- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Hamile kalırken diyor kilolara dikkat çok da salmayın, örnekndiyet listesi aha diyorNeeeemişş
Ne bileyim ben öyle şeyler görmedi ki gözlerim hiç. Valla yazzzıııkkk banaKızım patladı diyor pozirifliktrn mürekkepler fışkırmış
İnsallah, pcos var diye de korkuyorum yumurtlama olmazsa diye, ovulasyon testlerini ilk kez deniyorum ama inositol kullanıyorum iki aydir umarim ise yaramıştır ve yumurtlama olur.Evet aynen öyle sizde de akıntı başladıysa bu ayki maraton da başlamış demektir
Göndereyim gülüm :)Demi bu tatlişşş de oradan kankacum tanıyor onlarıcanımcım hani şu kadın haziran grubu açmış ya ben bulamadım onu yaa
Hatun kendine bakıyor kızım baksana, bu ay hamiş kalırsa şaşırmam. Nohut pilav yedim akşam ben, bebek böyle hayata gelir mi? Gelmez tabiHamile kalırken diyor kilolara dikkat çok da salmayın, örnekndiyet listesi aha diyor
Amin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallahBebeğinizi Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
yok kuzum negatifti nasıl saydırdım oruç oruç bide yok ilişkiden 5 gün sonrasymış yok çok hassasmış fln diyePatladı gitti derken? Çift çizgi mi yani
valla bence hamilesin kuzum... Ben bu testlerle defalarca yaptım hamiş değilim. Eltim de yaptı onda 2. çizgi aynen buydu hamile suan o... Yarın birdaha testi yineler misin? Çok heyecanlıNm88326 işte canım
Hellim Peynirli salata yedim ben deHatun kendine bakıyor kızım baksana, bu ay hamiş kalırsa şaşırmam. Nohut pilav yedim akşam ben, bebek böyle hayata gelir mi? Gelmez tabi
Haaa iyi o zaman mikemmel dur kız bi daha umut dolayım. Al bakyok kuzum negatifti nasıl saydırdım oruç oruç bide yok ilişkiden 5 gün sonrasymış yok çok hassasmış fln diye
Yine seninki iyimiş bak, hellimli salata falan,Hellim Peynirli salata yedim ben deyaaa örnek al örnek
Nohut iyidir nohut, ooo bi dr cacık dahs ne olsunYine seninki iyimiş bak, hellimli salata falan,nohut diyorum pilav diyorum cacık da vardı hahaha
Alan cezanı vermesin gizem,Haaa iyi o zaman mikemmel dur kız bi daha umut dolayım. Al bakSelizay çıkmıyormuş işte hah
Umarım olur en önemlisi sağlıkla olmasıİnsallah, pcos var diye de korkuyorum yumurtlama olmazsa diye, ovulasyon testlerini ilk kez deniyorum ama inositol kullanıyorum iki aydir umarim ise yaramıştır ve yumurtlama olur.
Kııııız bi de bir sürü folik asit tüketiyorum. Son kullanma tarihi mi geçti ki bunun, yoksa benim beynimin mi son kullanma tairihi geçti ayAlan cezanı vermesin gizem,la kinaye yaptım sana kinaye hellimli salata yemekten git protein ye biraz
Toptan kafayı yedikKııııız bi de bir sürü folik asit tüketiyorum. Son kullanma tarihi mi geçti ki bunun, yoksa benim beynimin mi son kullanma tairihi geçti ay
Belki hamilesiniz nerden biliyorsunuzYaa gerçekten mi? Benim beta hamile olmadığım halde nasıl 6 oldu hala anlamış değilim
Aha bu tabloya göre hamileyim.geçebildiğim tek test bu sonuçtaToptan kafayı yedik
Hah iyi yapmışsın canımYapmadım canmMaviliGizem rahat dur sakin ol deyince napıyorum aa yaptıkların yetti otur popunun üstüne dedim
Aha bu tabloya göre hamileyim.geçebildiğim tek test bu sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?