Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hepinize, bir sorum olacaktı iki cocuk annesiyim ancak ilginç bir ay yaşıyorum. Gunum gelmeden iki gün önce lekelenme yaşadım. Gunum gelince testim çok silik çıktı, bir gün sonra test verdim 3,94 cıktı. Benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba. Yokmuş gebelik acaba adet gecikmesi midir

Merve söyle diyeyim kaç günlük sprem ile ilişki oldu bayatlamaması için yapmışsın bence pik değerlendir sonrasında çatlamayı değerlendirirsin böylelikle kapatırsın bu ayı.

Kuzenimin eşi 6 aylık hamileydi bebek karnında ölmüş dün o kadar kötü oldum ki doğurmaya çalışıyomuş kendime sevinemedim ya Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
Ahhh allahım kimseye yaşatmasın çok zor çokkkkk off...
Merhaba, birkaç gün sonra tekrar edin testi tam yok gibi de değil var gibi değil, kimyasal da olabilir, inşallah vardır

Bence de boş geçme canım

Ahhh allahım kimseye yaşatmasın çok zor çokkkkk off...

Merhaba, birkaç gün sonra tekrar edin testi tam yok gibi de değil var gibi değil, kimyasal da olabilir, inşallah vardır
Boş gebelikte yaşadım, inşallah hayırlısı olur. Inşallah hepinizin güzel haberlerini okuruz

Kızlar ben şimdi prowomeni kullanıyorum hala içinde 400ug folik asit var yeterli mi yoksa başka folik asit alsam mı doktora gidene kadar?

Allah aşkına yarın da yapıcaz deme valla bayılırım şuraya

Allah aşkına yarın da yapıcaz deme valla bayılırım şuraya
Ay bilmiyorum canım yaa herkes başka bişey diyo ama bende bu @ay böyle deniyim dedim çünkü ebru ablanın sayfasında paylaşmış hamile kalanları hepsi 4 gün 5 gün üst üste değerlendirmiş en azı 3 gün değerlendirmiş ebru ablada yumurtlama ve 2 catlamayi 3 Gün peş peşe degerlendirin demiş eşinizde sperm sorunu yoksa var mı onuda bilemiyorum

Hello Yeni bakabildim her zamanki gibi bizim kızlar coşmuşş sayfaları tek tek okuyamadım yeni bir bebek haberi var mı?

Ay daha ne istiyorsun git kan ver boşver evdeki testleri kıpkırmızı olsun diye beklersen çocuk konuşmaya bile başlar
Ayy bu çok iyiydi canım çayırovada oturuyorum burda hastane olmadığı için gebze ve darıca acil çok kalabalık covit den dolayı oyüzden cumartesi özele randevu aldım canım zor sabrediyorum valla

Merhaba kizlar sayflar dolusu yazismissiniz bakamadim uzun suredir nasilsiniz ? Beklemek ne kadar zor ya

Yusra-61 ne yaptin canimn piki gordun mu takip ediyor musun?

Şimdi ilaca başladın mı peki. Daha öncede sordum sankim ama yazdıysan görmemiş olblrm sayfa hızlı gidiyor canım bazen..
İlaca hemen başla demedi, 1 hafta geçer de olmazsan o zaman başla dedi kuzum. Direk hormon kullanmayam bekleyim gelsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…