Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojik olarak rahatlama sonra da dış gebelik mi yoksa boş gebelik mi korkusu

Şimdi bana da beklemek zor olacak merak ediyorum çoook bir bakmışsın hamişmişsin ayy ne güzel olur yaaa benim olumlu şeyler duymaya ihtiyacım varrrrrr senden
İnan benim de ihtiyacım var. Zaman geçirmek için uyudum çılgınca baktım hala labaratuvara kabul edilmemiş kanlarım neyse şimdi bi banyo yaparım çamaşır toplarım, asarım, bulaşık yerleştiririm nerden baksaaan 1.30 2.00 saat inşallah

Yok kız direk kan verdim bi de idrarla uğraşamam

31 mayıs yaptım çıkmadı 1 mayısta çıktı kuzum

ne değişuk deyumlar bileysun da hayal kurmak güzeldir, umudu tazeler, diri tutar, neşe katar...inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım, dualarımdasın
Sende benim dualrımdasın bileysin
Canım eşinde şive var mı? Merak ettim. Benimkinde var ama beni şaşırtacak kadar değil bazen komik geliyor
Senin halaa tam kanama başlamadı mı kıııız
Yok birşey dicem ban yerim diye diyemiyorum aa be tüküreyim kanamasına onun ben
Aaa şaşırttın beni çook güzel hareket önceki haline göre inşallah iş görmüştür bu hallerin güzel haberler alırım seninde ne kadar çok istediğini biliyorm güzel arkadaşım
31 mayıs yaptım çıkmadı 1 mayısta çıktı kuzum
Şekerim onu bileyrum kan vermedin mi onu sorayrum

Yok canım bu cumartesi kadın doğuma sıra aldım haftaiçi çalışıyorum çayırova gebzede yaşıyorum aciller çok kalabalık korona ihtimaline karşı gitmek istemedim zaten 3 nisanda korona olmuştum
Aaa şuan gördüm pardon canım tamam ben sordum merakımdan inşallah güzel şeyler olmuştur senin için

Kizlar karnım davul gibi şişti ve adet sancısı başladı ama göğüs hassasiyetim geçti. Hamiş olsaydım geçmez artarak devam ederdi diye düşünüyorum

Kızlar günaydınnnn
hamile haberlerini alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Ya bugün bana sabah 3 kişi yazdı canım seni hamile gördüm diye ya anlamı nedir acaba bide aynı gün 3 kişi
Anlamının ne olduğunu bilmiyorum ama bu ay beni de yengem hamile gördü rüyasında hatta doğum yapmışım ben dedim bişey yok olsa derim 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

Adet olmadım eşim test almaya gidecek heyecanlı bekleyiş
O zman bende burada çift çizgili test atmanı bekliyor olacağım dört gözle
Kizlar karnım davul gibi şişti ve adet sancısı başladı ama göğüs hassasiyetim geçti. Hamiş olsaydım geçmez artarak devam ederdi diye düşünüyorum
O hassasiyet geçtin mi adet hep gelir son umut odur canım o geçince adet oluyorum ben hep üzgünüm senin adına

İnşallah canım ya emin olmak çok istiyorum halen test yapıyorum daha 2 koyu kırmızı görmedim halen silik regl olmadım ama bilmiyorum maalesef
Kaç gün geciktin acaba ben 7- 8 gün gecikmeme rağmen koyu kırmızı görmedim daha hâlâ silik. Bugün kan verdim 87 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…