- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
Var ama hiç biri bende yok cnm hepsi normaldi hatırladığım bı progesteronu sıfır işte acaba bahsettiğin kişi nasıl yükseltmiş ilaç dışındaProgesteron düşük ben birtane aşılama Planlayanlar grubunda arkadaşa denk geldim onun aşırı düşükmüş baya bi yükselttim dedi bunun yükselme payı var mı? Hormonal yapılan testlerin var mı lh fsh e2 tsh adetin ikinci günü varsa bana atsana hepsine baksam merak ettim.
Ahaaaa o zaman yakaladım seni hormon testlerime baksan nolaarrrr kiBu arada bakarım seve seve de incelerim elimden geldikçe
İnşAllah kuzum ya. Valla o sevinci görmeyi tatmayı nasib etsin allahım. Sonrasında da sağlıklı gebelik olsun inşallah. Ayyy yarın kan verecektim inşallah bu rüyan çıkar inşallah da yarın aynı cümleleri kurarım sanaçıkar mı kız rüyaların genelde?
Canlarım ablamın progesteronu düşüktü ilaç kullandı öyle hamile kaldıVar ama hiç biri bende yok cnm hepsi normaldi hatırladığım bı progesteronu sıfır işte acaba bahsettiğin kişi nasıl yükseltmiş ilaç dışında
Demi 47 gün sonra adet kanaması görmüş birisi olarak yapmadığım şey kalmadıAy yarın gidip kan vereceğim valla ben de. Ateşim oynuyor çıldıracam. Her yerde negatif çıkıyor ona da çıldıracam. Yarın gideyim kanımı vereyim kurtulayım. Sömürün anam hadi diyeceğim.
Bak adetlerden sorumlu bakanımızYusra-61 sana envai çeşit yol yöntem masaj kür çay yoga pozisyonu tarif etsin öğrendi iyice
Anlatırım da ilaç ne zaman alıyorsun canım sen?Hahahayavrum dur bakalım, 15 gün olsun hele, hayret bir şey bu ateş hayırlı gözüküyor ama en azından silik çizgi görseydik ayol.
Yusra-61 ANLAT BANA BEBEYİM BİLDİĞİN HER ŞEYİ ANLAT
Gider gideer o kadar erken öğrenmiş olmana bende çok şaşırdım zaten kiIyi aksamlar herkeze doktora gittim aksam ustu ultrasonda kese gorunmedi dogal olarak cunku cok yeni daha regl e 4 gun var ama rahim kalinlasmasi baslamis ve cok iyi dedi doktor kesinlikle gebesin ama kanda bakalim dedi kan sonucu 5.8 cikti10 gun sonra tekrar cagirdi keseyi gormek icin ayrica evde yaptigim teste cok sasirdi nasil bi testmis bu kadar erken gosterdi diye umarim hersey yolunda gider bende durum bu
Başınız sağ olsun kuzum öncelikleVallaha son gördüğüm rüyada ömrümde hiç görmediğim anneannemi gördüm ertesi gün eşimin dedesi vefat etti rüyamda ölmüş birini gördüm evimizden cenaze çıktı 1 ay önce şimdi de seni hamiş gördüm bir bakmışsın bebeiş gekiyoooooHadi yarın pozitif bir enerjiyle git kanı ver sonra güzel şeyler çıksın sonra sen oynaya oynaya eve gel sonra bize haber ver sonra bizde göbek atalım burda
Fonda da şu bak canlandır kafada
Geliyoooo geliiyooooo havalı geliyooooo güzelliği dillere destaaaaannnn bakın kim geliiiyooooo
Bakayım fıstığım at yolla gelsinAhaaaa o zaman yakaladım seni hormon testlerime baksan nolaarrrr ki
Ben onu bulurum isim olarak orada çok aktif neler yazmıştı sayfaya şok olmuştum nasıl yani diye kadın bir mutluydu kiVar ama hiç biri bende yok cnm hepsi normaldi hatırladığım bı progesteronu sıfır işte acaba bahsettiğin kişi nasıl yükseltmiş ilaç dışında
Ay çok sağol kuzum atıyorum bak bakam neymiş bu zıkımlarBakayım fıstığım at yolla gelsinKemal sunal bir deliyle kaymakam olmuştu köye bende okumadım okulunu ama bilgim azcuk var en azından hormon testleri kolay çok da zor değil
Başınız sağ olsun kuzum öncelikleinşallah allah hepimize müjdeli haberler almayı nasib etsin bakalım. Yarın güle oynaya gideceğim inşallah mutlu haberle gelirim amiiin
Kıııız bak sabahlar olmayacak şimdi. Sabaha kadar uyuyamayacağım o olacakAltıncı hislerim çok kuvvetli değildir ama bazen hissettiğim şeyler oluyo içimden bir ses sürekli olarak gizem hamile gizem hamile diyo yarın da enerjini heeeepppp en yüksekte tut oynaya oynaya git oynaya oynaya gel de biz de azıcık oynayalım burda be azcık gülmek sevinmek umut ve hayal etmek bizim de hakkımız değil mi yahu
Ay inşallah bakalımMaviliGizem vucut sıcaklığının yuksek gitmesi ve uyku hallerinden dolayi ben de senin hamile oldugunu düşünüyorum canım. İnsallah dogrudur
Zaten düğün müğün de kalmadı ortada en azından burda biraz oynayalım kendi kendimize nolur nasip et allahım şu gadınceğizin de yüzü gülsün söz sosyal mesafeli oynarız yolla bi tombidik noooolllluuuurrrKıııız bak sabahlar olmayacak şimdi. Sabaha kadar uyuyamayacağım o olacakhadi inşallahhhhh çok amiiinnnn. Allahım ne olur duy sesimiziiiii birazcucuk oynamak istiyoruz ne oluuuuuusuuuuunnn
Gayet çook güzel ama lh neden analizde hala kiAy çok sağol kuzum atıyorum bak bakam neymiş bu zıkımlarsen profesyonelsin artık buradaki doktorumuz bir nevi
Kuzum o sonradan çıktı da ben önce indirdiğimi attım dur bakayım kaçmışGayet çook güzel ama lh neden analizde hala kio görünmüyor çıkmamış sanırsam?
Tombidik konusunda hala korkuluyum yalnızZaten düğün müğün de kalmadı ortada en azından burda biraz oynayalım kendi kendimize nolur nasip et allahım şu gadınceğizin de yüzü gülsün söz sosyal mesafeli oynarız yolla bi tombidik noooolllluuuurrr
Canım lh 4.7Gayet çook güzel ama lh neden analizde hala kio görünmüyor çıkmamış sanırsam?
Ohhh mis gibi değerlerin senin de benim gibiCanım lh 4.7
Bence de aynı fikirdeyim stres yaptığımızdan bizimki baksana birşey yok ama bir türlü gitmiyorOhhh mis gibi değerlerin senin de benim gibistresi bıraksak ne güzel olacak da keşke bu da elde olsa salsak çok yakın zamanda bizlere de nasip olur inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?