İşte mucizeler ummadığımız anda gelir hep ummadığımız anda gelsinler bizlere birandaBence de aynı fikirdeyim stres yaptığımızdan bizimki baksana birşey yok ama bir türlü gitmiyorinşallah canım inşallah dilimde gönlümde hepimiz için bu dua var Bu arada teşekkür ederim
Ay tamam ayol seni mi kırcam tombidik olmasın yeter ki olsun da tombidik olmasa da olur yahu başka bi sipariş varsa hemen söyle şimdi iletelim rabbime belki şu an karnında dır belki güzel dualarımızı duyar da ona göre gönderir bicik sana bicik banaTombidik konusunda hala korkuluyum yalnızşehirler arası sosyal mesafe hemi deeee allah bi benim değil hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin
Oooohhh ama öylesini hemen kapar kaçarlar ayyyAy tamam ayol seni mi kırcam tombidik olmasın yeter ki olsun da tombidik olmasa da olur yahu başka bi sipariş varsa hemen söyle şimdi iletelim rabbime belki şu an karnında dır belki güzel dualarımızı duyar da ona göre gönderir bicik sana bicik banamesela benim ki benim gibi maviş babası gibi kıvırcık halası gibi güzel dudaklı ve gamzeli olsa güzel olurdu
Negatif görme korkusu?Geçen ay teste çok hevesli ben bu ay ise test yapasim yok acaba niye ya göğüsum sis belim agriyor kasigim agriyor arada sag bacağa ayrı giriyor ama ben test yapma istediğim yok bata 4 gün kaldı kızlar
Yooo aslında kendimi hazırlıyorum her şeye ama 2 ay test yapıyorum erken gebelik vs falan sıkıldım mi acaba bilmiyorum bu seferde batim geçince yapim diyorum normalde Yapan kişiler atinca hevesleniyordum bu sefer heveste yok anlamadım yaaaNegatif görme korkusu?
Bezduk daaaa bezdukkkkk özeti bu anacımYooo aslında kendimi hazırlıyorum her şeye ama 2 ay test yapıyorum erken gebelik vs falan sıkıldım mi acaba bilmiyorum bu seferde batim geçince yapim diyorum normalde Yapan kişiler atinca hevesleniyordum bu sefer heveste yok anlamadım yaaa
Ahahaha aynen birde eee çocuk olsa ya torun sevelim Demeleri ayrı dertBezduk daaaa bezdukkkkk özeti bu anacım
Kız ben onu ne zorluklarla yaptım kaptırırmıyım heçOooohhh ama öylesini hemen kapar kaçarlar ayyyallahım yüzü gibi kaderini de güzel etsin inşallah. Ve en önemlisi hep iyilerle karşılaşsın
Anam dua ediyoruz bari tam edelim, sağlıklı da olsun kaşı gözü güzel de olsun şimdi fena mıKız ben onu ne zorluklarla yaptım kaptırırmıyım heçvallaha şaka bi yana sağlıklı olsun da kaşı gözü hiç fark etmez
Ha haa biz evlendigimizden beri deniyoruz nasip Allah ne zaman dilerse o vakit olur2,5 senedir evliyiz, 1 senedir bebek deniyoruz canım, şimdiki aklım olsa direk 6,7 ay sonra denemeye başlardım
Çok sancım var canım ya az az kanamam gelmeye de başladıhalim duman inanki
Ben iğneden sonra 3 gün yaptım artık gün aşırıya döndüm Ramazan’da zor ama napalımKız her gün yapıyor millet siz ne diyorsunuz
Yyyaaaaannnniiiii kaşı gözü de güzel olsa fena olmaz acuhhh şöyle tomik tombik ayyyy ağzım sulandı ısıra ısıra sevesim geldiiiiAnam dua ediyoruz bari tam edelim, sağlıklı da olsun kaşı gözü güzel de olsun şimdi fena mı
İnşallah canım hersey bir imtihan rabbim ne vakit dilerse o zaman olurBiraz zor olacak belki ama Rabbim bekletiyorsa güzelleştiyordur inşallah . Dilerim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin Allahım.
Hadi yaaa hem şaşırdım hem üzüldüm hem de güldümCanım benim bat dündü, hala regl olmadım. Bugün doktora gittim yumurta çatlamak yerine kist olmuş üçkağıtçı.. Hcg değerim de 0 çıktı. 3,4 günde gelmezse söktürücü ilaç verdi onu içeceğim. Ama bugün gidip test yapmasaydım kesin hamileyim diye dolaşırdım çünkü tüm belirtiler varkafam rahat Allahtan olayım diye bekliyorum
Ovulasyon yapmadım, klomen kullandım ama iğne yapmadı, kontrolde doktor iyi gelişmiş günaşırı ilişki dedi o şekilde oldu, keşke ovulasyon fln yapsaydımHadi yaaa hem şaşırdım hem üzüldüm hem de güldümanladım canım şubata kaldı yani ? Ovu test yapmış mıydın yoksa sık ilişki mi takıldınz canın ?
Anacım ben de şu evlendikten bi ay sonra hamile kalanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum biz Aralık 2019 da kaçtık ocak 16 da düğün yaptık ağustos sonuna kadar korumaktan bi hal olduk aman karnım çıkar herkes ayıplar aman hamile kalmayayım diye yemin ederim bileydim böyle olacağını korunmazdım belki o zaman daha çabuk kavuşurdumHa haa biz evlendigimizden beri deniyoruz nasip Allah ne zaman dilerse o vakit olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?