Senin adın bundan sonra herşeyibilenkızKızım benim her haltla ilgili niye fikrim var? Çünküüüü hepsini yaşadımmmm
İnşallah normale döneriz benimde hala gelmedi ya istahimda fena pek gelecek gibide değil bu ay pkos oldu herhalde o ilaçla geç gelir zaten senin ben onu kullandım bana hiç fayda etmedi hafif kaldiÇok sancım var canım ya az az kanamam gelmeye de başladıhalim duman inanki
Evet yeni nesil cihazlar çok ağrı yapmıyormuşYa ben anestezili oldum geçen kasımda hiç de birşey yok bencebu kişiye göre değişir mesela canı az olanlar buna birşey yok diyor pek olanlar öldük de diyebiliyor bir arkadaşım ayık oldu gayet birşey yok dedi. Herkes bir değil bulundukları ortam makina bunlarda önemli.
En az 10 15 dk otur hareket etmeden yap. O senin vğcut sıcaklığın canım çok kasma yani sabah uyanmayı falan.Bu ateş ölçme işini her sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan yapmamız lazımmış kızlar doğru mu
Tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım o zaman bende artık gün sayıyorum bakalım yükselecek mi düşecek mi bat günüm gelince de test yaparımEn az 10 15 dk otur hareket etmeden yap. O senin vğcut sıcaklığın canım çok kasma yani sabah uyanmayı falan.
Sorma canım yaa kızım bacağım ağrıyor dedi, biz de doktora götürdük, röntgenler , tam kan sayımı vs . Hiçbirşey çıkmadı 3 gün özel hastane gezdik, meğer büyüme ağrısıymış. Pediatri doktorunun tekine gittik prof ve çok prestijli bir hastanenin doktoru, adam MR falan istedi sanki ciddi bir durum varmış gibi, sonra çocuk ortopedistine gittik aynı hastanenin, MR’a hiç gerek yok, herşey normal dedi, 4 yaşında olduğu için kemikleri gelişiyor endişe etmeyin dedi ki bu da proftu, keşke ilk buna gitseydik, boşu boşuna evham yaptık. Eğer ilk doktorun dediği gibi MR’a girseydi covid testi sonrası genel anesteziyle 45 dak boyunca MR’da kalacaktı yavrum...İyi da adet olmama yetiştin
Kafamızdaki deli soruların cevabını almak için beklemek lazım. Nerdeydin peki niye giremedin?
Rüyamda seni gördüm halbuki seni daha önce hiç görmedim bana diyorsun ki kııızzzz benim tombidik çıktı geliyo bende sana diyorum ki hani tombidik istemiyorum diyodun doğduktan sonra tombidik olacaktı hani diyorum sende kız geliyo ya tombidik yada değil ne fark eder ne çok uğraştım haberin var mı dedin uyandımO değil de 3 gündür inanılmaz iştahsızım. Canım hiçbir şey istemiyor 3 lokmayla doyuyorum. Tatlı benim zaafımdı canım tatlı istemiyor. Aklıma tatil geldikçe bi tuhaf oluyorum. Adet öncesi çılgın bi tatlı krizinde olmalıydım şuan. Ama çikolata bile yiyesim gelmiyor
Hayırlısı olsun inşallah balımTamam canım teşekkür ederim öyle yapayım o zaman bende artık gün sayıyorum bakalım yükselecek mi düşecek mi bat günüm gelince de test yaparım
Bende ağrı çok sabaha ne olur bilinmez zaten ilaç bitince adet olurmuş kimisi de benim gibi böyle. Buradan arkadaşım ilacı kes gelince günün uzamasın demişti öyle yapacağım sabah kanamam artarsa.İnşallah normale döneriz benimde hala gelmedi ya istahimda fena pek gelecek gibide değil bu ay pkos oldu herhalde o ilaçla geç gelir zaten senin ben onu kullandım bana hiç fayda etmedi hafif kaldi
Bacak ağrısından bahsedince Ebru şallı’nın oğlu aklıma geldi ve neslican tay... Allah korusun, 3 gün ne yediğimden ne de soluduğum havadan birşey anladım...Annelik hem çok güzel hem de çok zor...Bir damla kan , binbir endişe...İyi da adet olmama yetiştin
Kafamızdaki deli soruların cevabını almak için beklemek lazım. Nerdeydin peki niye giremedin?
Canım ama bence iyi yapmış doktorlar, maalesef küçük çocuklarda kemik tümörleri çok yaygın ve zamanında teşhis edilmezse metastaz yapabiliyor. Bir tanıdığımın çocuğu bacağım ağrıyor deyip duruyordu birkaç doktora götürmüşler büyüme ağrısıdır deyip yollamış, ama geçmeyince mr da ortaya çıkmış tümör olduğu, uzun süreli tedavisi oldu. Çok şükür senin yavrunda bir şey çıkmamış ama bende sonrasında ah vah demektense kesin bir şey yok diyebileceğiniz tetkikler yapılması en mantıklısıSorma canım yaa kızım bacağım ağrıyor dedi, biz de doktora götürdük, röntgenler , tam kan sayımı vs . Hiçbirşey çıkmadı 3 gün özel hastane gezdik, meğer büyüme ağrısıymış. Pediatri doktorunun tekine gittik prof ve çok prestijli bir hastanenin doktoru, adam MR falan istedi sanki ciddi bir durum varmış gibi, sonra çocuk ortopedistine gittik aynı hastanenin, MR’a hiç gerek yok, herşey normal dedi, 4 yaşında olduğu için kemikleri gelişiyor endişe etmeyin dedi ki bu da proftu, keşke ilk buna gitseydik, boşu boşuna evham yaptık. Eğer ilk doktorun dediği gibi MR’a girseydi covid testi sonrası genel anesteziyle 45 dak boyunca MR’da kalacaktı yavrum...sırf para koparmak için işte, ne doktorlar var ya..Özledim sizi zaten...hep aklımdaydınız..
