- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Valla ateş ediyon heee dikkat et kendine
Gelmez inşallah da hamileyizdirHadi bakalm hep beraber beklyrz
Canımcım kist parçalanarak atılacak tüple alakası yok kiKızlar şimdi ben size bir şey soracam. Şimdi benim yumurtalıkta 3 cm kist oldu ya, adetle atılıcak falan. Ozaman benim tüplerde tıkanıklık vs olma ihtimali yok atılırsa. Tıkalı olsa nasıl atılır ki? Biri bana aptala anlatır gibi anlatabilir mi
Valla kuzum tıkalı olsa nasıl atılır bilmiyorum ama bende de 3 cm kist vardı kendiliğinden geçmiş şükür soğan suyu iç direkt atarKızlar şimdi ben size bir şey soracam. Şimdi benim yumurtalıkta 3 cm kist oldu ya, adetle atılıcak falan. Ozaman benim tüplerde tıkanıklık vs olma ihtimali yok atılırsa. Tıkalı olsa nasıl atılır ki? Biri bana aptala anlatır gibi anlatabilir mi
E zaten tüp tıkalı olunca sperm ve yumurta birleşemiyor ondan kısırlık oluyor. Ama eğer kist parça parça bile gitse tüp açık demek oluyor dimi yaniCanımcım kist parçalanarak atılacak tüple alakası yok kiyımurta da çatlıyor küçülüyor ya aynı mantık
Buradan devam ederiz sıkıntı yok ama inşallah olmazsınız kalırsınız burada böyleCanım inşallah bu ay hepimiz hamile kalirizda Haziran grubuna gitmeyiz eğer olaki regl olursak sen haziran grubu açarsın oraya geliriz hepimizalıştık sana
Çook güzel habeerr bu yaCanım ben hamileyim
Hah iyi yapmışsın canım
Hsg çektirmek istemiyorum lütfen açık olsun çünküCanımcım kist parçalanarak atılacak tüple alakası yok kiyımurta da çatlıyor küçülüyor ya aynı mantık
Buradan devam ederiz sıkıntı yok ama inşallah olmazsınız kalırsınız burada böyleCanım inşallah bu ay hepimiz hamile kalirizda Haziran grubuna gitmeyiz eğer olaki regl olursak sen haziran grubu açarsın oraya geliriz hepimizalıştık sana
Çook güzel habeerr bu yaCanım ben hamileyim
Hah iyi yapmışsın canım
Uygulamaya güvenme canım, ya ovulasyon testi yap ya da yumurta takibi yaptır doktorunaKızlar ben bu yumurtlama iişnden pek anlamıyorum aslında benim öteki iki gebeliğimdede adetten sonra ki 10. Gün ve 12 gn tutmuştu acaba erken mi yumurtluyorum uygulama kullanıyorum o verilere göre yumurtlama hesabı yapıyorum tutmuyor o tarihlerde bende bu ay önceki gebeliklerimm gibi olmasına dikkat ettim normalde uygulama yarın gösteriyor pik gününü
Valla kuzum tıkalı olsa nasıl atılır bilmiyorum ama bende de 3 cm kist vardı kendiliğinden geçmiş şükür soğan suyu iç direkt atar
Biraz zor olacak belki ama Rabbim bekletiyorsa güzelleştiyordur inşallah . Dilerim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin Allahım.İnan bu hastane yolları koridorları o kadar ağır geliyor ki bana inşallah oralara varmadan sağlıklı hamile kalırım bende yıllar öncesinden sorunlarım vardı şok olma ama 7 düşüğüm var benim birinin patolojisi yok diğerleri komplet veya parsiyel mol o zamanlar kolay hamile kalırdım şap diye 1 2 ayda ama sağlıklı olmazdı şuan da kalamiyorum
Yok bunu ben anlatamayacağım galiba. Bu dersi anlatacak ladar çalışmadım ama her ay adet olmakla kistin atılması aynı şekilde oluyor. Adet olduğun halde tüp tıkalı olabilir ya da kist atıldığı halde de tıkalı olabilir. Çünkü kist 3 cm şeklinde atılmayacak. İçerde parça ğinçik olacak çok küçük parçalar geçebilir halde olacak. Emin değilim bu konudan uzman varsa onları sahneye davet edelim.E zaten tüp tıkalı olunca sperm ve yumurta birleşemiyor ondan kısırlık oluyor. Ama eğer kist parça parça bile gitse tüp açık demek oluyor dimi yani
Anam hsgde bişey yok korkma. 15 20 dk sürüyor. Gebelik şansını da %20 artırıyormulHsg çektirmek istemiyorum lütfen açık olsun çünkü
Sen yaptırdın mıııAnam hsgde bişey yok korkma. 15 20 dk sürüyor. Gebelik şansını da %20 artırıyormul
Yepisyeni batimmm 27 mayis ekle beni bebeğimmYusra-61 yeni aya hazırlık baslasin
Geçen sene şubatta yaptırdım canım. Tam yılmadan tedaviye devam edeyim dedim pandemi girdi. Belki o zaman devam etsem pandemiden korkmasam şimdiye kucağım doluydu. Şimdi yine başladım yine pandemi girdi, benle dalga geçiyor.Sen yaptırdın mııı
Zaten fazlası kabızlık yapıyor canım ama tertemiz yapıyor yaniBu ay bende soğan kürü yapıcam mide bulandjrıyor ama 1 hafta yapabilsem yeter sabah akşam
Çektirmek zor değil ki canım neden çektirmek istemiyorsun?Hsg çektirmek istemiyorum lütfen açık olsun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?