Canım hiç alakası olamaz bence kendini hiç bunlarla yorma eğer bata yakın yapmak istersen yap olur muEki Görüntüle 2841087 arkadalar yumurtam catladı Nisan 30da ama ovulasyon denim dedı sız ede koyulasmıyımu gebelıgınj bole ogrenen de oluyomu bole degılde daha koyu olursa sankı koyulacak gıbı umutlanıyormuym yada
Evet yumurtlaman olmaya başlamış ama yarın daha koyulaşabilir bu canım. Sen bugün değerlendir derimKızlar pik mi bu?
Burada birtane test var diğeri nerde ki? Şuan gördüğümde olsa olsa çatlama olurdu onu da pik görmeden dersek sana yanlış bilgi vermiş oluruz diye düşünüyormKızlar dun ovu testim böyle bişidi bugün sipsilik dun ya da bugün yumurtlama günüm akintim dun başladı sizce catlamis mıdır piki göremedim ama ben?ikisininde 13.00 gbi yaptım. Başka da ovulasyon testim yok
Hayırlısıyla adet olasın minnoşum sana birşey soracam senin bir doktorun muydu sana mı demişti yumrtan yok diye? Burada bir arkadaşım da bunu yaşadı da ona yardımcı olalım diyecektim konu hakkında?Aynen benim de. Tam geçmedi ama geçiyor işte yarına tamamen geçmiş olur
Evet umudumu kaybetmiyorum içimde mayıs ayında güzel haberler alacağıma dair hisler var inşallah gerçek olur. Ramazan ayında olunca ilişki sadece gece yarısına kalıyor inşallah mübarek ayında mucize gerçekleşir ve buluşurlarDün gece olduysa bugün çatlayan yumurtayla buluşmuşlardırumut yapmasan yoktur sonuçta yaptın
İnşallah canım, cevapladığın çok teşekkür ederimVar tabi ki inşallah olur
NegatifBen şimdi derse giriyorum canlarım akşam 5 e kadar dersim var ders aralarında buraya bakıp @Gizemsu07 ciğiminnnn güzel haberlerini takip edecem inşallah hadi bakalım,Hurremmsultann inşallah sen de güzel sorunsuz haberlerle dönersin öpüyorum hepinizi
Sorma ya ne zamana yapcan ne zaman yıkan derken kapkaç olayına dönüyor iş.Evet umudumu kaybetmiyorum içimde mayıs ayında güzel haberler alacağıma dair hisler var inşallah gerçek olur. Ramazan ayında olunca ilişki sadece gece yarısına kalıyor inşallah mübarek ayında mucize gerçekleşir ve buluşurlar
Ayy hadi güzel haber alalım artıkSık sık idrara çıkıyorum geceleri ayaklarım ateş gibi bide kirpiklerim çok karışık
İki kez kan verdim, yükselme vardı. Haftaya doktor muayenem var merakla bekliyorumB bbusraa61
@Morm
GurbetKusuEsra
@Blackbluee1
@arzu777
@papatyasari_kiz
T Theempress
Bugün bat günü olan arkadaşlar son halleriniz nedir acaba?
Canımmm Allah razı olsunSıkıntı yok bekliyorm buralarda :))
Yapmadım adetim bitsin diye bekliyordumolayım bitsin de başlarım demiştim
Dün gece olduysa bugün çatlayan yumurtayla buluşmuşlardırumut yapmasan yoktur sonuçta yaptın
Olsun ben adettendir sordum halini hatrını canım
Canım gözün aydın hayırlı olsunİki kez kan verdim, yükselme vardı. Haftaya doktor muayenem var merakla bekliyorum
Bilmiyorum ki canım daha önce patladığı için ameliyat olmuştum, kan tahlili istedi onu bekliyorumKist gebeliğe engel bir yerdr mi?
