Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var ama hiç biri bende yok cnm hepsi normaldi hatırladığım bı progesteronu sıfır işte acaba bahsettiğin kişi nasıl yükseltmiş ilaç dışında

Vallaha son gördüğüm rüyada ömrümde hiç görmediğim anneannemi gördüm ertesi gün eşimin dedesi vefat etti rüyamda ölmüş birini gördüm evimizden cenaze çıktı 1 ay önce şimdi de seni hamiş gördüm bir bakmışsın bebeiş gekiyooooo Hadi yarın pozitif bir enerjiyle git kanı ver sonra güzel şeyler çıksın sonra sen oynaya oynaya eve gel sonra bize haber ver sonra bizde göbek atalım burda
Fonda da şu bak canlandır kafada
Geliyoooo geliiyooooo havalı geliyooooo güzelliği dillere destaaaaannnn bakın kim geliiiyooooo

Demi 47 gün sonra adet kanaması görmüş birisi olarak yapmadığım şey kalmadı
Hahaha yavrum dur bakalım, 15 gün olsun hele, hayret bir şey bu ateş hayırlı gözüküyor ama en azından silik çizgi görseydik ayol.

Yusra-61 ANLAT BANA BEBEYİM BİLDİĞİN HER ŞEYİ ANLAT
Anlatırım da ilaç ne zaman alıyorsun canım sen?
Gider gideer o kadar erken öğrenmiş olmana bende çok şaşırdım zaten ki ama çok mutlu oldum güzel haberler alman dileğiyle 10 gün sonra artık sen hamişsin mutluluğun daim olsun

Başınız sağ olsun kuzum öncelikle inşallah allah hepimize müjdeli haberler almayı nasib etsin bakalım. Yarın güle oynaya gideceğim inşallah mutlu haberle gelirim amiiin

Var ama hiç biri bende yok cnm hepsi normaldi hatırladığım bı progesteronu sıfır işte acaba bahsettiğin kişi nasıl yükseltmiş ilaç dışında
Ben onu bulurum isim olarak orada çok aktif neler yazmıştı sayfaya şok olmuştum nasıl yani diye kadın bir mutluydu ki ben onun kadar oldum bakıcam ona sana dicem onu.

Bakayım fıstığım at yolla gelsin Kemal sunal bir deliyle kaymakam olmuştu köye bende okumadım okulunu ama bilgim azcuk var en azından hormon testleri kolay çok da zor değil
Ay çok sağol kuzum atıyorum bak bakam neymiş bu zıkımlar sen profesyonelsin artık buradaki doktorumuz bir nevi

Eklentiler

• C4E813A4-8B69-4F55-B05E-0A6BE678C8D7.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Altıncı hislerim çok kuvvetli değildir ama bazen hissettiğim şeyler oluyo içimden bir ses sürekli olarak gizem hamile gizem hamile diyo yarın da enerjini heeeepppp en yüksekte tut oynaya oynaya git oynaya oynaya gel de biz de azıcık oynayalım burda be azcık gülmek sevinmek umut ve hayal etmek bizim de hakkımız değil mi yahu
Başınız sağ olsun kuzum öncelikle inşallah allah hepimize müjdeli haberler almayı nasib etsin bakalım. Yarın güle oynaya gideceğim inşallah mutlu haberle gelirim amiiin

Kıııız bak sabahlar olmayacak şimdi. Sabaha kadar uyuyamayacağım o olacak hadi inşallahhhhh çok amiiinnnn. Allahım ne olur duy sesimiziiiii birazcucuk oynamak istiyoruz ne oluuuuuusuuuuunnn

MaviliGizem vucut sıcaklığının yuksek gitmesi ve uyku hallerinden dolayi ben de senin hamile oldugunu düşünüyorum canım. İnsallah dogrudur
Ay inşallah bakalım yarın ak koyun karakoyun çıkacak ortaya inşallah gönlümüzdeki gibi çıkarrrr çok aminnn yarabbim ne olur öyle olsun. İnşallah hepimiz bu ay, bu ay olmazsa en yakın zamanda hayırlı mutlu sağlıklı çocuklara sahip olalım yarabbim ne oluuuuurrrr amin

Kıııız bak sabahlar olmayacak şimdi. Sabaha kadar uyuyamayacağım o olacak hadi inşallahhhhh çok amiiinnnn. Allahım ne olur duy sesimiziiiii birazcucuk oynamak istiyoruz ne oluuuuuusuuuuunnn
Zaten düğün müğün de kalmadı ortada en azından burda biraz oynayalım kendi kendimize nolur nasip et allahım şu gadınceğizin de yüzü gülsün söz sosyal mesafeli oynarız yolla bi tombidik noooolllluuuurrr

Tombidik konusunda hala korkuluyum yalnız şehirler arası sosyal mesafe hemi deeee allah bi benim değil hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin

Ohhh mis gibi değerlerin senin de benim gibi stresi bıraksak ne güzel olacak da keşke bu da elde olsa salsak çok yakın zamanda bizlere de nasip olur inşllh
Bence de aynı fikirdeyim stres yaptığımızdan bizimki baksana birşey yok ama bir türlü gitmiyor inşallah canım inşallah dilimde gönlümde hepimiz için bu dua var Bu arada teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…