İlaç bitince mi başlatayacak bilsem ağrım da gitti kahverengi Kananam azcık olmuş gece daha yok. Bakalım ne oluyor şu ilaçlarım bitsin deKuzum hala başlamadı mı senin regl yaa ?? Niye böyle oldu ki..
Hayalin miydi neydiHAHAHA yaaaa kıyamam kuzum . Valla gece nasıl etkileniyosam rüyamda kızım vardı böyle 5-6 aylık bende memlekete gidiyorum falan göstermeyeartık nerem ne derece acık kaldıysa hahaahhaa.
Canım senin test akşam veya yarın sabah silinir benceKızlar sizce durum nedir? Son üçte de kırmızı ikinci çizgi var. Dün pikti sanki ama bugün yine kırmızı. Biraz azalmiş mi? Böyle azcik azcik azalacak mı yoksa bu hala çatlama olmamış mı demek?
Ben dünü değerlendiremedim. Bugünü mü değerlendirmem gerek yarın mıı? Ay kafam karisiyoorAYNEN dün pikmiş . Ters koymuşsun bian ne oluyor dedim:))) catlamada açık olması lazım yarını da bekle bakalım ne olacak.
Ne zaman sevişeceğim ben yaa. Dün malesef kısmet olmadı. Bugün mü yarın mıİlaç bitince mi başlatayacak bilsem ağrım da gitti kahverengi Kananam azcık olmuş gece daha yok. Bakalım ne oluyor şu ilaçlarım bitsin de
Hayalin miydi neydibenim artık öyle bir yerim de açık kalmıyor papates çuvalı kavgası yapıyordum rüyamda adamını biriyle
Canım senin test akşam veya yarın sabah silinir bence
Bugün yap bence canımNe zaman sevişeceğim ben yaa. Dün malesef kısmet olmadı. Bugün mü yarın mı
Beni biliyosunuz zaten bugün ikinci kanımı verdim bakalım yükselmiş miB bbusraa61
Morm
GurbetKusuEsra
Blackbluee1
A arzu777
papatyasari_kiz
T Theempress
Bugün bat günü olan arkadaşlar son halleriniz nedir acaba?
Biliyorum ama yeniden duymak için etiketledim usuldenBeni biliyosunuz zaten bugün ikinci kanımı verdim bakalım yükselmiş mi
Şimdi bana da beklemek zor olacakKanı verdim geldim hadi bakalım şimdi nasıl vakit geçecek pöf
Kimyasal da çok araştırma olmuyor ama benim bilgime göre sizin sağlıksız yumrta ile sperm dölleniyor ondan atıyor vucudun. En iyisini doktorlar bilirler. Eşin sigara içiyor mu?Bende kan verdim öğleden sonra çıkacak test yaptım silikleşmis düştü demekki betaen azından hamile kalabildiğimi gördüm hemde 2 ay üst üste vardır bundada bir hayır şimdiden sonra bebegim neden tutanamıyor bunun araştırması için çaba harcicm bı kaç ay ara vermeyi düşünüyorum bu süreç beni çok üzdü ve yordu verdiği vermediği herşey için Rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah en kısa zamanda bana da evlat sevgisini nasip eder
Evet eşimde bende kullanıyoruz ben cuma gününden beri içmedim acildeki doktor vücudun buna alışmış araştırılması lazım demişti gerçi onada güvenim 0 zaten Perşembe günü polikliniğe gideceğim ya bakalım o birşey diyecekmi inşallah sallamaz beni kimyasalı pek ciddiye almıyorlarKimyasal da çok araştırma olmuyor ama benim bilgime göre sizin sağlıksız yumrta ile sperm dölleniyor ondan atıyor vucudun. En iyisini doktorlar bilirler. Eşin sigara içiyor mu?
İnşallah canım benim eğer yükselme güzelse tekrar baktırmama gerek var mı pazartesi gidicem doktora da o yüzden siz daha tecrübelisiniz bilgilendirin beniBiliyorum ama yeniden duymak için etiketledim usuldenhadii inşallah güzelce yükselme olmuştur inşallah
Yaaa kesin hamilesin sende merak ettim beta hcg kaç diyeYusra-61 Doktorum şehir dışındaymış gelmesini bekliyorum
Kimyasal gebeliğin en büyük sebebi erkeğin sigara içmesi. İkiniz de umarım en kısa sürede bırakırsınızEvet eşimde bende kullanıyoruz ben cuma gününden beri içmedim acildeki doktor vücudun buna alışmış araştırılması lazım demişti gerçi onada güvenim 0 zaten Perşembe günü polikliniğe gideceğim ya bakalım o birşey diyecekmi inşallah sallamaz beni kimyasalı pek ciddiye almıyorlar
Yok canım bence sonra rahatça bekleİnşallah canım benim eğer yükselme güzelse tekrar baktırmama gerek var mı pazartesi gidicem doktora da o yüzden siz daha tecrübelisiniz bilgilendirin beni
Tamam canım teşekkür ederimYok canım bence sonra rahatça beklepazartesi doktor kontrolünü olursun bayrama kontrolü olmuş olarak girersin sonra zatn doktor gel der duruma göre..
Öğrendiğimde yazacağım canım :))Yaaa kesin hamilesin sende merak ettim beta hcg kaç diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?