Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şimdi derse giriyorum canlarım akşam 5 e kadar dersim var ders aralarında buraya bakıp MaviliGizem ciğiminnnn güzel haberlerini takip edecem inşallah hadi bakalım, Hurremmsultann inşallah sen de güzel sorunsuz haberlerle dönersin öpüyorum hepinizi

Amaa ben şmdi böyle şeyleri unutmuştum o fikirlerim uçmuştu böyle saçma birşey yaşamış olmayı isterdim gönül olarak ama bakalım daha nereye gidecek bu durum. Ayrıca bende okumuştum böyle şeyleri az içme günüm bitsin şu ilaçları gelmezse yaparım şuan yapmim böyle deli şeyler selizayım yaa

Biraz daha bekle bakalım ama inadına gelmezse bir baktır yaa

arkadalar yumurtam catladı Nisan 30da ama ovulasyon denim dedı sız ede koyulasmıyımu gebelıgınj bole ogrenen de oluyomu bole degılde daha koyu olursa sankı koyulacak gıbı umutlanıyormuym yada

Sana çok saçma ama öyle birşey dicem ki hani birtane kadının 5 sene çocuğu olmamış üst komşum anlattı bana çocuğu olmayanları anlatır çevrem kendime pay çıkartıp üzülmim umut olsun diye kadının boynunda bir sıvı beze büyüyor ama anlayamazmış kadın sonra baş ağrısı boyun ağrısıyla doktora gitmiş kadına ameliyat demişler kadın ameliyattan sonra hamile kalmış bazen birşey nerde bilinmez asla sen bence onun üzerinde dur canım. Hamileysen ertelersin ama değilsen çok baş ağrın kulakların ağrıyorsa bir beyin cerrahına görğnmen zararı olmaz diye düşünüyorm.
Olmadi maalesef negatif kocaman bir 0 la döndüm
Üzüldüm ama nasip olacak canım belki birdaha ki ay olur bilinmez hakkında hayırlısı olsun inşlh.
Kızlar bu teste göre yumurta çatlamış mı demek oluyor?
Çatlamış canım benim
Biraz daha bekle bakalım ama inadına gelmezse bir baktır yaa
Tamam bu dediğini dinleyecem tşkr ederim

Kızlar dun ovu testim böyle bişidi bugün sipsilik dun ya da bugün yumurtlama günüm akintim dun başladı sizce catlamis mıdır piki göremedim ama ben?ikisininde 13.00 gbi yaptım. Başka da ovulasyon testim yok

Eklentiler

• Screenshot_20210504-132812_Chrome.webp
    11 KB · Görüntüleme: 23
Yusra-61 bi kan verdim 3 sayfa analiz çıkacak hepsini sana yorumlatacam anam bekle
Sıkıntı yok bekliyorm buralarda :))
Yumurtlama takibi yapıyor musun Yusra-61 bak bi yandan da onu mu yapsan, milletin başına neler geliyor anam
Yapmadım adetim bitsin diye bekliyordum olayım bitsin de başlarım demiştim
Yaaa çok sevindim en son dün gece ilişki oldu bu gece ilişki malesef olmayacak yine de gebelik için bir umut var dimi
Dün gece olduysa bugün çatlayan yumurtayla buluşmuşlardır umut yapmasan yoktur sonuçta yaptın
Bendede bişey yok canım daha
Olsun ben adettendir sordum halini hatrını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…