Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha billaha hay çeneme diyorum bazen valla bu gecikme umutlanmama yol açar ona göre diyeceğim
Kime ne tahlili verdin bacım sen kaç saat oldu ben testimi yaptırdım doktoruma göründüm alış veriş yaptım eve geldim uyudum uyandım sen hâlâ test diyon

Onları geçen hafta başka bi geçmeyen zamanda yapmıştım malesef neyse yarın görürüz o zaman sonucu

Kime ne tahlili verdin bacım sen kaç saat oldu ben testimi yaptırdım doktoruma göründüm alış veriş yaptım eve geldim uyudum uyandım sen hâlâ test diyon
Sağlık ocağına verdim geldim kanımı sonuçlara bakıyorum bakıyorum magnezyum demir diyor hcg diyorum yok diyor

Kızlar eşim bugün ürologa gitti. Testesteron düşük çıkmış, ilaca başladı. Bizim zaten bu ara bebek hayalmis sanirim
Testesteron düşük çıkınca ne oluyor canım? İlaçla toparlanamayacak bir şey mi? Sperm testi verdi mi

Neden öyle oldu bilmiyorum ama inşallah diyorum ben de valla
Sonucu alınca mutlaka beni etiketle arada kaynar görmem falan olmaz yani o belirtileri öğreneceğim ben buraya girince eşim meraktan çatlıyor o varken doğru düzgün giremiyorum ama senin için takipteyim

Sonucu alınca mutlaka beni etiketle arada kaynar görmem falan olmaz yani o belirtileri öğreneceğim ben buraya girince eşim meraktan çatlıyor o varken doğru düzgün giremiyorum ama senin için takipteyim
Tamam canım merak etme varsa 100 kere yazacağım ahtımdır

Testesteron düşük çıkınca ne oluyor canım? İlaçla toparlanamayacak bir şey mi? Sperm testi verdi mi
Yok canım sperm testi yapılmadı. Kandan hormon bakmışlar. Cinsel istekte azalma olmuştu bir süredir. Kendisi psikolojik ve geçici olduğuna inaniyordu ama dedim sen bir git fizyolojik bir şey varsa baksınlar yoksa uzun süre devam ederse psikolojik destek alırsın. Testesteron hormonu aşırı stres ve hareketsizlik ile düşebiliyormuş. Biz bir seneyi aşkındır evden çıkmıyoruz. İşimizi de evden yapiyoruz. Disari cikip stres atamayınca oldu sanırım.

Aa bende eşime söyliyeyim oda baktırsın benimkide isteksiz kilo var bide masa başı işi iyi ki söyledin kuzum yaa

Aa bende eşime söyliyeyim oda baktırsın benimkide isteksiz kilo var bide masa başı işi iyi ki söyledin kuzum yaa
Tabi canım, insallah bir şey yoktur ama erkekler de kadınlar gibi belli zamanlarda ürologa gitmeliler bence. Gerçi bilmem benim tanıdıklarım mı öyle ama erkekler genelde kaçiyorlar doktora gitmek istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…