Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de aynı fikirdeyim stres yaptığımızdan bizimki baksana birşey yok ama bir türlü gitmiyor inşallah canım inşallah dilimde gönlümde hepimiz için bu dua var Bu arada teşekkür ederim
İşte mucizeler ummadığımız anda gelir hep ummadığımız anda gelsinler bizlere biranda ne dmeek canım

Tombidik konusunda hala korkuluyum yalnız şehirler arası sosyal mesafe hemi deeee allah bi benim değil hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin
Ay tamam ayol seni mi kırcam tombidik olmasın yeter ki olsun da tombidik olmasa da olur yahu başka bi sipariş varsa hemen söyle şimdi iletelim rabbime belki şu an karnında dır belki güzel dualarımızı duyar da ona göre gönderir bicik sana bicik bana mesela benim ki benim gibi maviş babası gibi kıvırcık halası gibi güzel dudaklı ve gamzeli olsa güzel olurdu

Oooohhh ama öylesini hemen kapar kaçarlar ayyy allahım yüzü gibi kaderini de güzel etsin inşallah. Ve en önemlisi hep iyilerle karşılaşsın

Geçen ay teste çok hevesli ben bu ay ise test yapasim yok acaba niye ya göğüsum sis belim agriyor kasigim agriyor arada sag bacağa ayrı giriyor ama ben test yapma istediğim yok bata 4 gün kaldı kızlar

Memelerim o kadar ağrıyor ki yani hiç yaşamadığım bir şey, bugün kan testi vermesem hamileyim diye gezecem o derece. Hatta bazı vesveseler fısıldıyor acabaa hcg yanlış sonuç mı çıktı falan diye sonra çüş iyice şizofren oldum deyip kendime geliyorum

Rüya demişken bu aralar sürekli birileri bana rüyamda seni gördüm bebeğin oluyordu falan diyor, ya bebel var mı yok mu laf aramak için uyduruyorlar ya da bu saf kızın hala bebesi olmadı yaa neden acaba diye kafalarına taktıkları için rüyalarına gidiyorum, ikisi de sinir bozucu

Allahtan bayramda karantina var da ayy bebek yok mu diyen üçüncü nesil akrabalara cevap vermek zorunda kalmayacam. Pandeminin beni mutlu edeceği aklıma gelmezdi
MaviliGizem yarın erkenden git ki sonucun hemen çıksın, saat 10dan sonra sağlık ocakları kan almıyor zaten bizi de habersiz bırakma

Negatif görme korkusu?
Yooo aslında kendimi hazırlıyorum her şeye ama 2 ay test yapıyorum erken gebelik vs falan sıkıldım mi acaba bilmiyorum bu seferde batim geçince yapim diyorum normalde Yapan kişiler atinca hevesleniyordum bu sefer heveste yok anlamadım yaaa

Bezduk daaaa bezdukkkkk özeti bu anacım

Oooohhh ama öylesini hemen kapar kaçarlar ayyy allahım yüzü gibi kaderini de güzel etsin inşallah. Ve en önemlisi hep iyilerle karşılaşsın
Kız ben onu ne zorluklarla yaptım kaptırırmıyım heç vallaha şaka bi yana sağlıklı olsun da kaşı gözü hiç fark etmez

Kız ben onu ne zorluklarla yaptım kaptırırmıyım heç vallaha şaka bi yana sağlıklı olsun da kaşı gözü hiç fark etmez
Anam dua ediyoruz bari tam edelim, sağlıklı da olsun kaşı gözü güzel de olsun şimdi fena mı

Hadi yaaa hem şaşırdım hem üzüldüm hem de güldüm anladım canım şubata kaldı yani ? Ovu test yapmış mıydın yoksa sık ilişki mi takıldınz canın ?

Hadi yaaa hem şaşırdım hem üzüldüm hem de güldüm anladım canım şubata kaldı yani ? Ovu test yapmış mıydın yoksa sık ilişki mi takıldınz canın ?
Ovulasyon yapmadım, klomen kullandım ama iğne yapmadı, kontrolde doktor iyi gelişmiş günaşırı ilişki dedi o şekilde oldu, keşke ovulasyon fln yapsaydım

Gençler ben azucuuuukkkk uyuciiiiim, size iyi sohbetler diyorum. Bol bol eğlenin, dua edin. Yarın sabah bi gideyim bakayım alacaklar mı kanımı. Sonra size de haber ederim. Öptüm hepinizi mucu mucu

Ha haa biz evlendigimizden beri deniyoruz nasip Allah ne zaman dilerse o vakit olur
Anacım ben de şu evlendikten bi ay sonra hamile kalanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum biz Aralık 2019 da kaçtık ocak 16 da düğün yaptık ağustos sonuna kadar korumaktan bi hal olduk aman karnım çıkar herkes ayıplar aman hamile kalmayayım diye yemin ederim bileydim böyle olacağını korunmazdım belki o zaman daha çabuk kavuşurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…