Kız her gün yapıyor millet siz ne diyorsunuzGün aşırı yapan mi var yaaa 2 günde 1 anca oda birde Ramazan ayı
Hey masallah yaaa belinize kuvvet her günde can bu yaaaKız her gün yapıyor millet siz ne diyorsunuz
Ahh kuzum kıyamam neyseki iyileşmiş,çocuklara hiç kıyamıyorum...Rabbim sınamasın evlatla çok zor. Ama ağrının niteliği de önemli tabi, arkadaşımın çocuğunda gündüz hiçbir şey yok ama gece uykusundan ağrı diye uyanıyormuş. Doktorlar onu ayırt eder herhalde. Allah korusun tekrardan, ben biraz pimpirikli biriyim çocuğumla işim var
Canım benim inşallah şenimde güzel haberlerini alacağızvalla bence hamilesin kuzum... Ben bu testlerle defalarca yaptım hamiş değilim. Eltim de yaptı onda 2. çizgi aynen buydu hamile suan o... Yarın birdaha testi yineler misin? Çok heyecanlı
Vala bana pko demediler her ay kist oluşuyordu ve uzun parçalı adet donemleri uzundan kastım baya uzun ilaç almazsam.kesilmez o yüzden hep doktorda bitti sonu öyle böyle devam ediyordum işte düzensiz olduğu için hiç bilemiyorum üç ay önce doktor regl kesilmesi içinBende ağrı çok sabaha ne olur bilinmez zaten ilaç bitince adet olurmuş kimisi de benim gibi böyle. Buradan arkadaşım ilacı kes gelince günün uzamasın demişti öyle yapacağım sabah kanamam artarsa.Zaten iştah çok olunca ondan iki gün sonra ben hep adet olurum benimde öyleydi su içiyorum bol bol birde arkadaşların attığı set şeklinde hareket var onu yapıyorum o da çok zor yapması elimden geldikçe yapıyorm.
Senin pco var ama en geç kaç günde gelirdi şuan geçikmede misin canım?
Kız yok artık tavşan gibiKız her gün yapıyor millet siz ne diyorsunuz
Bat belli değil tam ben ne zamana yumurtlma görürüm ona göre belirlicem. Testleri de aldım canım lh bakalım. Ama haziranda adet olacam bat olarak Kesin 3 haziran olablrKız ben ramazan başladığından beri kilo aldım galiba iyi migüya 3-4 kg verip hamile kalacaktım...63 tüm ramazan başı, 65 falan çıkıyorum bazen tartıda moral sıfır senin bat ne zaman şimdi ?
Amin canım amin balım hepimiz en güzel zamanda en sağlıklı en hayırlı evlatlara kavuşalım inşallah yatıp kalkıp hepinize dua ediyorum allahım bu ay bana nasip olmadı isteyen tüm kadınlara nasip et diye 3 hamilemiz mi vardı bizim tam hatırlamıyorum ama testlerini görünce sevinçten ağladım sanki kendim hamileymiş gibi en yakın zamanda bize de nasip olsun da şurada iki bayram edelim yahuYiaaaa sen tatlış mısın, bal mısın, petek misinyerim seni yaaaa inşallah rüyan çıkar kuzum da bu ay o sevinci yaşarım. Yaşarız inşallah hepimiz. Güzel haberler alalım inşallah bu ay bu mübarek günler ve dualarımız hatrına allahım dualarımızı duysun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Sağlıklı sıhhatli mutlu çocuklarımız olsun. Güzel yüzlü gğzel huylu güzel kaderli olsun hepsi. Amiiiiin allahımmmmm.