Yiaaaa sen tatlış mısın, bal mısın, petek misinRüyamda seni gördüm halbuki seni daha önce hiç görmedim bana diyorsun ki kııızzzz benim tombidik çıktı geliyo bende sana diyorum ki hani tombidik istemiyorum diyodun doğduktan sonra tombidik olacaktı hani diyorum sende kız geliyo ya tombidik yada değil ne fark eder ne çok uğraştım haberin var mı dedin uyandımve hala daha içimden kocaman bir ses bu ay hamilesin diyo belki de uykun halsizliğin yüzünde böyle düşünüyorum bilmiyorum ama inşallah hamilesindir çok dua ediyorum hepimize kuran okuduktan sonra dualarımdasın ve bütün kızlar hepiniz duamdasınız ama içimde kocaman bir sevinç var hamile olanlar için hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Geçmiş olsun canım sevindim birşey olmamasınaSorma canım yaa kızım bacağım ağrıyor dedi, biz de doktora götürdük, röntgenler , tam kan sayımı vs . Hiçbirşey çıkmadı 3 gün özel hastane gezdik, meğer büyüme ağrısıymış. Pediatri doktorunun tekine gittik prof ve çok prestijli bir hastanenin doktoru, adam MR falan istedi sanki ciddi bir durum varmış gibi, sonra çocuk ortopedistine gittik aynı hastanenin, MR’a hiç gerek yok, herşey normal dedi, 4 yaşında olduğu için kemikleri gelişiyor endişe etmeyin dedi ki bu da proftu, keşke ilk buna gitseydik, boşu boşuna evham yaptık. Eğer ilk doktorun dediği gibi MR’a girseydi covid testi sonrası genel anesteziyle 45 dak boyunca MR’da kalacaktı yavrum...sırf para koparmak için işte, ne doktorlar var ya..Özledim sizi zaten...hep aklımdaydınız..
Allah korusun canım....Allah hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın, evladıyla sınamasın...Röntgen’de ve tam kan sayımındaki değerlerinde herşey normaldi çok şükür...Canım ama bence iyi yapmış doktorlar, maalesef küçük çocuklarda kemik tümörleri çok yaygın ve zamanında teşhis edilmezse metastaz yapabiliyor. Bir tanıdığımın çocuğu bacağım ağrıyor deyip duruyordu birkaç doktora götürmüşler büyüme ağrısıdır deyip yollamış, ama geçmeyince mr da ortaya çıkmış tümör olduğu, uzun süreli tedavisi oldu. Çok şükür senin yavrunda bir şey çıkmamış ama bende sonrasında ah vah demektense kesin bir şey yok diyebileceğiniz tetkikler yapılması en mantıklısı
Rabbim sınamasın evlatla çok zor. Ama ağrının niteliği de önemli tabi, arkadaşımın çocuğunda gündüz hiçbir şey yok ama gece uykusundan ağrı diye uyanıyormuş. Doktorlar onu ayırt eder herhalde. Allah korusun tekrardan, ben biraz pimpirikli biriyim çocuğumla işim varBacak ağrısından bahsedince Ebru şallı’nın oğlu aklıma geldi ve neslican tay... Allah korusun, 3 gün ne yediğimden ne de soluduğum havadan birşey anladım...Annelik hem çok güzel hem de çok zor...Bir damla kan , binbir endişe...
Allah korusun canım....Allah hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın, evladıyla sınamasın...Röntgen’de ve tam kan sayımındaki değerlerinde herşey normaldi çok şükür...her zaman tedbirli olmak lazım ama...
Geçmiş olsun canım sevindim birşey olmamasınabazen doktorlar para olsun ne olursa olsun derdinde. Allah ıslah etsin onlaro da.
Bende özledim vallahemşo
Gün aşırı yapan mi var yaaa 2 günde 1 anca oda birde Ramazan ayıAramızdaki tripleşme dün son buldu, anladınız sizbu ayı sanki çok değerlendiremedik gibi geliyor nedense, toplamda 3 ilişki oldu bazı sebeplerden ötürü sık beraber olamadık, kimileri gün aşırı yapıyor ya ?
Sende yeni nesil olan yerde ol ama onun ki eski nesildi hatta bu yüzden radyasyon çok oluyor diye korun demişlerdi tabi ki bana aynen öyle dediler.Evet yeni nesil cihazlar çok ağrı yapmıyormuş
Allah korusun bazen istiyoruz ama zorluklar da gözüme diziliyor Allah kimseyi evladıyla sınamasın ancak bunu bilir bunu derimBacak ağrısından bahsedince Ebru şallı’nın oğlu aklıma geldi ve neslican tay... Allah korusun, 3 gün ne yediğimden ne de soluduğum havadan birşey anladım...Annelik hem çok güzel hem de çok zor...Bir damla kan , binbir endişe...
Kim açmış Haziran ayınıGöndereyim gülüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?