Yok ya iki günde bir yapıyorsanız zaten yeterli ki spermler uzun yaşar orada. Ama yinede yapmak İştersen sen bilirsin yaaniEvet 2 güne bir devam ediyorum sence q 3 gün ustuste mi yapsam?=)
Artık gecelikte iş çözmezse yapmayın derim yapanlaraYusra-61 C charlottes Valla değişik değişik gecelikler aldım napim öbür türlü dediğiniz gibi zor oluyor sıkıcı oluyor.
Pazartesiye alıcam Allah nasip ederse şuan çok kötü bir haber aldım o kadar üzüldüm ki kendime sevinemedim
Sorma yaa insan verse bir dert vermese bu yarına kalmaz umarımMaviliGizem yaaaa çıkmış olması lazım artıkkkkkkkkkk
HahahahahahaArtık gecelikte iş çözmezse yapmayın derim yapanlarabana aşırı sıkıcı geliyor çocuk için yatağa gidince askerlik arkadaşı gibi yatıyorum adamın yanında birde naber bücür dedin mi tam vazgeçtim
Çook güzel canım ben bu hamilelik yükselmelerine çalışmadım o yüzden iyi mi kötü mü yazamadım ama iyi galiba yükselmiş o iki katı meselesine göre.Pazartesiye alıcam Allah nasip ederse şuan çok kötü bir haber aldım o kadar üzüldüm ki kendime sevinemedim
Canım hayrolsun ne olduPazartesiye alıcam Allah nasip ederse şuan çok kötü bir haber aldım o kadar üzüldüm ki kendime sevinemedim
Bucurr ay çok komik hiç böyle düşünmemiştimArtık gecelikte iş çözmezse yapmayın derim yapanlarabana aşırı sıkıcı geliyor çocuk için yatağa gidince askerlik arkadaşı gibi yatıyorum adamın yanında birde naber bücür dedin mi tam vazgeçtim
Tamamdir=)))Yok ya iki günde bir yapıyorsanız zaten yeterli ki spermler uzun yaşar orada. Ama yinede yapmak İştersen sen bilirsin yaani
Bu arada beni de sonunda soru işareti olan hanımlar bölümüne alabilirsin. Reglimin hiiiiiç geleceği yok
Benide eklermisin Bat 12 mayısTabi ki eklerim aldım listeye belli saatlerde ekliyorum. Birde kullandığınız herhangi ilaç takviye var mıydı?
Çook güzel canım ben bu hamilelik yükselmelerine çalışmadım o yüzden iyi mi kötü mü yazamadım ama iyi galiba yükselmiş o iki katı meselesine göre.Ne oldu canım üzülme sana üzüntü yasak
Kuzenimin eşi 6 aylık hamileydi bebek karnında ölmüş dün o kadar kötü oldum ki doğurmaya çalışıyomuş kendime sevinemedim ya Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasınCanım hayrolsun ne oldu
Al işte bak insan kriz geçirir arkadaşının anne olduğuna sevinsen bi dert kendin uğraşıp yapamıyorsun üzülsen bi dertHiç sorma canım bı arkadasim var evlendi pat hamile kaldı doğurdu yine hamile kaldı birde demez mi korunurken kaldık benim kocam beceremiyor korunmayi ağız tadıyla çocuk yapamadık diye sinir oluyorum
Yaptın mı canım testEvet canım çatlamış ben artık ebru ablaya sormuyorun anlıyorsun bi zaman sonra kendininde burdada yardımcı oluyorlar zaten gerek kalmiyo inşallah canım 17 mayıs bekleyelm bakalim
Bucurr ay çok komik hiç böyle düşünmemiştim
Kız sorma valla Halim kalmıyorİş görev gibi olunca birde ramazan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?