- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Dün konuştuk onu balım açmıciiiiizzz, burdan devam keeeee demiHadi biri haziran topigi açsın
Evet cinsel hayatımız bile çocuk odaklıİstesen de istemesen de düşünüyosun. Bi emek var ortada
Aynen öyle canımm şu an umut sende inşallah güzel haber verirsin bizeİnşAllah kuzum inşallah allahtan ümit kesilmez
İyiki bugün vermişim kanı valla. Öbür türlü 5 mayısta hayatta öğrenemeyevek mişimHahaha kızzzz o bende de çok oluyor yaaaaa alakasız şeyleri başka anlıyorum, şuan aklıma gelmedi ama
Hshaha yok artık yaaa genelde hormon testleri geç çıkar ilk bthcg çıkar olaya bak
Canım senin 5 Mayıs’ı bulacak herhaldeİyiki bugün vermişim kanı valla. Öbür türlü 5 mayısta hayatta öğrenemeyevek mişim
Aynen öyle eşime diyorum dün senden istediğim özel günler son buldu adete kadar sen ne zaman istersen burdayım ama zorlama yokEvet cinsel hayatımız bile çocuk odaklıyumurtlama dönemi gelince bir istek oluyor sonrası yook
Ay bana çok da umut bağlamayın valla,Aynen öyle canımm şu an umut sende inşallah güzel haber verirsin bize
Anam neymiş gari buu aah Aşkına alt tarafı içinden minicik bi bebeiş bulup çıkaracaklar yahu neyse haber et bana dört gözle bekliyorum güzel haberleriniBekleye bekleye canım çıktı, bulaşıktan ütüye balkondan banyoya hepsini yaptım bitmedi geçmedi çıkmadı anam
Heralde yaaaCanım senin 5 Mayıs’ı bulacak herhalde
Ben de bekliyorum daaaa çıkmıyoooooorrrrr bu lablar kaça kadar açık ay kapandı mı acepAnam neymiş gari buu aah Aşkına alt tarafı içinden minicik bi bebeiş bulup çıkaracaklar yahu neyse haber et bana dört gözle bekliyorum güzel haberlerini
Bizde de durum aynıAynen öyle eşime diyorum dün senden istediğim özel günler son buldu adete kadar sen ne zaman istersen burdayım ama zorlama yok
Sağlık ocağı yok mu peki yakınlarındaAyy bu çok iyiydi canımçayırovada oturuyorum burda hastane olmadığı için gebze ve darıca acil çok kalabalık covit den dolayı oyüzden cumartesi özele randevu aldım canım zor sabrediyorum valla
Heralde yaaaişte görüyorsunuz gün vererek dua etmenin sonu budur
Vallaha billaha hay çeneme diyorum bazensen çok 5 Mayıs diye tutturdun bacım inşallah dualar tutarda zaten 1 gün kalmış bekleriz napalım
Ahhaha biz ilk kez deniyoruz inş hemen olur çok çirkin şartlanmak diyo inş amin dedimBizde de durum aynızaten benim ki direk anlıyor günler bitti herhalde gözümün içine bakmıyorsun bugün diyoo
Seninle aramızda 1 gün var hiç belirtin falan var mı akıntı ıslaklık vs gibi?Vallaha billaha hay çeneme diyorum bazenvalla bu gecikme umutlanmama yol açar ona göre diyeceğim
İnşallah ilk denemen tutar canımAhhaha biz ilk kez deniyoruz inş hemen olur çok çirkin şartlanmak diyo inş amin dedim
Vallaha hiç bilmiyorum ki kaça kadar açık ay ama ben doğurdum burda olmayan çocuğu heyecandan Allah sana sabır versin bacım ben böyle olduysam seni hiç düşünemedim şu an evde iş kalmadıysa yazlık kışlık ayıkla ayıklamadıysan elin oyalanır zaman geçer hemBen de bekliyorum daaaa çıkmıyoooooorrrrr bu lablar kaça kadar açık ay kapandı mı acep
AaaKızlar eşim bugün ürologa gitti. Testesteron düşük çıkmış, ilaca başladı. Bizim zaten bu ara bebek hayalmis sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?