Çoook amaa çoook sevindim hiç ses etmiyorsun da ama yaaniİki kez kan verdim, yükselme vardı. Haftaya doktor muayenem var merakla bekliyorum
Denerim inşallahBana özelden fotoğraf atma şansınız var mı acaba görmek istyrm
Ne demek o beta sonucu perşembe günü buraya gelecekCanımmm Allah razı olsun
Valla ne diyecek bilmiyorum canım, önce ki doktorum İstanbulda ben başka bir ildeyim, aradım "burda olsan hemen ameliyat öneririm bir görüş bakalım doktorunla" dediKız ne kadar büyümüş ogeçmiş olsun kuzum. doktor ne dedi nasıl bi tedavi önerdi?
Gerçekten çok zor oluyor hemen saatler geçiyor sahur vakti geliyorSorma ya ne zamana yapcan ne zaman yıkan derken kapkaç olayına dönüyor iş.İnşallah hislerin gerçek olur dilerim aminn
Çok çok teşekkür ederim, en kısa zamanda sizlerin dr güzel haberlerinizi bekliyorumCanım gözün aydın hayırlı olsun
İğnenin 12. Günü 27 çıktı, iki gün sonra yani reglden üç gün önce 87 çıktı kan değerim. Bir yıldır uğraşıyoruz, artık tüp bebek düşünüyordum ki sonunda fayda etti tedaviler çok şükür. Sağlıkla ilerler de hevesim kursağımda kalmaz diye dua ediyorum. İnşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alalımÇoook amaa çoook sevindim hiç ses etmiyorsun da ama yaanikaç çıktı peki sonucun?
Varya sizler yazınca hadi hamiş hadi hamiş diyerek açıyorum mesajlarınızı
Dün geceyi değerlendirdim canım bugunds değerlendircem yarın boş geçip bide çatlamayı değerlendireyim diyorum yada çatlayana kadar değerlendirsemmiCanım hiç alakası olamaz bence kendini hiç bunlarla yorma eğer bata yakın yapmak istersen yap olur muo da 3 gün kala filan
Evet yumurtlaman olmaya başlamış ama yarın daha koyulaşabilir bu canım. Sen bugün değerlendir derim
Burada birtane test var diğeri nerde ki? Şuan gördüğümde olsa olsa çatlama olurdu onu da pik görmeden dersek sana yanlış bilgi vermiş oluruz diye düşünüyorm
Hayırlısıyla adet olasın minnoşum sana birşey soracam senin bir doktorun muydu sana mı demişti yumrtan yok diye? Burada bir arkadaşım da bunu yaşadı da ona yardımcı olalım diyecektim konu hakkında?
Canım hayırlı uğurlu olsun ilk bebek mi olcak sanki sen iğne kullanıyodun yanlış hatırlamıyorsamİğnenin 12. Günü 27 çıktı, iki gün sonra yani reglden üç gün önce 87 çıktı kan değerim. Bir yıldır uğraşıyoruz, artık tüp bebek düşünüyordum ki sonunda fayda etti tedaviler çok şükür. Sağlıkla ilerler de hevesim kursağımda kalmaz diye dua ediyorum. İnşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alalım
Evet canım yumurta yok gelişmemiş demişti. Yumurta rezervin yok gibi söylemedi ama gelişen yumurta yok gibi söyledi. Progesteron düşük çıkınca da yumurtlamasiz adet görüyor olabilirsin demişti. Ay ne kötü günlerdi hangi arkadaş o ben konuşayım biCanım hiç alakası olamaz bence kendini hiç bunlarla yorma eğer bata yakın yapmak istersen yap olur muo da 3 gün kala filan
Evet yumurtlaman olmaya başlamış ama yarın daha koyulaşabilir bu canım. Sen bugün değerlendir derim
Burada birtane test var diğeri nerde ki? Şuan gördüğümde olsa olsa çatlama olurdu onu da pik görmeden dersek sana yanlış bilgi vermiş oluruz diye düşünüyorm
Hayırlısıyla adet olasın minnoşum sana birşey soracam senin bir doktorun muydu sana mı demişti yumrtan yok diye? Burada bir arkadaşım da bunu yaşadı da ona yardımcı olalım diyecektim konu hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?