Merve söyle diyeyim kaç günlük sprem ile ilişki oldu bayatlamaması için yapmışsın bence pik değerlendir sonrasında çatlamayı değerlendirirsin böylelikle kapatırsın bu ayı.Merhaba arkadaşlarım gene size bir sorum var
Dün yeni regl bittiği için spermler de bayatlamaması için ilişkiye girdik. Pik değildi.
bugün birden pik oldu, şimdi üstüste ilişkiye girip girmeme konusunda kararsızım. Yeni düşünmeye başladığımız için sperm testi henüz yaptırmadık.
geçen ay pik olduktan sonra üstüste denedik olmadı.
şimdi ben ne yapayım
Ahhh allahım kimseye yaşatmasın çok zor çokkkkk off...Kuzenimin eşi 6 aylık hamileydi bebek karnında ölmüş dün o kadar kötü oldum ki doğurmaya çalışıyomuş kendime sevinemedim ya Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
Merhaba, birkaç gün sonra tekrar edin testi tam yok gibi de değil var gibi değil, kimyasal da olabilir, inşallah vardırMerhabalar hepinize, bir sorum olacaktı iki cocuk annesiyim ancak ilginç bir ay yaşıyorum. Gunum gelmeden iki gün önce lekelenme yaşadım. Gunum gelince testim çok silik çıktı, bir gün sonra test verdim 3,94 cıktı. Benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba. Yokmuş gebelik acaba adet gecikmesi midir
Bence de boş geçme canımMerhaba arkadaşlarım gene size bir sorum var
Dün yeni regl bittiği için spermler de bayatlamaması için ilişkiye girdik. Pik değildi.
bugün birden pik oldu, şimdi üstüste ilişkiye girip girmeme konusunda kararsızım. Yeni düşünmeye başladığımız için sperm testi henüz yaptırmadık.
geçen ay pik olduktan sonra üstüste denedik olmadı.
şimdi ben ne yapayım
Tövbee en erken hcg çıkması lazım yaaa eziyet gibi olduYok anam diğer sonuçlar çıkmış hcg yok
Boş gebelikte yaşadım, inşallah hayırlısı olur. Inşallah hepinizin güzel haberlerini okuruzAhhh allahım kimseye yaşatmasın çok zor çokkkkk off...
Merhaba, birkaç gün sonra tekrar edin testi tam yok gibi de değil var gibi değil, kimyasal da olabilir, inşallah vardır
Allah aşkına yarın da yapıcaz deme valla bayılırım şurayaEki Görüntüle 2841352
Çatlamış canım bugün bak. Yarın tamamen silinir bence. Sabaha karşı hissettim çok kasikta kramp gibi batmalar oldu çatlamadan ötürü oluyo sanırım. Adetle beraber 17. Gün çatladım sonundabenim şöyle gitti yumurtlama, pik çatlama , yarında devam eder çatlama 2 gün. bu gecede çalışıcaz mecbur
Ay herkes benle heyecanlandı.Ben de girip çıkıp sana bakiyorum. Ayy insallah güzel haber ver bize
Tövbee en erken hcg çıkması lazım yaaa eziyet gibi oldu
Ay bilmiyorum canım yaa herkes başka bişey diyo ama bende bu @ay böyle deniyim dedim çünkü ebru ablanın sayfasında paylaşmış hamile kalanları hepsi 4 gün 5 gün üst üste değerlendirmiş en azı 3 gün değerlendirmiş ebru ablada yumurtlama ve 2 catlamayi 3 Gün peş peşe degerlendirin demiş eşinizde sperm sorunu yoksa var mı onuda bilemiyorumAllah aşkına yarın da yapıcaz deme valla bayılırım şuraya
Ayy bu çok iyiydi canımAy daha ne istiyorsun git kan ver boşver evdeki testleri kıpkırmızı olsun diye beklersen çocuk konuşmaya bile başlar
Yok mu halaaaaSorma evde iş kalmadı
Yok mu halaaaa
Almış kız baktım. Tsh falan da verdim özellikle
İlaca hemen başla demedi, 1 hafta geçer de olmazsan o zaman başla dedi kuzum. Direk hormon kullanmayam bekleyim gelsin bakalımŞimdi ilaca başladın mı peki. Daha öncede sordum sankim ama yazdıysan görmemiş olblrm sayfa hızlı gidiyor canım bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?