Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben görev bilinciyle keyif alamiyorum ki ya hatta eşim de zor ereksiyon oldu. Haydi şimdi kalk tam zamanı diyince herkes mala bağladı sizler nasil bir yol izliyorsunuz keyifli hale getirmek için?

Canım açıkçası öyle birşey için şartlanma olmaması lazım olunca ereksiyon sorun oluyor adam olacağı varsa olmuyor da. Herşey berbat olabiliyor...
Ben böyle birşey olacağı zaman eşime şakayla mesajı veriyorum benim keselenmem lazım işte boşa mı yıkanacam şimdi mesajlar oldu aramızda ya da ben diyorum sen git şimdi dinlen benim işim bitsin seni bulurum diyorm ya hep msj gibi atıyorsun ona topu yakalıyor deli değil ya. bazende direk girişimde bulunuyorum savunmasız halde böyle gel çocuk yapalım olunca yatakta evcilik oynar gibi birbirimize şey öğretir gibi seks yapmaya çalışıyoruz karşıyım böyle sekseherkes eşini bilr o yönden gitmeliyiz bence.

Kizlar çatlama olmuş muu bakabilir misiniz

Eklentiler

• 91C7FFA0-1F73-4679-8C52-6A3321C686EC.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 45
Yaş 34 Bat 10 Mayıs, bir ay ,ilaç yok

Bende hiç öyle birşey olmuyor maalesef yoğun istek olduğu günlerim oluyor bu yumurtlama bir bittin mi ikiye geçmek işime geliyor ben bazen bu sebeble sıkıntı yaşamıyorum. Birdaha dediğim çılgınca hallerim de var nadasa çekildiğim zamanlar genelde adete yakın oluyor

İlk deneyimimiz olduğu için biz tamamen acemice davrandık. Böyle yaparsak bir daha korkarım cinsel hayatımız bitecek Gelecek ay ben de oynaşma işine gireceğim. Haydi bebek yapalim diyince olmuyormus

Çok şanslisin. Ben de adete yakın libido artışı oluyor yaa

İlk deneyimimiz olduğu için biz tamamen acemice davrandık. Böyle yaparsak bir daha korkarım cinsel hayatımız bitecek Gelecek ay ben de oynaşma işine gireceğim. Haydi bebek yapalim diyince olmuyormus
Yaa sürekli olmazsa bile ilişki renklenmezse ruh gibi gelişine ilişki bir yerden sonra eşleri soğutur. İsteksiz yine olur herşey çocuk da değil herşey sevişmek de değil ama birşeyin de hakkını vermek lazım oynaş artıkın süslenir püslenir misin naparsın bul bir yolunu canım

Teşekkür ederim insallah bakalim nasibimizde olanı gorecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…