- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Yaaanegatif canım testimsenden güzel haber alırız inş.
Ay bunlar nasıl testler birininkini 5 de koyu çıkarıyor öbürünü 87de silik. Valla ayarsız yapıyorlar ha bunlarıKaç gün geciktin acaba ben 7- 8 gün gecikmeme rağmen koyu kırmızı görmedim daha hâlâ silik. Bugün kan verdim 87 çıktı
Bende 6 gün geçti canımKaç gün geciktin acaba ben 7- 8 gün gecikmeme rağmen koyu kırmızı görmedim daha hâlâ silik. Bugün kan verdim 87 çıktı
Canım silik de varsa kanama yoksa hep umutlu olmak lazım. Bence hamilesin sadce kanını merak ediyorum yükselmesi güzel haber olacakİnşallah canım ya emin olmak çok istiyorum halen test yapıyorum daha 2 koyu kırmızı görmedim halen silikregl olmadım ama bilmiyorum maalesef
Canım burada döllenme farkı var diye düşünüyorm tek ortak yönleri bence hamile olmalarıAy bunlar nasıl testler birininkini 5 de koyu çıkarıyor öbürünü 87de silik. Valla ayarsız yapıyorlar ha bunları
İnşallah Allah bu sevinci yaşatsın isteyen herkeseO zman bende burada çift çizgili test atmanı bekliyor olacağımdört gözle
O hassasiyet geçtin mi adet hep gelir son umut odur canım o geçince adet oluyorum ben hepüzgünüm senin adına
İnşallah canım bende sabırla ve heyecanla cumartesiyi bekliyorumCanım silik de varsa kanama yoksa hep umutlu olmak lazım. Bence hamilesin sadce kanını merak ediyorum yükselmesi güzel haber olacak
Yumurtlama takibi yapıyor musunYusra-61 şimdi sana bir şey dicem beynini sulandırmak istemiyorum amaa bir zamanlar deli zamanlarımda 2012 den başlayıp forumları böyle tüm mesajlarını okuduğum oldu, bu gözler neler gördü.. Mesela aynı senin gibi adet olamayan hcg testi düşük çıkan daha sonra hiç adet görmeden hamile kalmış biri vardı. Adet olmadan yumurtlama yapmış vucut ve o döllenmiş inanabiliyor musun? Acaba sende öyle bir şey olabilir mi? Bir daha mı kan versennn
Kist gebeliğe engel bir yerdr mi?Off canım çok sıkıldı nur topu gibi 7 cmlik kistim var
Kız ne kadar büyümüş oOff canım çok sıkıldı nur topu gibi 7 cmlik kistim var
Yaaa zorla şişirdi bir yeriniBu arada ateşimin sebebini buldum. Dün boynumda bi beze buldum. Kurcalarken kurcalarken ağrısını artırdım. Sabah doktora dedimki benim boynumda bi topak var bu ne ki olaadam önce baktı bunu nasıl buldun burda ya dedi kendimi dinlemeyi severim ben dedim adam güldü lenf bezin şişmiş olabilir dedi. O da enfeksiyondandır dedi enfeksiyon diyince benim jeton düştüüüüüü
Olmadi maalesef negatif kocaman bir 0 la döndüm
Abow seninki iyi büyümüş, 3cm benimki ona büyük diyordum, ne dedi doktorOff canım çok sıkıldı nur topu gibi 7 cmlik kistim var
Canım hayırlısı olsun inşallah, üzülmeOlmadi maalesef negatif kocaman bir 0 la döndüm
Yaaa zorla şişirdi bir yerinibenim de boyunda bir yağ bezesi var arada şişer ateş yapar ama bakalım seninki ondan mı değil mi belli olur bir iki saate
Alıştım artık zaten hissettim aslinda gitmeyecektim test yapmaya bile de ümit işteCanım hayırlısı olsun inşallah, üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?