Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh kuzum kıyamam neyseki iyileşmiş,çocuklara hiç kıyamıyorum... Bir Başak burcu olarak ben de hastalık hastasıyımdır zaman zaman ama çok evham da bize zarar, çoğu hastalık da stresten oluşur canım senin bat ne zaman, ne hissediyorsun fiziksel birşey var mı gözlemlediğin ?

valla bence hamilesin kuzum... Ben bu testlerle defalarca yaptım hamiş değilim. Eltim de yaptı onda 2. çizgi aynen buydu hamile suan o... Yarın birdaha testi yineler misin? Çok heyecanlı
Canım benim inşallah şenimde güzel haberlerini alacağız

Vala bana pko demediler her ay kist oluşuyordu ve uzun parçalı adet donemleri uzundan kastım baya uzun ilaç almazsam.kesilmez o yüzden hep doktorda bitti sonu öyle böyle devam ediyordum işte düzensiz olduğu için hiç bilemiyorum üç ay önce doktor regl kesilmesi için

Kız ben ramazan başladığından beri kilo aldım galiba iyi mi güya 3-4 kg verip hamile kalacaktım...63 tüm ramazan başı, 65 falan çıkıyorum bazen tartıda moral sıfır senin bat ne zaman şimdi ?
Bat belli değil tam ben ne zamana yumurtlma görürüm ona göre belirlicem. Testleri de aldım canım lh bakalım. Ama haziranda adet olacam bat olarak Kesin 3 haziran olablr

Amin canım amin balım hepimiz en güzel zamanda en sağlıklı en hayırlı evlatlara kavuşalım inşallah yatıp kalkıp hepinize dua ediyorum allahım bu ay bana nasip olmadı isteyen tüm kadınlara nasip et diye 3 hamilemiz mi vardı bizim tam hatırlamıyorum ama testlerini görünce sevinçten ağladım sanki kendim hamileymiş gibi en yakın zamanda bize de nasip olsun da şurada iki bayram edelim yahu

Canım benim bat dündü, hala regl olmadım. Bugün doktora gittim yumurta çatlamak yerine kist olmuş üçkağıtçı.. Hcg değerim de 0 çıktı. 3,4 günde gelmezse söktürücü ilaç verdi onu içeceğim. Ama bugün gidip test yapmasaydım kesin hamileyim diye dolaşırdım çünkü tüm belirtiler var kafam rahat Allahtan olayım diye bekliyorum

Peki doktorlar bu duruma ne dediler canım?
Yüzüm sivilce doldu resmennnn kızlar
Bende de çook oldu pisluuuk sendeki hamişlikten

Belki hamilesiniz nerden biliyorsunuz
İli farklı markada test yaptım silik çizgi net bir şekilde göründü doktor öyle konuşunca çok üzüldüm 2 gün sonra bi test daha yaptırdım 1.97 çıktı, kırmızı kan gelmedi sadece kahverengi renkte geldi ilk defa öyle oldum
Hamileydim düştü mü acaba

İnşAllah kuzum ya. Valla o sevinci görmeyi tatmayı nasib etsin allahım. Sonrasında da sağlıklı gebelik olsun inşallah. Ayyy yarın kan verecektim inşallah bu rüyan çıkar inşallah da yarın aynı cümleleri kurarım sana çıkar mı kız rüyaların genelde?

Hormonal mis başka bişey demediler zaten progesteron demiştim sıfır diye ona takilani görmedim hic
Progesteron düşük ben birtane aşılama Planlayanlar grubunda arkadaşa denk geldim onun aşırı düşükmüş baya bi yükselttim dedi bunun yükselme payı var mı? Hormonal yapılan testlerin var mı lh fsh e2 tsh adetin ikinci günü varsa bana atsana hepsine baksam merak ettim.

Kız iyice profesyonelleştin ha yarın testimi sana yorumlatacağım. Tsh ımı falan ölçtüreyim de

Kız iyice profesyonelleştin ha yarın testimi sana yorumlatacağım. Tsh ımı falan ölçtüreyim de
Ben tıbbı dokumantasyon ve sekreterlik okuyorum biraz bundan bazı şeylere merak saldım kadın doğum yanında doktordan ilgili sekreter olacağım herşeyi inceliyor araştırıyorum özellikle bu alanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…