Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 şimdi sana bir şey dicem beynini sulandırmak istemiyorum amaa bir zamanlar deli zamanlarımda 2012 den başlayıp forumları böyle tüm mesajlarını okuduğum oldu, bu gözler neler gördü.. Mesela aynı senin gibi adet olamayan hcg testi düşük çıkan daha sonra hiç adet görmeden hamile kalmış biri vardı. Adet olmadan yumurtlama yapmış vucut ve o döllenmiş inanabiliyor musun? Acaba sende öyle bir şey olabilir mi? Bir daha mı kan versennn

O zman bende burada çift çizgili test atmanı bekliyor olacağım dört gözle

O hassasiyet geçtin mi adet hep gelir son umut odur canım o geçince adet oluyorum ben hep üzgünüm senin adına
İnşallah Allah bu sevinci yaşatsın isteyen herkese

Yumurtlama takibi yapıyor musun Yusra-61 bak bi yandan da onu mu yapsan, milletin başına neler geliyor anam

Bu arada ateşimin sebebini buldum. Dün boynumda bi beze buldum. Kurcalarken kurcalarken ağrısını artırdım. Sabah doktora dedimki benim boynumda bi topak var bu ne ki ola adam önce baktı bunu nasıl buldun burda ya dedi kendimi dinlemeyi severim ben dedim adam güldü lenf bezin şişmiş olabilir dedi. O da enfeksiyondandır dedi enfeksiyon diyince benim jeton düştüüüüüü

Yaaa zorla şişirdi bir yerini benim de boyunda bir yağ bezesi var arada şişer ateş yapar ama bakalım seninki ondan mı değil mi belli olur bir iki saate

Yaaa zorla şişirdi bir yerini benim de boyunda bir yağ bezesi var arada şişer ateş yapar ama bakalım seninki ondan mı değil mi belli olur bir iki saate
Anam sıkıntıdan neremi kurcalayacağımı şaşırdım. Okul açılsa ya artık valla boşluğa düştüm ha

Kızlar bu teste göre yumurta çatlamış mı demek oluyor?

Eklentiler

• IMG_20210504_125548.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210503_131039.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…