- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
Duohaston iciyosan cnm.hafif bı ilaç o ayrıca çokta sokturmez o aslında gebelikte kullanılıyor bebek tutunmaya yardımcı bı ilaç ama adet gelsin diye doktorlar en hafif onu veriyor önceÇivanperçemi vardı onu içtim akşamları aslında çok şey içmek istemiyorum hani ilaçla gelirse birde bunlar yüklenirse kanamam aşırı olur diye fazla zorlamıyorum canım..
Ben kore dizilerine yeni başladım canım, önceden biraz önyargım vardı sanırım, herkes birbirine benziyormuş gibi geliyordu, konuşmaları da itici geliyordu kavga eder gibiOhoo üniversite izledim ben onu netflixte yok amaartık doğru düzgün dizi çıkmıyor zaten ne varsa 2017 ye kadar olanlarda var
Antestesizisiz çok kötü oluyor diye okudum, ben de Yaparsam anestezi ile yaparım heralde ama anestezi alıp uyutulma fikrini de sevemiyorumGeçen sene şubatta yaptırdım canım. Tam yılmadan tedaviye devam edeyim dedim pandemi girdi. Belki o zaman devam etsem pandemiden korkmasam şimdiye kucağım doluydu. Şimdi yine başladım yine pandemi girdi, benle dalga geçiyor.
Ağrı sızı hiçbir şey olmadı. Hazırlık vs de yapmıyorlar. Adetin 7. Mi 8. Günü mü ne yapmışlardı. 2 saat yatırıyorlar. O da anestezi yüzünden. Sonra güle güle diyip yolluyorlar
Kuzum yaptıranlar felaketti, öldük, geberdi falan yazmış bazı yerde korktum açıkçasıÇektirmek zor değil ki canım neden çektirmek istemiyorsun?
Hsg gebelik ihtimalini artırıyor bende izne ayrılınca çektircemHsg çektirmek istemiyorum lütfen açık olsun çünkü
Kız 15 dk ne olacak. Benim anestezi ile kafam çok iyi oluyor.Antestesizisiz çok kötü oluyor diye okudum, ben de Yaparsam anestezi ile yaparım heralde ama anestezi alıp uyutulma fikrini de sevemiyorum
Çok sancım var canım ya az az kanamam gelmeye de başladıDuohaston iciyosan cnm.hafif bı ilaç o ayrıca çokta sokturmez o aslında gebelikte kullanılıyor bebek tutunmaya yardımcı bı ilaç ama adet gelsin diye doktorlar en hafif onu veriyor önce
Aynen öyle imkansız nerde erkekler orda asla azla ve ellerindeki güzel olanla yetinmeyi bilmiyorlarAynen katılıyorum koşarak gelirler ama işte hep elinde olmayana karşı bir heves var insanoğlu elindekinin kıymetini bilmiyor
Olaya hiç bu açıdan bakmamıştım aydinlandim şu anE zaten tüp tıkalı olunca sperm ve yumurta birleşemiyor ondan kısırlık oluyor. Ama eğer kist parça parça bile gitse tüp açık demek oluyor dimi yani
Kızım alttan üstten yaptıemadığın şey kalmamış, mübarek üzerine kurşun yağsa dimdik ayakta kalırsın sen kimse yıldıramaz seniKız 15 dk ne olacak. Benim anestezi ile kafam çok iyi oluyor.En sevdiğim kafa o yani. Ondan önce de kolonoskopi endoskopi yaptırmıştım. Tüm dertlerime ağlayıp hafiflemiş çıkıyorum hasteneden. Bayılıyorum
İyi da adet olmama yetiştinKızlar ne zamandır giremedim ben yaa, naptınız ne ettiniz ?? Ben hafif bir kasık ağrım var dünden beri, acaba adet mi olacağım yoksa döllenme mi gerçekleşiyor ?kafamda deli sorular
Gidince doktora sorcam bunuOlaya hiç bu açıdan bakmamıştım aydinlandim şu anbendede kist olmusdu 5 cm lik basit kistti ben soğan suyu içtim 10 11 gün falan sonraki adetimde kist yok olmusdu.hatta doktor bile şaşırmıştı nasıl yok olduğuna. Havadan havadan konuşmuştu çünkü atilabilirde atilmayabilirde görürüz sonraki adetimde diye doğum kontrol hapı verip.
Valla kuzum benim annemin rahim kalınlaşması vardı. Menapozdan sonra hala içerde yumurta kalmış onlar kalınlaştırmış. Doktor benim yanımda annemin rahminden anestezisiz parça aldı. Annem kalktı eve gittik. O biraz insanın ağrı eşiğiyle alakalıKuzum yaptıranlar felaketti, öldük, geberdi falan yazmış bazı yerde korktum açıkçası
Kızım benim her haltla ilgili niye fikrim var? Çünküüüü hepsini yaşadımmmmKızım alttan üstten yaptıemadığın şey kalmamış, mübarek üzerine kurşun yağsa dimdik ayakta kalırsın sen kimse yıldıramaz seni
Ya ben anestezili oldum geçen kasımda hiç de birşey yok benceKuzum yaptıranlar felaketti, öldük, geberdi falan yazmış bazı yerde korktum açıkçası
Haklısın canım ama ağrı eşiğimin ne olduğunu tecrübe ederek öğrenmek istememValla kuzum benim annemin rahim kalınlaşması vardı. Menapozdan sonra hala içerde yumurta kalmış onlar kalınlaştırmış. Doktor benim yanımda annemin rahminden anestezisiz parça aldı. Annem kalktı eve gittik. O biraz insanın ağrı eşiğiyle alakalı
Sor bakalım ne diyecek bende çok merak ettim, bende sendenim çünkü hiç hsg ye gitmek istemiyorumGidince doktora sorcam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?