Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalırken diyor kilolara dikkat çok da salmayın, örnekndiyet listesi aha diyor
Yok ya ben eşimle birlikte hamile kalabilmek için doktorumuz ile diyet yapıyoruz baktim kilolar gidiyor bende zayıflama konularinada üye oldum ama dün gece yanlış olmuş kusura bakmayın diyetle hamile kalabilmek çabalıyoruz bizde

Leyla ne önümü göremez bir ay içinden geçtim ya evrende herkes adet oldu ben kaldım sankim pisluuuk yidi beni kilo bile verdim ya
HAHAHA yaaaa kıyamam kuzum . Valla gece nasıl etkileniyosam rüyamda kızım vardı böyle 5-6 aylık bende memlekete gidiyorum falan göstermeye artık nerem ne derece acık kaldıysa hahaahhaa.

Kızlar bu ovulasyon testi hala pozitif. 3 gün oldu yahu. Yumurtlama sonrası tek çizgiye mi dönecek yoksa yavaş yavaş mi azalacak?

Kanı verdim geldim hadi bakalım şimdi nasıl vakit geçecek pöf
İnşallah sevineceğimiz bir haber olur benimde bugüne randevum vardı (standart tahliller için) neyse geç kaldım minibüsten hastaneye koşarken göğüslerim ağrıdı "acaba?" demeye yer arıyorum galiba

İnşallah sevineceğimiz bir haber olur benimde bugüne randevum vardı (standart tahliller için) neyse geç kaldım minibüsten hastaneye koşarken göğüslerim ağrıdı "acaba?" demeye yer arıyorum galiba
Allah seni yaaa. İnşallah hepimiz için güzel haberlerin olduğu bir gün olur kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…