Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A. Selam canım inşlh erken görürsün yasak da nasıl gideceksiniz yatılı merak ettim bende gitmek istyorum ama
Canım burası küçük bi şehir, öyle sıkı kısıtlamalar yok şuan için. Evler de yakın birbirine, aracımız var gidebiliriz inşallah

Yumurtlamamım 6 gunuundeym yogun beyaz akıntım arkadaslar bu bır belırtı yoksa sacmalıyormuym:))

Hiç sorma canım bı arkadasim var evlendi pat hamile kaldı doğurdu yine hamile kaldı birde demez mi korunurken kaldık benim kocam beceremiyor korunmayi ağız tadıyla çocuk yapamadık diye sinir oluyorum

Yenı gebelık haberı alanlar adet sancısı gibi agrı yasadınızmı bu ne zaman basladı

Gençler ben azucuuuukkkk uyuciiiiim, size iyi sohbetler diyorum. Bol bol eğlenin, dua edin. Yarın sabah bi gideyim bakayım alacaklar mı kanımı. Sonra size de haber ederim. Öptüm hepinizi mucu mucu
Canım beni de etiketle merak ederim hayırlı haberlerle gel inşallah

Canım inşallah en tez zamanda dileğine kavuşursun biliyorum çok zor sürekli beklemek ama burada bn dahil belki yarımız böyleyiz ama her ay yeni umut inşallah bir daha ki ay hamilelik haberiyle mutlu olursun

Ebru ablanın yumurtlama masajı erken büyütüyor yumurtayı tavsiye ederim denendi onaylandı

Eklentiler

• 88376A05-69DD-491A-B401-C683D592CC7C.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 54
  • E4D13CB4-B2EC-4625-9B8C-26B64B039A61.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 60
  • AD016681-162B-43B2-83A6-0BDA3F75014B.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 52
Bat 4 gün var bugün kaset test yaptım tertemiz bi negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…