunda değilde biraz ağır ruh hali var ne bileyim ben sevemedim ta şubattan tanıyorum onuçok şey derim en iyisi yorumsuz olmayı seçiyorum haziran diyerek isteyen gitsin bir baksın seversiniz belki zaten küçük 18 yaşında yaa
Nasıl yani ? Dün acayip akıntı oldu bende, değerlendirdik. Ama işte diyorum ya dün 11. Gün bugün 12Benim akıntı önce geliyor piki sonra görüyorum ama akıntı oldugu zaman hamile kaldım onu biliyorum
Merhaba astalife faydasını gördünüz mü yumurta kalitesi için mi kullanıyorsunuzYusra-61
bat: tahmini 7 mayıs
3 yıldır korunmuyorum tedaviden önceki son çıkış olarak ovulasyon testiyle deniyorum üc aydir
Kullandigim ilaçlar : prowomen + d vit + astalife + eşim proxeed plus
Canım ben hamileyimTamam canım Hoşgeldinherkesi toplu eklicem müsait oldukça bugün son snvm aöf vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?