- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Sonuç çıkınca belirtileri sayayım kuxumSeninle aramızda 1 gün var hiç belirtin falan var mı akıntı ıslaklık vs gibi?
İnşallah güzel sonuç gelir canım herkes sana odaklandı şu anSonuç çıkınca belirtileri sayayım kuxumyoksa kuru boş bi sürü belirti var
Kime ne tahlili verdin bacım sen kaç saat oldu ben testimi yaptırdım doktoruma göründüm alış veriş yaptım eve geldim uyudum uyandım sen hâlâ test diyonVallaha billaha hay çeneme diyorum bazenvalla bu gecikme umutlanmama yol açar ona göre diyeceğim
Öğlen beri senden haber bekliyomBen de bekliyorum daaaa çıkmıyoooooorrrrr bu lablar kaça kadar açık ay kapandı mı acep
Vallaha hiç bilmiyorum ki kaça kadar açık ay ama ben doğurdum burda olmayan çocuğu heyecandan Allah sana sabır versin bacım ben böyle olduysam seni hiç düşünemedim şu an evde iş kalmadıysa yazlık kışlık ayıkla ayıklamadıysan elin oyalanır zaman geçer hem
Sağlık ocağına verdim geldim kanımı sonuçlara bakıyorum bakıyorum magnezyum demir diyor hcg diyorum yok diyorKime ne tahlili verdin bacım sen kaç saat oldu ben testimi yaptırdım doktoruma göründüm alış veriş yaptım eve geldim uyudum uyandım sen hâlâ test diyon
Testesteron düşük çıkınca ne oluyor canım? İlaçla toparlanamayacak bir şey mi? Sperm testi verdi miKızlar eşim bugün ürologa gitti. Testesteron düşük çıkmış, ilaca başladı. Bizim zaten bu ara bebek hayalmis sanirim
İnşallah güzel sonuç gelir canım herkes sana odaklandı şu an
Hiç yok diye girmeye tenezzül etmediler mi yoksa,Sağlık ocağına verdim geldim kanımı sonuçlara bakıyorum bakıyorum magnezyum demir diyor hcg diyorum yok diyor
Sonucu alınca mutlaka beni etiketleNeden öyle oldu bilmiyorum ama inşallah diyorum ben de valla
Puhahhahahaha olabileeeerHiç yok diye girmeye tenezzül etmediler mi yoksa,
Tamam canım merak etme varsa 100 kere yazacağım ahtımdırSonucu alınca mutlaka beni etiketlearada kaynar görmem falan olmaz yani o belirtileri öğreneceğim ben buraya girince eşim meraktan çatlıyor o varken doğru düzgün giremiyorum ama senin için takipteyim
Allah seni napmasın sağlık ocağına mı verdin bugünSağlık ocağına verdim geldim kanımı sonuçlara bakıyorum bakıyorum magnezyum demir diyor hcg diyorum yok diyor
İnşllah hepimizin hayırlı haberler alacağı bi ay olurİnşallah ilk denemen tutar canımsürekli bu şekilde olursa devreye fantezi falan giriyor artık
Yok canım sperm testi yapılmadı. Kandan hormon bakmışlar. Cinsel istekte azalma olmuştu bir süredir. Kendisi psikolojik ve geçici olduğuna inaniyordu ama dedim sen bir git fizyolojik bir şey varsa baksınlar yoksa uzun süre devam ederse psikolojik destek alırsın. Testesteron hormonu aşırı stres ve hareketsizlik ile düşebiliyormuş. Biz bir seneyi aşkındır evden çıkmıyoruz. İşimizi de evden yapiyoruz. Disari cikip stres atamayınca oldu sanırım.Testesteron düşük çıkınca ne oluyor canım? İlaçla toparlanamayacak bir şey mi? Sperm testi verdi mi
Aa bende eşime söyliyeyim oda baktırsın benimkide isteksiz kilo var bide masa başı işi iyi ki söyledin kuzum yaaYok canım sperm testi yapılmadı. Kandan hormon bakmışlar. Cinsel istekte azalma olmuştu bir süredir. Kendisi psikolojik ve geçici olduğuna inaniyordu ama dedim sen bir git fizyolojik bir şey varsa baksınlar yoksa uzun süre devam ederse psikolojik destek alırsın. Testesteron hormonu aşırı stres ve hareketsizlik ile düşebiliyormuş. Biz bir seneyi aşkındır evden çıkmıyoruz. İşimizi de evden yapiyoruz. Disari cikip stres atamayınca oldu sanırım.
Kalk git yat, sağlık ocağına verdin madem bizi niye bekletiyon habireSağlık ocağına verdim geldim kanımı sonuçlara bakıyorum bakıyorum magnezyum demir diyor hcg diyorum yok diyor
Tabi canım, insallah bir şey yoktur ama erkekler de kadınlar gibi belli zamanlarda ürologa gitmeliler bence. Gerçi bilmem benim tanıdıklarım mı öyle ama erkekler genelde kaçiyorlar doktora gitmek istemiyorlar.Aa bende eşime söyliyeyim oda baktırsın benimkide isteksiz kilo var bide masa başı işi iyi ki söyledin kuzum yaa
Canım kaç olması gerekiyormus testesteron? Bu ay olmazsa bende eşimi göndermeyi düşünüyorumKızlar eşim bugün ürologa gitti. Testesteron düşük çıkmış, ilaca başladı. Bizim zaten bu ara bebek hayalmis sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?