Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o buraya değil. Burda hamile kalıyoruz kilo vermiyoruz

Kızlar ben bu yumurtlama iişnden pek anlamıyorum aslında benim öteki iki gebeliğimdede adetten sonra ki 10. Gün ve 12 gn tutmuştu acaba erken mi yumurtluyorum uygulama kullanıyorum o verilere göre yumurtlama hesabı yapıyorum tutmuyor o tarihlerde bende bu ay önceki gebeliklerimm gibi olmasına dikkat ettim normalde uygulama yarın gösteriyor pik gününü

Kırmızıları görmedikçe umut hep vardır
Kırmızıları da gördüm az önce çok net şekilde. Bu ay aslında hiç umrumda değildi ama ilk defa reglden bir gün önce kırmızı lekelenme gördüm. Resmen vücudum benimle dalga geçti. Uzun bir süre kendime gelemeyeceğim galiba . Çok yoruldum böyle her ay farklı şekilde belirti veriyor takmasam da taksam da hiç anlayamıyorum.

Laboquick erken gebelik testine laf edecektim tam bu mesaj beni mahvetti
valla bendeki bi de ultra erken laboguik gebelik testi ilişkiden 5 gün sonrası diyordu patladı gitti yarın tekrar yapacağım bata 1 gün kala bakalım çıkacakmı

Bende beta 6 iken doktor bu hiçbişey ifade etmiyor demişti ve çok canım sıkılmıştı. Doktorun ilgili bir doktormuş, sonuç olarak gerçekten hamile değilmişim ama konuşma tarzı insanı yıpratıyor

H Hly55

Ya düzenli test yapmak beni geriyo onun yerine akıntı da varken günaşırı deneyerek gitmeyi düşünüyorum. Sadece akıntı erken geldi gibime gelmişti de ondan yazdım.
Akıntının tipi de onemli sanirim, benim de akintim basladi ama henuz piki goremedim o akinti yumurtlama yaklaştığı icin olabilir bence hormonlardan oturu

Banada öyle dediler onun bişey ifade etmiyor dediği MELEK ŞUAN İCERDE MIŞIL MIŞIL uyuyor.. bazıları gerçekten çok acimasiz. Az ağlamadım değerim çok düşük diye

Neeeemişş

Banada öyle dediler onun bişey ifade etmiyor dediği MELEK ŞUAN İCERDE MIŞIL MIŞIL uyuyor.. bazıları gerçekten çok acimasiz. Az ağlamadım değerim çok düşük diye
Yaa gerçekten mi? Benim beta hamile olmadığım halde nasıl 6 oldu hala anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…