- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ya benimkini kaç gündür tek çizgi çıkarıyor kesin test kötü diyecektim. Hayallerimle oynadınnErken değil ya bildiğin basit kaset test ile öğrendim 5.8 i
Benim de oyle. O zaman 14-15-16da bilhassa testi yap bence. Yani 12den sonra bilhassa duzenli gitsen iyi olurNormalde 28 günde bir ama geçen ay 29 günde oldum. O yüzden batım da yanlış olabilir bu ay kör topal gidicez biraz
Kız o buraya değil. Burda hamile kalıyoruz kilo vermiyoruzSelam kizlar
Sabah 1 LİTRE SU ile vitamin alımı
Badem sütlü hc yağlı latte
12:00 kuru yeşil Soğanlı yumurta salatalık yeşil elma ve greyfurt
Yeşilçay
Türk kahvesi 2bardak su
19:00 zeytinyağlı kerevizmantarli karides
Yeşilçay
2 bardak su
7857 adım 286 puan
@Arrietty_ @sedulu @neutral
Umarım bu hafta benimde eşim olur
40 dakika koşu yaptım kaç puan ekliyorduk unuttum
Kırmızıları da gördüm az önce çok net şekilde. Bu ay aslında hiç umrumda değildi ama ilk defa reglden bir gün önce kırmızı lekelenme gördüm. Resmen vücudum benimle dalga geçti. Uzun bir süre kendime gelemeyeceğim galiba . Çok yoruldum böyle her ay farklı şekilde belirti veriyor takmasam da taksam da hiç anlayamıyorum.Kırmızıları görmedikçe umut hep vardır
valla bendeki bi de ultra erken laboguik gebelik testi ilişkiden 5 gün sonrası diyordu patladı gitti yarın tekrar yapacağım bata 1 gün kala bakalım çıkacakmıLaboquick erken gebelik testine laf edecektim tam bu mesaj beni mahvetti
Ya düzenli test yapmak beni geriyo onun yerine akıntı da varken günaşırı deneyerek gitmeyi düşünüyorum. Sadece akıntı erken geldi gibime gelmişti de ondan yazdım.Benim de oyle. O zaman 14-15-16da bilhassa testi yap bence. Yani 12den sonra bilhassa duzenli gitsen iyi olur
Bende beta 6 iken doktor bu hiçbişey ifade etmiyor demişti ve çok canım sıkılmıştı. Doktorun ilgili bir doktormuş, sonuç olarak gerçekten hamile değilmişim ama konuşma tarzı insanı yıpratıyorIyi aksamlar herkeze doktora gittim aksam ustu ultrasonda kese gorunmedi dogal olarak cunku cok yeni daha regl e 4 gun var ama rahim kalinlasmasi baslamis ve cok iyi dedi doktor kesinlikle gebesin ama kanda bakalim dedi kan sonucu 5.8 cikti10 gun sonra tekrar cagirdi keseyi gormek icin ayrica evde yaptigim teste cok sasirdi nasil bi testmis bu kadar erken gosterdi diye umarim hersey yolunda gider bende durum bu
Patladı gitti derken? Çift çizgi mi yanivalla bendeki bi de ultra erken laboguik gebelik testi ilişkiden 5 gün sonrası diyordu patladı gitti yarın tekrar yapacağım bata 1 gün kala bakalım çıkacakmı
Benimde adete 8 gün var ve bugün yaptığım test NEGATİF çıktı.. o zaman da adete 6 gün vardı bakalım yani 2 gün sonra tekrar deneyeceğimYa benimkini kaç gündür tek çizgi çıkarıyor kesin test kötü diyecektim. Hayallerimle oynadınn
İnşAllah pozitife döner canımBenimde adete 8 gün var ve bugün yaptığım test NEGATİF çıktı.. o zaman da adete 6 gün vardı bakalım yani 2 gün sonra tekrar deneyeceğim
Akıntının tipi de onemli sanirim, benim de akintim basladi ama henuz piki goremedim o akinti yumurtlama yaklaştığı icin olabilir bence hormonlardan oturuYa düzenli test yapmak beni geriyo onun yerine akıntı da varken günaşırı deneyerek gitmeyi düşünüyorum. Sadece akıntı erken geldi gibime gelmişti de ondan yazdım.
Banada öyle dediler onun bişey ifade etmiyor dediği MELEK ŞUAN İCERDE MIŞIL MIŞIL uyuyor.. bazıları gerçekten çok acimasiz. Az ağlamadım değerim çok düşük diyeBende beta 6 iken doktor bu hiçbişey ifade etmiyor demişti ve çok canım sıkılmıştı. Doktorun ilgili bir doktormuş, sonuç olarak gerçekten hamile değilmişim ama konuşma tarzı insanı yıpratıyor
Perşembe günü canım ultrason randevusu var hayırlısı canım inşallahMaşallah sende hamilesinkan verdin mi?
NeeeemişşSelam kizlar
Sabah 1 LİTRE SU ile vitamin alımı
Badem sütlü hc yağlı latte
12:00 kuru yeşil Soğanlı yumurta salatalık yeşil elma ve greyfurt
Yeşilçay
Türk kahvesi 2bardak su
19:00 zeytinyağlı kerevizmantarli karides
Yeşilçay
2 bardak su
7857 adım 286 puan
@Arrietty_ @sedulu @neutral
Umarım bu hafta benimde eşim olur
40 dakika koşu yaptım kaç puan ekliyorduk unuttum
Evet aynen öyle sizde de akıntı başladıysa bu ayki maraton da başlamış demektirAkıntının tipi de onemli sanirim, benim de akintim basladi ama henuz piki goremedim o akinti yumurtlama yaklaştığı icin olabilir bence hormonlardan oturu
Kızım patladı diyor pozirifliktrn mürekkepler fışkırmışPatladı gitti derken? Çift çizgi mi yani
Yaa gerçekten mi? Benim beta hamile olmadığım halde nasıl 6 oldu hala anlamış değilimBanada öyle dediler onun bişey ifade etmiyor dediği MELEK ŞUAN İCERDE MIŞIL MIŞIL uyuyor.. bazıları gerçekten çok acimasiz. Az ağlamadım değerim çok düşük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?