Yaş kaçtı?Benide eklermisin Bat 12 mayıs
1.deneme bu ay umarım hamileyimdir
Anladım canımDün pikdi yani demek istediğim
Şimdi yapicam canım atarım inşallah çatlamıştır yaaYaptın mı canım test
Kanı verdim geldim hadi bakalım şimdi nasıl vakit geçecek pöf
İnşallah canım ya valla gına geldiŞimdi yapicam canım atarım inşallah çatlamıştır yaa
Ne bileyim yani hergün yapsakta komik olduğu taraflar oluyo tabi ama bücür kişi ben olduğum için onu o gözle göremiyorum gerçi yaşıtızNasıl düşünmüştün
Ay sorma 2 gündür yapıyoruz bugün çatlama olursa 3 olcak,İnşallah canım ya valla gına geldi
OlmuşKizlar çatlama olmuş muu bakabilir misiniz
Allah kimseyi bu acıyla sınamasın ahh Rabbim sabır versin çoook kötü yaKuzenimin eşi 6 aylık hamileydi bebek karnında ölmüş dün o kadar kötü oldum ki doğurmaya çalışıyomuş kendime sevinemedim ya Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
Olduğu kadar olmazsa bütün aylar biizm.Kız sorma valla Halim kalmıyor
Ay daha ne istiyorsun git kan ver boşver evdeki testleri kıpkırmızı olsun diye beklersen çocuk konuşmaya bile başlarBende 6 gün geçti canım
Zaten görmekten ziyade o an ki ruh halinin ne kadar çocuk yapmaktan uzak olduğunu anlamak için yeterliydiNe bileyim yani hergün yapsakta komik olduğu taraflar oluyo tabi ama bücür kişi ben olduğum için onu o gözle göremiyorum gerçi yaşıtız
İnşallah canım ya valla gına geldi
Bence değerlendir bende geçen ay tek yumurtlama değerlendirdim olmadı pik önemliymiş ebru abla sayfasında anlattı yine de sana kalmışMerhaba arkadaşlarım gene size bir sorum var
Dün yeni regl bittiği için spermler de bayatlamaması için ilişkiye girdik. Pik değildi.
bugün birden pik oldu, şimdi üstüste ilişkiye girip girmeme konusunda kararsızım. Yeni düşünmeye başladığımız için sperm testi henüz yaptırmadık.
geçen ay pik olduktan sonra üstüste denedik olmadı.
şimdi ben ne yapayım
Yok anam diğer sonuçlar çıkmış hcg yokMaviliGizem yaaaa çıkmış olması lazım artıkkkkkkkkkk
O da 20 dk ya çıkar o zamanYok anam diğer sonuçlar çıkmış hcg yok
Bekleye bekleye canım çıktı, bulaşıktan ütüye balkondan banyoya hepsini yaptım bitmedi geçmedi çıkmadı anamCanım gadın güzel gadın ana gadın var mı mis haberler de bene
Uyu anam uyu seni özel etiketkeyecem
Ben de girip çıkıp sana bakiyorum. Ayy insallah güzel haber ver bizeYok anam diğer sonuçlar çıkmış hcg yok
Şimdi ilaca başladın mı peki. Daha öncede sordum sankim ama yazdıysan görmemiş olblrm sayfa hızlı gidiyor canım bazen..Bu arada beni de sonunda soru işareti olan hanımlar bölümüne alabilirsin. Reglimin hiiiiiç geleceği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?