Olblr artık bunu da bu ay sonucu görürsün inşllah kaçırmamış değerlendirmişsindir.Cumartesi yaptım sipsilikti pazar yapmadim az testim var diye dun resimdeki gibiydi bugünde sipsilk o zaman yapmadığım gün piki galiba=)
Çatlamış canım bizim seninle aynıydı bugünü değerlendir kesin. Bende bugün çatlama bekliyorum biraz geç yapicam testi
Ayyy aldığım sayfayafa sordum çatlamış dedi o da aynı zamanda öğrenicez Bebiş var mı yok muÇatlamış canım bizim seninle aynıydı bugünü değerlendir kesin. Bende bugün çatlama bekliyorum biraz geç yapicam testi
Dün aslında pik di amaDün çatlamış gibi canım
Yemin ederim ilişki den soğudum yABu test ayniiim benim testlerim gibicanım bu akşama veya Yarına silinir
Dün pikdi yani demek istediğimDün aslında pik di ama
İş görev gibi olunca birde ramazan daYemin ederim ilişki den soğudum yA
Canım üst üste günleri degerlendirince bendede kuruluk oluyo penis giremiyor sanki. Sürtünmeyi uzun tutunca daha kayganlasiyo dene derim yoksa çok kuru girmiyo gerçekten hiç kayganlaştırıcı kullanmazsinAyy an önce değerlendirelim dedik. Epey bi kuruluk vardi bende. Kayganlaştırıcı kullandık... Sonra baktım üzerinde spermleri yavaşlatabilir diyor. Boşa mi gitti şimdi hee
Evet canım çatlamış ben artık ebru ablaya sormuyorun anlıyorsun bi zaman sonra kendininde burdada yardımcı oluyorlar zaten gerek kalmiyo inşallah canım 17 mayıs bekleyelm bakalimAyyy aldığım sayfayafa sordum çatlamış dedi o da aynı zamanda öğrenicez Bebiş var mı yok mu
Ne diyim kiAyy an önce değerlendirelim dedik. Epey bi kuruluk vardi bende. Kayganlaştırıcı kullandık... Sonra baktım üzerinde spermleri yavaşlatabilir diyor. Boşa mi gitti şimdi hee
Ben kayganlastiriciya güvenmiyorum ya bu spermler her şeyden etkileniyo zaten en iyisi kuru kuru girmekNe diyim kibirde kayganlaştırıcı olmadan dene ne diyim yani neee
Ben de kullanmazdım ama eşim dedi ki aciyorCanım üst üste günleri degerlendirince bendede kuruluk oluyo penis giremiyor sanki. Sürtünmeyi uzun tutunca daha kayganlasiyo dene derim yoksa çok kuru girmiyo gerçekten hiç kayganlaştırıcı kullanmazsin
Bnce kuruluk olayı biraz kadının zevke gelmesiyle alakalı o zamana kadar adamlar ne kadar dayanabilir muamma ön sevişme çok önemliBen kayganlastiriciya güvenmiyorum ya bu spermler her şeyden etkileniyo zaten en iyisi kuru kuru girmek
Kız ben adamın şeyini büktüm gireyim diye uğraşırken banada kızdı kırcan diyoBen de kullanmazdım ama eşim dedi ki aciyorne kıymetli cani var bilemezsiniz temam bir dahakine öyle deneyeyim. Bu kayganlastirici direkt etki etmis midir ki boşa mi sayayım yoksa sadece ihtimal dahilinde mi dersiniz?
Işte üst üste değerlendirince artık ön sevişmede fayda etmiyo gerçekten 2 3 günde anca kendine geliyo 2 tarafında sıvıları ve ozaman daha zevkli oluyo bence kadının boşalmasida 3 gün geçince kolaylasiyoBnce kuruluk olayı biraz kadının zevke gelmesiyle alakalı o zamana kadar adamlar ne kadar dayanabilir muamma ön sevişme çok önemlisıvı o zaman geliyor bazen ruh gibiyken kupkuru olurdum bunları dikkate alıp ilişkiyi eğlenceli yapmak lazım yoksam kupkuru olan yine kadınlara oluyor acır yani çocuk da ölimde değil mesele yaaani..
Bnce kuruluk olayı biraz kadının zevke gelmesiyle alakalı o zamana kadar adamlar ne kadar dayanabilir muamma ön sevişme çok önemlisıvı o zaman geliyor bazen ruh gibiyken kupkuru olurdum bunları dikkate alıp ilişkiyi eğlenceli yapmak lazım yoksam kupkuru olan yine kadınlara oluyor acır yani çocuk da ölimde değil mesele yaaani..
Valla doggyi dene bizimkinin hemen isteği tavan yapıyo o zaman daha eğlenceli geliyo heralde. Bide ben aktif oluyorum pasif olunca adamlar ereksiyon olmuyo yaa bi hareket bekliyorlarBen görev bilinciyle keyif alamiyorum ki yahatta eşim de zor ereksiyon oldu. Haydi şimdi kalk tam zamanı diyince herkes mala bağladı sizler nasil bir yol izliyorsunuz keyifli hale getirmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?