Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hala başlamadı mı senin regl yaa ?? Niye böyle oldu ki..
İlaç bitince mi başlatayacak bilsem ağrım da gitti kahverengi Kananam azcık olmuş gece daha yok. Bakalım ne oluyor şu ilaçlarım bitsin de
HAHAHA yaaaa kıyamam kuzum . Valla gece nasıl etkileniyosam rüyamda kızım vardı böyle 5-6 aylık bende memlekete gidiyorum falan göstermeye artık nerem ne derece acık kaldıysa hahaahhaa.
Hayalin miydi neydi benim artık öyle bir yerim de açık kalmıyor papates çuvalı kavgası yapıyordum rüyamda adamını biriyle
Kızlar sizce durum nedir? Son üçte de kırmızı ikinci çizgi var. Dün pikti sanki ama bugün yine kırmızı. Biraz azalmiş mi? Böyle azcik azcik azalacak mı yoksa bu hala çatlama olmamış mı demek?
Canım senin test akşam veya yarın sabah silinir bence

Ne zaman sevişeceğim ben yaa. Dün malesef kısmet olmadı. Bugün mü yarın mı

Bende kan verdim öğleden sonra çıkacak test yaptım silikleşmis düştü demekki beta en azından hamile kalabildiğimi gördüm hemde 2 ay üst üste vardır bundada bir hayır şimdiden sonra bebegim neden tutanamıyor bunun araştırması için çaba harcicm bı kaç ay ara vermeyi düşünüyorum bu süreç beni çok üzdü ve yordu verdiği vermediği herşey için Rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah en kısa zamanda bana da evlat sevgisini nasip eder

Eklentiler

• IMG20210504083528.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 64
Kimyasal da çok araştırma olmuyor ama benim bilgime göre sizin sağlıksız yumrta ile sperm dölleniyor ondan atıyor vucudun. En iyisini doktorlar bilirler. Eşin sigara içiyor mu?

Kimyasal da çok araştırma olmuyor ama benim bilgime göre sizin sağlıksız yumrta ile sperm dölleniyor ondan atıyor vucudun. En iyisini doktorlar bilirler. Eşin sigara içiyor mu?
Evet eşimde bende kullanıyoruz ben cuma gününden beri içmedim acildeki doktor vücudun buna alışmış araştırılması lazım demişti gerçi onada güvenim 0 zaten Perşembe günü polikliniğe gideceğim ya bakalım o birşey diyecekmi inşallah sallamaz beni kimyasalı pek ciddiye almıyorlar

Biliyorum ama yeniden duymak için etiketledim usulden hadii inşallah güzelce yükselme olmuştur inşallah
İnşallah canım benim eğer yükselme güzelse tekrar baktırmama gerek var mı pazartesi gidicem doktora da o yüzden siz daha tecrübelisiniz bilgilendirin beni

Kimyasal gebeliğin en büyük sebebi erkeğin sigara içmesi. İkiniz de umarım en kısa sürede bırakırsınız

İnşallah canım benim eğer yükselme güzelse tekrar baktırmama gerek var mı pazartesi gidicem doktora da o yüzden siz daha tecrübelisiniz bilgilendirin beni
Yok canım bence sonra rahatça bekle pazartesi doktor kontrolünü olursun bayrama kontrolü olmuş olarak girersin sonra zatn doktor gel der duruma göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…