Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende rüyamda doktora gidiyordum rastgele. Doktorda diyo beta bakalım mı . Dedim durun daha 2 gün oluyo deneyeli olsun olsun çıkar diyo cidden çıkıyo Bilinçaltı Ben
Evet insanı etkiliyor ben çok düşünmemeye çalışıyorum ama bilinçaltı farklı tabiki

Hepimiz ne kadra içten dua ettiysek 5 mayıstan önce öğrenemeyeceğim anlaşılan hala giriş yapmadılar sonuçları. Labaratuvarı aradım, cevap verecek kimse yok diye sekretere düştü ulan bari pozitif çıksa da beklediğimize değse

Amin inşallah pozitiftir

Selaam herkese, uzun süre yazamadım. Hamile olanlarımız varmış bileee çok sevindim Ben de yumurtlayayım diye çırpınıyorum shshajaj geçen ay 13. Gün yumurtlamıştım bugün 15. Gün hala peak göremedim. Hmmmfff

Az önce populer topiklere bakarken yuvalama çorbasını yumurtlama çorbası diye okudum. Kafa gitti artık. Güle güle kafa
Hahaha kızzzz o bende de çok oluyor yaaaaa alakasız şeyleri başka anlıyorum, şuan aklıma gelmedi ama
Hshaha yok artık yaaa genelde hormon testleri geç çıkar ilk bthcg çıkar olaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…