Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim inşallah burada umutla bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etmesi dileğiyle..
benide eklermisiniz..
1-Beklenen Adet Tarihi: (18 MAYIS)
2- Yaş: 21
3-Ne zamandır istiyorsunuz: 6 AY
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler: FOLBİOL, INOFOLİC TOZ

Yusra-61 C charlottes Valla değişik değişik gecelikler aldım napim öbür türlü dediğiniz gibi zor oluyor sıkıcı oluyor.
Artık gecelikte iş çözmezse yapmayın derim yapanlara bana aşırı sıkıcı geliyor çocuk için yatağa gidince askerlik arkadaşı gibi yatıyorum adamın yanında birde naber bücür dedin mi tam vazgeçtim

Pazartesiye alıcam Allah nasip ederse şuan çok kötü bir haber aldım o kadar üzüldüm ki kendime sevinemedim
Çook güzel canım ben bu hamilelik yükselmelerine çalışmadım o yüzden iyi mi kötü mü yazamadım ama iyi galiba yükselmiş o iki katı meselesine göre. Ne oldu canım üzülme sana üzüntü yasak

Bucurr ay çok komik hiç böyle düşünmemiştim

Canım hayrolsun ne oldu
Kuzenimin eşi 6 aylık hamileydi bebek karnında ölmüş dün o kadar kötü oldum ki doğurmaya çalışıyomuş kendime sevinemedim ya Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın

Hiç sorma canım bı arkadasim var evlendi pat hamile kaldı doğurdu yine hamile kaldı birde demez mi korunurken kaldık benim kocam beceremiyor korunmayi ağız tadıyla çocuk yapamadık diye sinir oluyorum
Al işte bak insan kriz geçirir arkadaşının anne olduğuna sevinsen bi dert kendin uğraşıp yapamıyorsun üzülsen bi dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…