Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha kızzzz o bende de çok oluyor yaaaaa alakasız şeyleri başka anlıyorum, şuan aklıma gelmedi ama

Hshaha yok artık yaaa genelde hormon testleri geç çıkar ilk bthcg çıkar olaya bak
İyiki bugün vermişim kanı valla. Öbür türlü 5 mayısta hayatta öğrenemeyevek mişim

Bekleye bekleye canım çıktı, bulaşıktan ütüye balkondan banyoya hepsini yaptım bitmedi geçmedi çıkmadı anam
Anam neymiş gari buu aah Aşkına alt tarafı içinden minicik bi bebeiş bulup çıkaracaklar yahu neyse haber et bana dört gözle bekliyorum güzel haberlerini

Anam neymiş gari buu aah Aşkına alt tarafı içinden minicik bi bebeiş bulup çıkaracaklar yahu neyse haber et bana dört gözle bekliyorum güzel haberlerini
Ben de bekliyorum daaaa çıkmıyoooooorrrrr bu lablar kaça kadar açık ay kapandı mı acep

Aynen öyle eşime diyorum dün senden istediğim özel günler son buldu adete kadar sen ne zaman istersen burdayım ama zorlama yok
Bizde de durum aynı zaten benim ki direk anlıyor günler bitti herhalde gözümün içine bakmıyorsun bugün diyoo

Ben de bekliyorum daaaa çıkmıyoooooorrrrr bu lablar kaça kadar açık ay kapandı mı acep
Vallaha hiç bilmiyorum ki kaça kadar açık ay ama ben doğurdum burda olmayan çocuğu heyecandan Allah sana sabır versin bacım ben böyle olduysam seni hiç düşünemedim şu an evde iş kalmadıysa yazlık kışlık ayıkla ayıklamadıysan elin oyalanır zaman geçer hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…