Canım burası küçük bi şehir, öyle sıkı kısıtlamalar yok şuan için. Evler de yakın birbirine, aracımız var gidebiliriz inşallahA. Selam canım inşlh erken görürsün yasak da nasıl gideceksiniz yatılı merak ettim bende gitmek istyorum ama
Evet canım 314 çıktıBuradan devam ederiz sıkıntı yok ama inşallah olmazsınız kalırsınız burada böyle
Çook güzel habeerr bu yakan mı verdin peki?
Hiç sorma canım bı arkadasim var evlendi pat hamile kaldı doğurdu yine hamile kaldı birde demez mi korunurken kaldık benim kocam beceremiyor korunmayi ağız tadıyla çocuk yapamadık diye sinir oluyorumAnacım ben de şu evlendikten bi ay sonra hamile kalanlar nasıl yapıyo çok merak ediyorum biz Aralık 2019 da kaçtık ocak 16 da düğün yaptık ağustos sonuna kadar korumaktan bi hal olduk aman karnım çıkar herkes ayıplar aman hamile kalmayayım diye yemin ederim bileydim böyle olacağını korunmazdım belki o zaman daha çabuk kavuşurdum
Ağrı yapar mı peki? Geçen ay ağrıdan ölüyorum sandımKimyasal gebelik olabilir
Allah büyük canım inşallahİşte mucizeler ummadığımız anda gelir hep ummadığımız anda gelsinler bizlere birandane dmeek canım
Canım beni de etiketle merak ederim hayırlı haberlerle gel inşallahGençler ben azucuuuukkkk uyuciiiiim, size iyi sohbetler diyorum. Bol bol eğlenin, dua edin. Yarın sabah bi gideyim bakayım alacaklar mı kanımı. Sonra size de haber ederim. Öptüm hepinizi mucu mucu
Canım inşallah en tez zamanda dileğine kavuşursun biliyorum çok zor sürekli beklemek ama burada bn dahil belki yarımız böyleyiz ama her ay yeni umut inşallah bir daha ki ay hamilelik haberiyle mutlu olursunKırmızıları da gördüm az önce çok net şekilde. Bu ay aslında hiç umrumda değildi ama ilk defa reglden bir gün önce kırmızı lekelenme gördüm. Resmen vücudum benimle dalga geçti. Uzun bir süre kendime gelemeyeceğim galiba . Çok yoruldum böyle her ay farklı şekilde belirti veriyor takmasam da taksam da hiç anlayamıyorum.
Hemen doktoruna git atla bi taksiyeKızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
Ben mersindeyim o Adana’da buradaki kadın doğumcuya gideceğimHemen doktoruna git atla bi taksiye
Canım bnce tüp bebek merkezi varsa oraya gitsen daha iyi olurBen mersindeyim o Adana’da buradaki kadın doğumcuya gideceğim
Doktorumu arayacağımCanım bnce tüp bebek merkezi varsa oraya gitsen daha iyi olur
Bnce sen kesinlikle doktoru ara ve onu Dinle. Rabbim seninle olsun haberini beklyrzDoktorumu arayacağım
Şu annkesldi kahverengiye döndü ya bilmiyorum
İnşallh kuzumBnce sen kesinlikle doktoru ara ve onu Dinle. Rabbim seninle olsun haberini beklyrz
Ebru ablanın yumurtlama masajı erken büyütüyor yumurtayı tavsiye ederim denendi onaylandıKızlar selaammmdurumlar nasıl, ben ovulasyona devam ediyorum. Bugün 10.gün, henüz pik göremedim. Geçen ay 19 ve 20.gün yumurtladım. Bu ayda öyle olursa değerlendiremicez çünkü o gün bayrama falan denk geliyor, ailemin yanına gidecez yatılı dua ediyorum ki bu ay erken olsun yumurtlama.
İşin garip tarafı test yaptım dünle aynı çıktı baksanaİnşallh kuzum
Şuan çizgi var ama önlem Alman lazım sanırım iğne veriyo aynı durumu yaşayan tanıdıklarım varİşin garip tarafı test yaptım dünle aynı çıktı baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?