Ama çok mutlu oldum kuzum benim allah seni de mutlu etsin inşallahdualarımızın karşılığını hayırlı evlatlar olarak versin amiiiinnn
Aynen canım yaa hele ramazanda hiç çekilmiyorGün aşırı yapan mi var yaaa 2 günde 1 anca oda birde Ramazan ayı
Canım benim bat dündü, hala regl olmadım. Bugün doktora gittim yumurta çatlamak yerine kist olmuş üçkağıtçı.. Hcg değerim de 0 çıktı. 3,4 günde gelmezse söktürücü ilaç verdi onu içeceğim. Ama bugün gidip test yapmasaydım kesin hamileyim diye dolaşırdım çünkü tüm belirtiler varAhh kuzum kıyamam neyseki iyileşmiş,çocuklara hiç kıyamıyorum...Bir Başak burcu olarak ben de hastalık hastasıyımdır zaman zaman ama çok evham da bize zarar, çoğu hastalık da stresten oluşur canım senin bat ne zaman, ne hissediyorsun fiziksel birşey var mı gözlemlediğin ?
Peki doktorlar bu duruma ne dediler canım?Vala bana pko demediler her ay kist oluşuyordu ve uzun parçalı adet donemleri uzundan kastım baya uzun ilaç almazsam.kesilmez o yüzden hep doktorda bitti sonu öyle böyle devam ediyordum işte düzensiz olduğu için hiç bilemiyorum üç ay önce doktor regl kesilmesi için
Bende de çook oldu pisluuuk sendeki hamişliktenYüzüm sivilce doldu resmennnn kızlar
Hormonal mis başka bişey demediler zaten progesteron demiştim sıfır diye ona takilani görmedim hicPeki doktorlar bu duruma ne dediler canım?
Bende de çook oldu pisluuuk sendeki hamişlikten
İli farklı markada test yaptım silik çizgi net bir şekilde göründü doktor öyle konuşunca çok üzüldüm 2 gün sonra bi test daha yaptırdım 1.97 çıktı, kırmızı kan gelmedi sadece kahverengi renkte geldi ilk defa öyle oldumBelki hamilesiniz nerden biliyorsunuz
İnşAllah kuzum ya. Valla o sevinci görmeyi tatmayı nasib etsin allahım. Sonrasında da sağlıklı gebelik olsun inşallah. Ayyy yarın kan verecektim inşallah bu rüyan çıkar inşallah da yarın aynı cümleleri kurarım sanaAmin canım amin balım hepimiz en güzel zamanda en sağlıklı en hayırlı evlatlara kavuşalım inşallah yatıp kalkıp hepinize dua ediyorum allahım bu ay bana nasip olmadı isteyen tüm kadınlara nasip et diye 3 hamilemiz mi vardı bizim tam hatırlamıyorum ama testlerini görünce sevinçten ağladım sanki kendim hamileymiş gibi en yakın zamanda bize de nasip olsun da şurada iki bayram edelim yahu
Progesteron düşük ben birtane aşılama Planlayanlar grubunda arkadaşa denk geldim onun aşırı düşükmüş baya bi yükselttim dedi bunun yükselme payı var mı? Hormonal yapılan testlerin var mı lh fsh e2 tsh adetin ikinci günü varsa bana atsana hepsine baksam merak ettim.Hormonal mis başka bişey demediler zaten progesteron demiştim sıfır diye ona takilani görmedim hic
Kız iyice profesyonelleştin haProgesteron düşük ben birtane aşılama Planlayanlar grubunda arkadaşa denk geldim onun aşırı düşükmüş baya bi yükselttim dedi bunun yükselme payı var mı? Hormonal yapılan testlerin var mı lh fsh e2 tsh adetin ikinci günü varsa bana atsana hepsine baksam merak ettim.
Ben tıbbı dokumantasyon ve sekreterlik okuyorumKız iyice profesyonelleştin hayarın testimi sana yorumlatacağım. Tsh ımı falan ölçtüreyim de
Kız iyice profesyonelleştin hayarın testimi sana yorumlatacağım. Tsh ımı falan ölçtüreyim de
İnşallah kuzum bak bu sendeki değişimler beni iyice şüphelendirdi belki bebişin varHayırlısı olsun inşallah balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?