Amaa ben şmdi böyle şeyleri unutmuştum o fikirlerim uçmuştuYusra-61 şimdi sana bir şey dicem beynini sulandırmak istemiyorum amaa bir zamanlar deli zamanlarımda 2012 den başlayıp forumları böyle tüm mesajlarını okuduğum oldu, bu gözler neler gördü.. Mesela aynı senin gibi adet olamayan hcg testi düşük çıkan daha sonra hiç adet görmeden hamile kalmış biri vardı. Adet olmadan yumurtlama yapmış vucut ve o döllenmiş inanabiliyor musun? Acaba sende öyle bir şey olabilir mi? Bir daha mı kan versennn
Biraz daha bekle bakalım ama inadına gelmezse bir baktır yaaAmaa ben şmdi böyle şeyleri unutmuştum o fikirlerim uçmuştuböyle saçma birşey yaşamış olmayı isterdim gönül olarak ama bakalım daha nereye gidecek bu durum. Ayrıca bende okumuştum böyle şeyleri az içme günüm bitsin şu ilaçları gelmezse yaparım şuan yapmim böyle deli şeyler selizayım yaa
Sana çok saçma ama öyle birşey dicem ki hani birtane kadının 5 sene çocuğu olmamış üst komşum anlattı bana çocuğu olmayanları anlatır çevrem kendime pay çıkartıp üzülmim umut olsun diyeBu arada ateşimin sebebini buldum. Dün boynumda bi beze buldum. Kurcalarken kurcalarken ağrısını artırdım. Sabah doktora dedimki benim boynumda bi topak var bu ne ki olaadam önce baktı bunu nasıl buldun burda ya dedi kendimi dinlemeyi severim ben dedim adam güldü lenf bezin şişmiş olabilir dedi. O da enfeksiyondandır dedi enfeksiyon diyince benim jeton düştüüüüüü
Üzüldüm ama nasip olacak canım belki birdaha ki ay olur bilinmez hakkında hayırlısı olsun inşlh.Olmadi maalesef negatif kocaman bir 0 la döndüm
Çatlamış canım benimKızlar bu teste göre yumurta çatlamış mı demek oluyor?
Tamam bu dediğini dinleyecem tşkr ederimBiraz daha bekle bakalım ama inadına gelmezse bir baktır yaa
Yaaa çok sevindim en son dün gece ilişki oldu bu gece ilişki malesef olmayacak yine de gebelik için bir umut var dimiÇatlamış canım benim
Yarın tam pik olablr ama yumurtlama başlamışKızlar pik mi bu?
Var tabi ki inşallah olurYaaa çok sevindim en son dün gece ilişki oldu bu gece ilişki malesef olmayacak yine de gebelik için bir umut var dimi
Aynen benim de. Tam geçmedi ama geçiyor işte yarına tamamen geçmiş olurO zman bende burada çift çizgili test atmanı bekliyor olacağımdört gözle
O hassasiyet geçtin mi adet hep gelir son umut odur canım o geçince adet oluyorum ben hepüzgünüm senin adına
Bendede bişey yok canım daha@bbusraa61
@Morm
GurbetKusuEsra
@Blackbluee1
@arzu777
@papatyasari_kiz
@ruzgarsmom
Bugün bat günü olan arkadaşlar son halleriniz nedir acaba?
Benim esim kullanmiyor ben de kullanmiyorm ama benm de iki defa olmustuKimyasal gebeliğin en büyük sebebi erkeğin sigara içmesi. İkiniz de umarım en kısa sürede bırakırsınız
Sık sık idrara çıkıyorum geceleri ayaklarım ateş gibi bide kirpiklerim çok karışıkGurbetKusuEsra sen ne yaptın kuzum hiç belirtin falan var mı ?
Ya şu kirpik olayını atablrmsnz çok merak ediyorum bnSık sık idrara çıkıyorum geceleri ayaklarım ateş gibi bide kirpiklerim çok karışık
Dur kuzum daha kırmızıları görmeden ne bu salya sümük kalk silkenenboşluktayımm
Kiprikler birbirine girmiş şekildeYa şu kirpik olayını atablrmsnz çok merak ediyorum bn
Sıkıntı yok bekliyorm buralarda :))
Yapmadım adetim bitsin diye bekliyordumYumurtlama takibi yapıyor musunYusra-61 bak bi yandan da onu mu yapsan, milletin başına neler geliyor anam
Dün gece olduysa bugün çatlayan yumurtayla buluşmuşlardırYaaa çok sevindim en son dün gece ilişki oldu bu gece ilişki malesef olmayacak yine de gebelik için bir umut var dimi
Olsun ben adettendir sordum halini hatrını canımBendede bişey yok canım daha
Bana özelden fotoğraf atma şansınız var mı acaba görmek istyrmKiprikler birbirine girmiş şekilde
Tabi ki farklı sebeplerle de olabiliyor ama doktorların söylediğine göre en büyük sebep buymuşBenim esim kullanmiyor ben de kullanmiyorm ama benm de iki defa olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?