- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Hayirli haberler ver kuzummmmGünaydın kızlar bende az önce sağlık ocağına gittim 2. Kan tahlilimi verdim bakalım artış olmuş mu hayırlısı
Hayirli güzel haberler ver CanımmmmmKanı verdim geldim hadi bakalım şimdi nasıl vakit geçecek pöf
Dün pikti bugün silikleşti mi acaba? Yoksa çatlasa baya açık mı olurdu ikinci çizgi?tek çizgi hemen olmaz silikleşiyor ama 3 gün fazlaymış atsana yaptıklarını bir bakalım.
Hadi hayırlısı. İnşallah güzel haber verirsinnnKanı verdim geldim hadi bakalım şimdi nasıl vakit geçecek pöf
Aynı gün çıkıyo bizde ama orayı bilemedim canımAldım kuzum. Onla bakacağım zaten. O ne zaman çıkar onu bilemedim. Yoksa yarın 11.00 de gelip sonuç alabilirsin dediler
hadi inşallah canım yükselmiştir. :)
İnşAllah yükselmiştir kuzum
İnşallah kızlar sizlerde hayırlı haberler alırsınız en kısa zaman inşallahHayirli haberler ver kuzummmm
Sabahtan yaptirmissin, öğleden sonra çıkması lazımmm. 2 saate çıkar kan testi ya öğleni bile bulmayabilir. Taş çatlasın 13-14 gibi çıkması gerekir.Önceden verdiklerim 4.30 5.00 gibi çıkmıştı hep ama pandemi nedeniyle daha mı erken çıkar yarına mı kalır bilemiyorum canım ya
Ne zaman çıkacak bişey dediler mi?İnşallah kızlar sizlerde hayırlı haberler alırsınız en kısa zaman inşallah
Yapar tabi düşük gibi aynıAğrı yapar mı peki? Geçen ay ağrıdan ölüyorum sandım
3-3.30 gibi çıkar dedi ama takip numarası aldım kontrol edicem internettenNe zaman çıkacak bişey dediler mi?
Çok geçmiş saati neyse sabır canım hep beraber beklczÖnceden verdiklerim 4.30 5.00 gibi çıkmıştı hep ama pandemi nedeniyle daha mı erken çıkar yarına mı kalır bilemiyorum canım ya
Yarın çatlar bnce canımKızlar sizce durum nedir? Son üçte de kırmızı ikinci çizgi var. Dün pikti sanki ama bugün yine kırmızı. Biraz azalmiş mi? Böyle azcik azcik azalacak mı yoksa bu hala çatlama olmamış mı demek?
Neyse hayırlısı kuzum herseyin bat gününü bekle bakalımBen dün kaset test yaptım negatif çıktı.. hiç belirtm yok
AYNEN dün pikmiş . Ters koymuşsun bian ne oluyor dedim:))) catlamada açık olması lazım yarını da bekle bakalım ne olacak.Dün pikti bugün silikleşti mi acaba? Yoksa çatlasa baya açık mı olurdu ikinci çizgi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?