- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Eve geldimAyakta durma yat sen, hastanede mi bekliyorsun?
Psikolojik olarak rahatlama sonra da dış gebelik mi yoksa boş gebelik mi korkusuCanım sabır et perşembeye bekle en iyisiyorma kendini olur mu adetin de yok gelen giden yarın bat günün hayırlısı ile yarın geçsin bence hamişsin ama bakalım ne oluyor
Doğru diyor yok bir söyler misin 20 de yakalayınca eline ne geçecek
Bugun bat günümmüymüşB bbusraa61
Morm
@GurbetKusuEsra
Blackbluee1
@arzu777
@papatyasari_kiz
@ruzgarsmom
Bugün bat günü olan arkadaşlar son halleriniz nedir acaba?
İnan benim de ihtiyacım var.Şimdi bana da beklemek zor olacakmerak ediyorum çoook bir bakmışsın hamişmişsin ayy ne güzel olur yaaa benim olumlu şeyler duymaya ihtiyacım varrrrrr senden
Yok kız direk kan verdim bi de idrarla uğraşamamGünaydın kızlar mutlu bir gün olsun, güzel haber bekleyenlere güzel haberler getirsin inşallahMaviliGizem canım çok heyecanlıyım valla inşallah güzel sonuçlar gelir. Bugün idrar testi de yaptın mı?
@kbrylmz5555 canım üzülme lütfen, Allahım sağlıklı evlatlar versin hep böyle dua etmiyor muyız?
@charlotte25 la okadsr takip yaptı dünü değerlendiremedim diyon boş durmak yokkkkk çalışınnnnnnn hamişler gelsin burayaaaaaaaaa yakarım ulen sevişin
@Yenihayat25 valla bayram tatili hepimizi vurdu be gülüm
Ohaaa rahatlığa baaaak özendim vallaBugun bat günümmüymüşkendi zihnimi öyle şartlamışım ki. Düşünmücem diye. O yüzden buraya da pek girip okumadım. Şuan için gelen giden yok canım birkaç gün daha gelmezse yaparım test. Geç yumurtladığımı düşünüyorum
negatif canım testim
31 mayıs yaptım çıkmadı 1 mayısta çıktı kuzumNe zaman kan vereceksin canım. Ne güzel ya pozitif testinyaptım çıkmadı demiştin ne zamana çıktı böyle bu?
Asla kimse korkutamaz beniözele gidiyorsun zaten sen ki ara doktoru geliyorm de polise de isterse arayın de öylede olmasa ben hertürlü giderdim merak etme çoğu kişi de yasak demiyor kırk bahaneyle geziyor. Ben ta trabzondan orduya kocamı kaçırmış kadınım kimse engel olamazdı testi göster onlara kapı gibi
Kaç aydır beynimi tüketip belirti arıyorum baktım stres stres bu ay da böyle olsun dedim. Yani aslına bakılırsa hamile değilim diye şartladım kendimi ondan birazdaOhaaa rahatlığa baaaak özendim valla
Yok canım bu cumartesi kadın doğuma sıra aldımcimbomlukiz naptın kan verdin mi durumunu merak ediyorum?
Sende benim dualrımdasın bileysinne değişuk deyumlar bileysun dahayal kurmak güzeldir, umudu tazeler, diri tutar, neşe katar...inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım, dualarımdasın
Yok birşey dicem ban yerim diye diyemiyorum aa be tüküreyim kanamasına onun benSenin halaa tam kanama başlamadı mı kıııız
Aaa şaşırttın beni çook güzel hareket önceki haline göre inşallah iş görmüştür bu hallerinBugun bat günümmüymüşkendi zihnimi öyle şartlamışım ki. Düşünmücem diye. O yüzden buraya da pek girip okumadım. Şuan için gelen giden yok canım birkaç gün daha gelmezse yaparım test. Geç yumurtladığımı düşünüyorum
Şekerim onu bileyrum kan vermedin mi onu sorayrum31 mayıs yaptım çıkmadı 1 mayısta çıktı kuzum
Aaa şuan gördüm pardon canım tamam ben sordum merakımdan inşallah güzel şeyler olmuştur senin içinYok canım bu cumartesi kadın doğuma sıra aldımhaftaiçi çalışıyorum çayırova gebzede yaşıyorum aciller çok kalabalık korona ihtimaline karşı gitmek istemedim zaten 3 nisanda korona olmuştum
Adet olmadım eşim test almaya gidecek heyecanlı bekleyişB bbusraa61
Morm
@GurbetKusuEsra
Blackbluee1
@arzu777
@papatyasari_kiz
@ruzgarsmom
Bugün bat günü olan arkadaşlar son halleriniz nedir acaba?
Anlamının ne olduğunu bilmiyorum ama bu ay beni de yengem hamile gördü rüyasında hatta doğum yapmışım ben dedim bişey yok olsa derim 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendimKızlar günaydınnnn
hamile haberlerini alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Ya bugün bana sabah 3 kişi yazdı canım seni hamile gördüm diye ya anlamı nedir acaba bide aynı gün 3 kişi
İnşallah canım ya emin olmak çok istiyorum halen test yapıyorum daha 2 koyu kırmızı görmedim halen silikAaa şuan gördüm pardon canım tamam ben sordum merakımdan inşallah güzel şeyler olmuştur senin için
O zman bende burada çift çizgili test atmanı bekliyor olacağımAdet olmadım eşim test almaya gidecek heyecanlı bekleyiş
O hassasiyet geçtin mi adet hep gelir son umut odur canım o geçince adet oluyorum ben hepKizlar karnım davul gibi şişti ve adet sancısı başladı ama göğüs hassasiyetim geçti. Hamiş olsaydım geçmez artarak devam ederdi diye düşünüyorum
Kaç gün geciktin acaba ben 7- 8 gün gecikmeme rağmen koyu kırmızı görmedim daha hâlâ silik. Bugün kan verdim 87 çıktıİnşallah canım ya emin olmak çok istiyorum halen test yapıyorum daha 2 koyu kırmızı görmedim halen silikregl olmadım ama bilmiyorum maalesef
Üzülme canım bekleriz bir ay dahanegatif canım testimsenden güzel haber alırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?