- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Amin canım benim inşallah, hakkımızda güzel şeyler olsun...Nasip canım i inşllh zaten beni o bu ay sınavlar maf etti.Allah herşeyin güzelini hayırlısını nasip etsin bizlere en yakın zamanda her konuda
Canım çünkü kimyaasal mantıken tam tutunma hamişlik değil kimyasal sağlıksız yumurtayla Spermlerin döllenmesi bunu da en çok sigara yaparEvet eşimde bende kullanıyoruz ben cuma gününden beri içmedim acildeki doktor vücudun buna alışmış araştırılması lazım demişti gerçi onada güvenim 0 zaten Perşembe günü polikliniğe gideceğim ya bakalım o birşey diyecekmi inşallah sallamaz beni kimyasalı pek ciddiye almıyorlar
Bazı adetler kahverengi kanama gibi ve kısa da sürebilirmiş canım, belki bu ay böyle olacaktır..bir kere geçen ayki grupta adet olmak da bir nimet demiştin, içine mi doğdu kız bunları yaşayacağınİlaç bitince mi başlatayacak bilsem ağrım da gitti kahverengi Kananam azcık olmuş gece daha yok. Bakalım ne oluyor şu ilaçlarım bitsin de
Hayalin miydi neydibenim artık öyle bir yerim de açık kalmıyor papates çuvalı kavgası yapıyordum rüyamda adamını biriyle
Canım senin test akşam veya yarın sabah silinir bence
Bazı adetler kahverengi kanama gibi ve kısa da sürebilirmiş canım, belki bu ay böyle olacaktır..bir kere geçen ayki grupta adet olmak da bir nimet demiştin, içine mi doğdu kız bunları yaşayacağınAllah beterinden korusun ama zaman zaman düzensizlik her kadında olur, asla kafana takma
Ne heyecanlı kız3-3.30 gibi çıkar dedi ama takip numarası aldım kontrol edicem internetten
ne değişuk deyumlar bileysun daBende birşey var ağuzz apdala malum olur cinsten kendimi bağladımama gerçekten nimet düzenli adet demek düzenli ymumrltma demek ilişki demek hamile kalmak demek Allah nasip ederse. Ama bu ay da böyle geçti gitti inşallah bundan sonrası güzel olur yaa hayaller binbeşyüz bende sancım var gereksiz herşey düzelirmiş olur bitermiş kösesinin sakalı bitmezmiş bu da geçer diyorum bekliyorm güzel günleri
Ya evett teşekkür ederim canımNe heyecanlı kızhadi hayırlısı olsun
Kan verdim 2 saate çıkacakEn iyisini doktorlar bilir tabi ki siz yine de dinlenmeye dikkat edin
Senin halaa tam kanama başlamadı mı kıııızBende birşey var ağuzz apdala malum olur cinsten kendimi bağladımama gerçekten nimet düzenli adet demek düzenli ymumrltma demek ilişki demek hamile kalmak demek Allah nasip ederse. Ama bu ay da böyle geçti gitti inşallah bundan sonrası güzel olur yaa hayaller binbeşyüz bende sancım var gereksiz herşey düzelirmiş olur bitermiş kösesinin sakalı bitmezmiş bu da geçer diyorum bekliyorm güzel günleri
Nice senelere inşallah canım. Güzel haberler alırsın inş bu günlerde...merhaba arkadaşlar nasılsınız?
grup ilk gebelerini vermiş tebrik ederim hepinizi :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bize de dualarınızı gönderin :)
yarın doğum günüm. 30 yaşıma basıyorum.
doğum günü hem ramazana hem tam kapanmaya rastlayan olarak allah bu sene anneler günü kutlamayı nasip eder inşallah :)
en büyük hediye benim için o :)
Merhaba canım inşallah güzel haberler gelir sana bu ay, ben maalesef elendimGünaydın kızlar. Artık bende evdeyim çalışmıyorum. Tabi bayram sonunda yeni iş arama telaşı başlayacak. Bu iş yerim maaş konusunda sıkıntılıydı. Bıraktım onun için. Nasılsıniz bakalım... Ben bat bekliyorum Artık mucize olsun nolurrr
Şimdiden mutlu yıllarmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
grup ilk gebelerini vermiş tebrik ederim hepinizi :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bize de dualarınızı gönderin :)
yarın doğum günüm. 30 yaşıma basıyorum.
doğum günü hem ramazana hem tam kapanmaya rastlayan olarak allah bu sene anneler günü kutlamayı nasip eder inşallah :)
en büyük hediye benim için o :)
Haberini beklyrm inşallah çok güzel çıkar değerin canımKan verdim 2 saate çıkacak
İnşaallh rabbim büyükHaberini beklyrm inşallah çok güzel çıkar değerin canım
Ayakta durma yat sen, hastanede mi bekliyorsun?Kan verdim 2 saate çıkacak
Off canım çok sıkıldı nur topu gibi 7 cmlik kistim varYapar tabi düşük gibi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?