- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Doktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlakaBnce sen kesinlikle doktoru ara ve onu Dinle. Rabbim seninle olsun haberini beklyrz
Ayyyyy. İnanmıyorum yanlış yere yazmışım Tüh 12:00 den sonra bildirimde kabul etmiyorlarKız o buraya değil. Burda hamile kalıyoruz kilo vermiyoruz
Yok ya ben eşimle birlikte hamile kalabilmek için doktorumuz ile diyet yapıyoruz baktim kilolar gidiyor bende zayıflama konularinada üye oldum ama dün gece yanlış olmuş kusura bakmayın diyetle hamile kalabilmek çabalıyoruz bizdeHamile kalırken diyor kilolara dikkat çok da salmayın, örnekndiyet listesi aha diyor
Evet canım hayyw adet olacam diyip umudumu kesmiştim hiçbir farkı yok ama halsizlik daha fazla olduYenı gebelık haberı alanlar adet sancısı gibi agrı yasadınızmı bu ne zaman basladı
En iyisini doktorlar bilir tabi ki siz yine de dinlenmeye dikkat edinDoktorumla görüştüm şakır şakır kanaması olup gebe çıkan hastalarımız var dedi test yaptır bugğn dedi mutlaka
Öğlen mi çıkcak sonuçKanı verdim geldim hadi bakalım şimdi nasıl vakit geçecek pöf
Önceden verdiklerim 4.30 5.00 gibi çıkmıştı hep ama pandemi nedeniyle daha mı erken çıkar yarına mı kalır bilemiyorum canım yaÖğlen mi çıkcak sonuç
HAHAHA yaaaa kıyamam kuzum . Valla gece nasıl etkileniyosam rüyamda kızım vardı böyle 5-6 aylık bende memlekete gidiyorum falan göstermeyeLeyla ne önümü göremez bir ay içinden geçtim yaevrende herkes adet oldu ben kaldım sankim pisluuuk yidi beni kilo bile verdim ya
Kuzum keşke takip numarasını alsaydın evde bakardın sonucunaÖnceden verdiklerim 4.30 5.00 gibi çıkmıştı hep ama pandemi nedeniyle daha mı erken çıkar yarına mı kalır bilemiyorum canım ya
hadi inşallah canım yükselmiştir. :)Günaydın kızlar bende az önce sağlık ocağına gittim 2. Kan tahlilimi verdim bakalım artış olmuş mu hayırlısı
Aldım kuzum. Onla bakacağım zaten. O ne zaman çıkar onu bilemedim. Yoksa yarın 11.00 de gelip sonuç alabilirsin dedilerKuzum keşke takip numarasını alsaydın evde bakardın sonucuna
tek çizgi hemen olmaz silikleşiyor ama 3 gün fazlaymış atsana yaptıklarını bir bakalım.Kızlar bu ovulasyon testi hala pozitif. 3 gün oldu yahu. Yumurtlama sonrası tek çizgiye mi dönecek yoksa yavaş yavaş mi azalacak?
İnşAllah yükselmiştir kuzumGünaydın kızlar bende az önce sağlık ocağına gittim 2. Kan tahlilimi verdim bakalım artış olmuş mu hayırlısı
İnşallah sevineceğimiz bir haber olurKanı verdim geldim hadi bakalım şimdi nasıl vakit geçecek pöf
Canım direk tez çizgi olacak. Senin yumurtalar bayaaaa büyüyor anlaşılanKızlar bu ovulasyon testi hala pozitif. 3 gün oldu yahu. Yumurtlama sonrası tek çizgiye mi dönecek yoksa yavaş yavaş mi azalacak?
İnşallah sevineceğimiz bir haber olurbenimde bugüne randevum vardı (standart tahliller için) neyse geç kaldım minibüsten hastaneye koşarken göğüslerim ağrıdı "acaba?" demeye yer arıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?