- 21 Nisan 2020
- 22
- 7
- 6
- 39
Yaş 32 Burda TEŞEKÜRLER
Bak yoga heraketi var, zararsız onu yapİlaca hemen başla demedi, 1 hafta geçer de olmazsan o zaman başla dedi kuzum. Direk hormon kullanmayam bekleyim gelsin bakalım
Ya ne varsa idrarda var git idrar testi yap senBekleye bekleye canım çıktı, bulaşıktan ütüye balkondan banyoya hepsini yaptım bitmedi geçmedi çıkmadı anam
İnşallah gerçek olur şu rüyalarRüyamda çok güzel bir kız bebek gördüm tulum giydirmişim yatağın üzerinde uyuyorduçook güzel bir bebekti bu ay ümidim yok ama Allah inşallah nasip eder
İnşallah canım ya çok kafama takmak istemiyorum ama ister istemez insan düşünüp duruyorİnşallah gerçek olur şu rüyalar
Evet insanı etkiliyor ben çok düşünmemeye çalışıyorum ama bilinçaltı farklı tabikiAy bende rüyamda doktora gidiyordum rastgele. Doktorda diyo beta bakalım mı . Dedim durun daha 2 gün oluyo deneyeli olsun olsun çıkar diyo cidden çıkıyoBilinçaltı Ben
İstesen de istemesen de düşünüyosun. Bi emek var ortadaEvet insanı etkiliyor ben çok düşünmemeye çalışıyorum ama bilinçaltı farklı tabiki
İnşAllah kuzum inşallah allahtan ümit kesilmezRüyamda çok güzel bir kız bebek gördüm tulum giydirmişim yatağın üzerinde uyuyorduçook güzel bir bebekti bu ay ümidim yok ama Allah inşallah nasip eder
Amin inşallah pozitiftirHepimiz ne kadra içten dua ettiysek 5 mayıstan önce öğrenemeyeceğim anlaşılanhala giriş yapmadılar sonuçları. Labaratuvarı aradım, cevap verecek kimse yok diye sekretere düştü ulan bari pozitif çıksa da beklediğimize değse
Hahaha kızzzz o bende de çok oluyor yaaaaa alakasız şeyleri başka anlıyorum, şuan aklıma gelmedi amaAz önce populer topiklere bakarken yuvalama çorbasını yumurtlama çorbası diye okudum. Kafa gitti artık. Güle güle kafa
Hshaha yok artık yaaa genelde hormon testleri geç çıkar ilk bthcg çıkar olaya bakHepimiz ne kadra içten dua ettiysek 5 mayıstan önce öğrenemeyeceğim anlaşılanhala giriş yapmadılar sonuçları. Labaratuvarı aradım, cevap verecek kimse yok diye sekretere düştü ulan bari pozitif çıksa da beklediğimize değse
Aa canım ne oldu sen çizgi görmemiş miydin yanlış mı hatırlıyorumKizlar ben elendim sizlere başarılar.
Hayalet cizgiydi canım ama diğer test negatifti.Aa canım ne oldu sen çizgi görmemiş miydin yanlış mı hatırlıyorum
Valla işkenceye döndü gari yaaaHahaha kızzzz o bende de çok oluyor yaaaaa alakasız şeyleri başka anlıyorum, şuan aklıma gelmedi ama
Hshaha yok artık yaaa genelde hormon testleri geç çıkar ilk bthcg çıkar olaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?