Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben mart ayında kürtaj oldum. Adeti biraz uzun bekledim. Bu ayki adetime 15 gün var inşallah hamile kalırım hayırlısıyla

Bence takip ediyordur burayı etmiyosa bile nisan topiğinden edenler var söylerler neyse Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda anne olur

Bence takip ediyordur burayı etmiyosa bile nisan topiğinden edenler var söylerler neyse Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda anne olur
Söylemeleri birşey değil cidden ben dedim ona hoşlaşmadığımı biliyor zaten kendisi fazlasını yakıştırmıyorum konuşmayı ondan yorumsuzum tııııppp amin gönlüne göre versin hepimizin
başka derdim de yok o değil zaten kendi derdimle zor uğraşıyorum sancım çoook

İyi akşamlar kızlar ya adetten sonraki 12. Gündeyim ovülasyon testi de yaptım pik mik yok hatta silik ama benm akıntı dün başladı bu testlere güvenmemek mi gerek ya artık düzenli yapmıyorum zaten
Regl dongunuz kac gun suruyor? Ben de 14. gundeyim daha piki goremedim ama uygulama yarini yumurtlama gösteriyor daha umudumu kaybetmedim

Canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalirizda Haziran grubuna gitmeyiz eğer olaki regl olursak sen haziran grubu açarsın oraya geliriz hepimiz alıştık sana

Selam kizlar
Sabah 1 LİTRE SU ile vitamin alımı
Badem sütlü hc yağlı latte
12:00 kuru yeşil Soğanlı yumurta salatalık yeşil elma ve greyfurt

Yeşilçay
Türk kahvesi 2bardak su

19:00 zeytinyağlı kereviz mantarli karides
Yeşilçay
2 bardak su

7857 adım 286 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_

Umarım bu hafta benimde eşim olur
40 dakika koşu yaptım kaç puan ekliyorduk unuttum

Eklentiler

• IMG_20210503_234055.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 16200747219243817790988730999628.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…