Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çünkü kimyaasal mantıken tam tutunma hamişlik değil kimyasal sağlıksız yumurtayla Spermlerin döllenmesi bunu da en çok sigara yapar sizin sigarayı bırakmanız lazım kimyasal araştırılsa birşey çıkmaz pek onun için kendinize iyilik en azından bebiş olana kadar sigara bırakıp eşin ve sen besin takviyeler alıp onları sağlıklı yapın abartmıyorum Allah bilir 3 aya normal hamilelik yaşarsın bunları ben çok araştırmış birisi olarak

Bazı adetler kahverengi kanama gibi ve kısa da sürebilirmiş canım, belki bu ay böyle olacaktır..bir kere geçen ayki grupta adet olmak da bir nimet demiştin, içine mi doğdu kız bunları yaşayacağın Allah beterinden korusun ama zaman zaman düzensizlik her kadında olur, asla kafana takma

Bende birşey var ağuzz apdala malum olur cinsten kendimi bağladım ama gerçekten nimet düzenli adet demek düzenli ymumrltma demek ilişki demek hamile kalmak demek Allah nasip ederse. Ama bu ay da böyle geçti gitti inşallah bundan sonrası güzel olur yaa hayaller binbeşyüz bende sancım var gereksiz herşey düzelirmiş olur bitermiş kösesinin sakalı bitmezmiş bu da geçer diyorum bekliyorm güzel günleri

Günaydın kızlar mutlu bir gün olsun, güzel haber bekleyenlere güzel haberler getirsin inşallah MaviliGizem canım çok heyecanlıyım valla inşallah güzel sonuçlar gelir. Bugün idrar testi de yaptın mı?

K Kupraa canım üzülme lütfen, Allahım sağlıklı evlatlar versin hep böyle dua etmiyor muyız?

C charlotte25 la okadsr takip yaptı dünü değerlendiremedim diyon boş durmak yokkkkk çalışınnnnnnn hamişler gelsin burayaaaaaaaaa yakarım ulen sevişin

Yenihayat25 valla bayram tatili hepimizi vurdu be gülüm

ne değişuk deyumlar bileysun da hayal kurmak güzeldir, umudu tazeler, diri tutar, neşe katar...inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım, dualarımdasın

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
grup ilk gebelerini vermiş tebrik ederim hepinizi :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bize de dualarınızı gönderin :)
yarın doğum günüm. 30 yaşıma basıyorum.
doğum günü hem ramazana hem tam kapanmaya rastlayan olarak allah bu sene anneler günü kutlamayı nasip eder inşallah :)
en büyük hediye benim için o :)

Günaydın kızlar. Artık bende evdeyim çalışmıyorum. Tabi bayram sonunda yeni iş arama telaşı başlayacak. Bu iş yerim maaş konusunda sıkıntılıydı. Bıraktım onun için. Nasılsıniz bakalım... Ben bat bekliyorum Artık mucize olsun nolurrr

Senin halaa tam kanama başlamadı mı kıııız

Nice senelere inşallah canım. Güzel haberler alırsın inş bu günlerde...

Merhaba canım inşallah güzel haberler gelir sana bu ay, ben maalesef elendim inşallah yeni işinde daha mutlu olursun

Şimdiden mutlu yıllar inşallah yeni yaşın sana bebeğini de getirir

Kızlar günaydınnnn
hamile haberlerini alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Ya bugün bana sabah 3 kişi yazdı canım seni hamile gördüm diye ya anlamı nedir acaba bide aynı gün 3 kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…