Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç alakası olamaz bence kendini hiç bunlarla yorma eğer bata yakın yapmak istersen yap olur mu o da 3 gün kala filan
Kızlar pik mi bu?
Evet yumurtlaman olmaya başlamış ama yarın daha koyulaşabilir bu canım. Sen bugün değerlendir derim
Kızlar dun ovu testim böyle bişidi bugün sipsilik dun ya da bugün yumurtlama günüm akintim dun başladı sizce catlamis mıdır piki göremedim ama ben?ikisininde 13.00 gbi yaptım. Başka da ovulasyon testim yok
Burada birtane test var diğeri nerde ki? Şuan gördüğümde olsa olsa çatlama olurdu onu da pik görmeden dersek sana yanlış bilgi vermiş oluruz diye düşünüyorm
Aynen benim de. Tam geçmedi ama geçiyor işte yarına tamamen geçmiş olur
Hayırlısıyla adet olasın minnoşum sana birşey soracam senin bir doktorun muydu sana mı demişti yumrtan yok diye? Burada bir arkadaşım da bunu yaşadı da ona yardımcı olalım diyecektim konu hakkında?

Dün gece olduysa bugün çatlayan yumurtayla buluşmuşlardır umut yapmasan yoktur sonuçta yaptın
Evet umudumu kaybetmiyorum içimde mayıs ayında güzel haberler alacağıma dair hisler var inşallah gerçek olur. Ramazan ayında olunca ilişki sadece gece yarısına kalıyor inşallah mübarek ayında mucize gerçekleşir ve buluşurlar

Sorma ya ne zamana yapcan ne zaman yıkan derken kapkaç olayına dönüyor iş. İnşallah hislerin gerçek olur dilerim aminn

Canımmm Allah razı olsun

Kız ne kadar büyümüş o geçmiş olsun kuzum. doktor ne dedi nasıl bi tedavi önerdi?
Valla ne diyecek bilmiyorum canım, önce ki doktorum İstanbulda ben başka bir ildeyim, aradım "burda olsan hemen ameliyat öneririm bir görüş bakalım doktorunla" dedi

Sorma ya ne zamana yapcan ne zaman yıkan derken kapkaç olayına dönüyor iş. İnşallah hislerin gerçek olur dilerim aminn
Gerçekten çok zor oluyor hemen saatler geçiyor sahur vakti geliyor
İnşallah bu kadar çabaya değer aminnn çok teşekkür ederim

Çoook amaa çoook sevindim hiç ses etmiyorsun da ama yaani kaç çıktı peki sonucun?
Varya sizler yazınca hadi hamiş hadi hamiş diyerek açıyorum mesajlarınızı
İğnenin 12. Günü 27 çıktı, iki gün sonra yani reglden üç gün önce 87 çıktı kan değerim. Bir yıldır uğraşıyoruz, artık tüp bebek düşünüyordum ki sonunda fayda etti tedaviler çok şükür. Sağlıkla ilerler de hevesim kursağımda kalmaz diye dua ediyorum. İnşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alalım

Dün geceyi değerlendirdim canım bugunds değerlendircem yarın boş geçip bide çatlamayı değerlendireyim diyorum yada çatlayana kadar değerlendirsemmi

Canım hayırlı uğurlu olsun ilk bebek mi olcak sanki sen iğne kullanıyodun yanlış hatırlamıyorsam

Evet canım yumurta yok gelişmemiş demişti. Yumurta rezervin yok gibi söylemedi ama gelişen yumurta yok gibi söyledi. Progesteron düşük çıkınca da yumurtlamasiz adet görüyor olabilirsin demişti. Ay ne kötü günlerdi hangi arkadaş o ben konuşayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…