Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çivanperçemi vardı onu içtim akşamları aslında çok şey içmek istemiyorum hani ilaçla gelirse birde bunlar yüklenirse kanamam aşırı olur diye fazla zorlamıyorum canım..
Duohaston iciyosan cnm.hafif bı ilaç o ayrıca çokta sokturmez o aslında gebelikte kullanılıyor bebek tutunmaya yardımcı bı ilaç ama adet gelsin diye doktorlar en hafif onu veriyor önce

Ohoo üniversite izledim ben onu netflixte yok ama artık doğru düzgün dizi çıkmıyor zaten ne varsa 2017 ye kadar olanlarda var
Ben kore dizilerine yeni başladım canım, önceden biraz önyargım vardı sanırım, herkes birbirine benziyormuş gibi geliyordu, konuşmaları da itici geliyordu kavga eder gibi ama şimdi çok seviyorum, aklına gelen olursa güzel birşey öner bana, bu aralar dizi sıkıntısı çekiyorum

Antestesizisiz çok kötü oluyor diye okudum, ben de Yaparsam anestezi ile yaparım heralde ama anestezi alıp uyutulma fikrini de sevemiyorum

Kızlar ne zamandır giremedim ben yaa, naptınız ne ettiniz ?? Ben hafif bir kasık ağrım var dünden beri, acaba adet mi olacağım yoksa döllenme mi gerçekleşiyor ? kafamda deli sorular

Antestesizisiz çok kötü oluyor diye okudum, ben de Yaparsam anestezi ile yaparım heralde ama anestezi alıp uyutulma fikrini de sevemiyorum
Kız 15 dk ne olacak. Benim anestezi ile kafam çok iyi oluyor. En sevdiğim kafa o yani. Ondan önce de kolonoskopi endoskopi yaptırmıştım. Tüm dertlerime ağlayıp hafiflemiş çıkıyorum hasteneden. Bayılıyorum

Duohaston iciyosan cnm.hafif bı ilaç o ayrıca çokta sokturmez o aslında gebelikte kullanılıyor bebek tutunmaya yardımcı bı ilaç ama adet gelsin diye doktorlar en hafif onu veriyor önce
Çok sancım var canım ya az az kanamam gelmeye de başladı halim duman inanki

E zaten tüp tıkalı olunca sperm ve yumurta birleşemiyor ondan kısırlık oluyor. Ama eğer kist parça parça bile gitse tüp açık demek oluyor dimi yani
Olaya hiç bu açıdan bakmamıştım aydinlandim şu an bendede kist olmusdu 5 cm lik basit kistti ben soğan suyu içtim 10 11 gün falan sonraki adetimde kist yok olmusdu.hatta doktor bile şaşırmıştı nasıl yok olduğuna. Havadan havadan konuşmuştu çünkü atilabilirde atilmayabilirde görürüz sonraki adetimde diye doğum kontrol hapı verip.

Aramızdaki tripleşme dün son buldu, anladınız siz bu ayı sanki çok değerlendiremedik gibi geliyor nedense, toplamda 3 ilişki oldu bazı sebeplerden ötürü sık beraber olamadık, kimileri gün aşırı yapıyor ya ?

Kızım alttan üstten yaptıemadığın şey kalmamış, mübarek üzerine kurşun yağsa dimdik ayakta kalırsın sen kimse yıldıramaz seni

Kızlar ne zamandır giremedim ben yaa, naptınız ne ettiniz ?? Ben hafif bir kasık ağrım var dünden beri, acaba adet mi olacağım yoksa döllenme mi gerçekleşiyor ? kafamda deli sorular
İyi da adet olmama yetiştin
Kafamızdaki deli soruların cevabını almak için beklemek lazım. Nerdeydin peki niye giremedin?

Gidince doktora sorcam bunu

Kuzum yaptıranlar felaketti, öldük, geberdi falan yazmış bazı yerde korktum açıkçası
Valla kuzum benim annemin rahim kalınlaşması vardı. Menapozdan sonra hala içerde yumurta kalmış onlar kalınlaştırmış. Doktor benim yanımda annemin rahminden anestezisiz parça aldı. Annem kalktı eve gittik. O biraz insanın ağrı eşiğiyle alakalı

Kuzum yaptıranlar felaketti, öldük, geberdi falan yazmış bazı yerde korktum açıkçası
Ya ben anestezili oldum geçen kasımda hiç de birşey yok bence bu kişiye göre değişir mesela canı az olanlar buna birşey yok diyor pek olanlar öldük de diyebiliyor bir arkadaşım ayık oldu gayet birşey yok dedi. Herkes bir değil bulundukları ortam makina bunlarda önemli.

Haklısın canım ama ağrı eşiğimin ne olduğunu tecrübe ederek öğrenmek istemem ki adet dönemimde ağrı kesiciye almazsam yaşayan ölülere dönüyorum ordan oraya, demek ki çok da yüksek değil

Bu ateş ölçme işini her sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan yapmamız lazımmış kızlar doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…