Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi ben size bir şey soracam. Şimdi benim yumurtalıkta 3 cm kist oldu ya, adetle atılıcak falan. Ozaman benim tüplerde tıkanıklık vs olma ihtimali yok atılırsa. Tıkalı olsa nasıl atılır ki? Biri bana aptala anlatır gibi anlatabilir mi

Canımcım kist parçalanarak atılacak tüple alakası yok ki yımurta da çatlıyor küçülüyor ya aynı mantık

Valla kuzum tıkalı olsa nasıl atılır bilmiyorum ama bende de 3 cm kist vardı kendiliğinden geçmiş şükür soğan suyu iç direkt atar

Canımcım kist parçalanarak atılacak tüple alakası yok ki yımurta da çatlıyor küçülüyor ya aynı mantık
E zaten tüp tıkalı olunca sperm ve yumurta birleşemiyor ondan kısırlık oluyor. Ama eğer kist parça parça bile gitse tüp açık demek oluyor dimi yani

Uygulamaya güvenme canım, ya ovulasyon testi yap ya da yumurta takibi yaptır doktoruna

Biraz zor olacak belki ama Rabbim bekletiyorsa güzelleştiyordur inşallah . Dilerim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin Allahım.

E zaten tüp tıkalı olunca sperm ve yumurta birleşemiyor ondan kısırlık oluyor. Ama eğer kist parça parça bile gitse tüp açık demek oluyor dimi yani
Yok bunu ben anlatamayacağım galiba. Bu dersi anlatacak ladar çalışmadım ama her ay adet olmakla kistin atılması aynı şekilde oluyor. Adet olduğun halde tüp tıkalı olabilir ya da kist atıldığı halde de tıkalı olabilir. Çünkü kist 3 cm şeklinde atılmayacak. İçerde parça ğinçik olacak çok küçük parçalar geçebilir halde olacak. Emin değilim bu konudan uzman varsa onları sahneye davet edelim.

Sen yaptırdın mııı
Geçen sene şubatta yaptırdım canım. Tam yılmadan tedaviye devam edeyim dedim pandemi girdi. Belki o zaman devam etsem pandemiden korkmasam şimdiye kucağım doluydu. Şimdi yine başladım yine pandemi girdi, benle dalga geçiyor.

Ağrı sızı hiçbir şey olmadı. Hazırlık vs de yapmıyorlar. Adetin 7. Mi 8. Günü mü ne yapmışlardı. 2 saat yatırıyorlar. O da anestezi yüzünden. Sonra güle güle diyip yolluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…