Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı uğurlu olsun ilk bebek mi olcak sanki sen iğne kullanıyodun yanlış hatırlamıyorsam
Çok teşekkür ederim, 4,5 yaşında bir oğlum var, bu ikinci olacak inşallah. Merional iğne tedavisi kullanmıştım bu ay, iki ay önce de rahim filmi çektirmiştim, onların etkisiyle hamile kalabildim sanırım.

İnşalah Allahın izniyle kalmaz çok sevindim valla Rabbim daim etsin Amin bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşlh nasıl mutlusundur pır pırr Allah isterse olur seni yormamış bu yolda daha güzel haberlerini almak dileğiyle
Dün geceyi değerlendirdim canım bugunds değerlendircem yarın boş geçip bide çatlamayı değerlendireyim diyorum yada çatlayana kadar değerlendirsemmi
Bugünü değerlendir bakarsın bu çatlar filan bazımızın piki aynı olmuyor bu gece kaçmasın yarında testte göre karar veririz

Bnde 2 ay önce çekilmiştim rahim filmi bu aklımda kalsın iğneyi doktoruma bi danışayım

Aminn inşallah, hepiniz için dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği, beneklerimize de sağlıklı ömür versin

Dün bu arkadaşta B berguzar34 sanırsam o da böyle haberle geldi de buna benzer bende sormak istemiştim sana da. Etiket ettim inşalah doğru kişidir aklımda kaldığı kadarla

Bnde 2 ay önce çekilmiştim rahim filmi bu aklımda kalsın iğneyi doktoruma bi danışayım
Klomenden fayda görememiştim ben, o yüzden iğne tedavisine geçtik. Rahim filminden sonra hamilelik kolaylaşıyor demişti doktorum hatta ilk ay kendi haline bıraktık ama olmayınca iğneye geçtik.

Ah canım ne diyeceğimi inan bilemiyorum. Normal denemede olmayınca toparlaması kolay oluyor ama tüp bebek falan olunca ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.. Allahım sabırlar versin sana.. Sendeki sorun ne canım sebepsiz mi? Ne kadar süredir deniyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…