Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar en güzeli sperm testi herşeyi belli oluyo uzun süre gebelik sağlanmadıysa bakılmalı kesinlikle bn bu ay eşime yaptırdım. Şükür bişey çıkmadı ama İçimiz rahatladı

Kızlar en güzeli sperm testi herşeyi belli oluyo uzun süre gebelik sağlanmadıysa bakılmalı kesinlikle bn bu ay eşime yaptırdım. Şükür bişey çıkmadı ama İçimiz rahatladı
Peki canım belirtileri oluyomu sperm sorunun mesela ereksiyon problemi yada spermin az gelmesi yada cinsel isteksizlikmi ?? Ya bende şüpheleniyorum sanki spermler az gibi nasıl anlicaz bunu

Aynı şekilde biz de evden çalışıyoruz, gerçekten çok zor Hem sürekli bir arada olmak hem hareketsiz olmak ve bişeyleri yapmak zorunda kalkmak onun psikolojisi falan hepsi üst üste geldi. İlaçla toparlanır heralde

Cuma günü eşimin randevusu var İnş onda da bir şey çıkmaz

Canım kaç olması gerekiyormus testesteron? Bu ay olmazsa bende eşimi göndermeyi düşünüyorum
Referans aralığı var canım. Bu her yerde aynı değildir. Kan testi sonucu aldığınızda referans değerlere göre doktor kontrol eder. Bizdeki teste göre 1.20 ve 9 arası olması gerekirken eşimde 1.86 çıkmış. Aslında referans değerleri içinde ama sınırda. Hap ve jel vermiş. 1 ay kullanacak ve temmuzda yine doktora görünecek.

Evet canım. Tekdüze hayat hepimizi mahvetti. Ben de fizyolojik bir sey yok ama resmen depresyondayım. 1 sene diyorum, bir senedir evden çıktığım gün sayısı 20yi geçmedi. Coğu da market işleri vs

Merhaba kizlar sayflar dolusu yazismissiniz bakamadim uzun suredir nasilsiniz ? Beklemek ne kadar zor ya

Yusra-61 ne yaptin canimn piki gordun mu takip ediyor musun?
Canım ben adeti görmedim ki bir görseydim benden azıcık damla damla kanama oldu dün akşam kopkoyu bugünde bu akşam azcuk oldu ben normal adet olamadım. Sence az az mı oluyorum bunu adet mi sayayım? İlacı bırakayım mı kanamam az da olsa orasını anlayamadım sana yazmıştım
Bu arada sen neyi bekliyorsun canım? Seni ekleyecektim sen demedin de ondan ekleyemedim exclusive
İlaca hemen başla demedi, 1 hafta geçer de olmazsan o zaman başla dedi kuzum. Direk hormon kullanmayam bekleyim gelsin bakalım
Anladım merak etmiştim benim baya günüm geçmişti artık hormon işini aşmıştım benden eminim şu ilaç sayesinde azcuk geldi yok baya bşr süre daha gelmezdi eminim.
Dün konuştuk onu balım açmıciiiiizzz, burdan devam keeeee demi Yusra-61
İsteyen arkadaşlarda bizimle kalabilir.
Ben buradayım canlarım bazı arkadaşlarla.

10 gün girmedim topğe 400sayfa yazmılsınız
Maşallah vallahi
İşlerim yoğundu baya telefonu elime alamadım.. Birazda fazla kafaya takmak istemedim. Yine bu ayı yumurtlamadan geçirme ihtimalim vardı.
Ama sarım yarın artık pik olacak lh testim

Eklentiler

• IMG-20210504-WA0003.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 29
Tabi canım, insallah bir şey yoktur ama erkekler de kadınlar gibi belli zamanlarda ürologa gitmeliler bence. Gerçi bilmem benim tanıdıklarım mı öyle ama erkekler genelde kaçiyorlar doktora gitmek istemiyorlar.
Teşekkür ederim canım cevabın için bu ay gebelik olmaz ise eşime randevu almayı düşünüyordum zaten inşallah güzel haberi alırım da gerek kalmaz. İnşallah senin içinde güzel haberleri alırız canım

Kızlar eşim bugün ürologa gitti. Testesteron düşük çıkmış, ilaca başladı. Bizim zaten bu ara bebek hayalmis sanirim
Şansa bak bende de bir ara yüksek çıkmıştı bu eşine öneride bulunabilirim testesteron yükseltecek şeyler var. Ben düşürecek şey ararken öğrenmiştim tek sorun buysa tabiki. Neden hayal testesteron yüzünden mi onu anlamadım. Pekim merak ettiğim sen fark etmez miydin öyle olunca seks isteksizlik oluyor erkeklerde?

Ben de varım 27 yaş 2 senedir istiyoruz 7 senelik evliyiz femara inofolic kullanıyorum ayrıca omega

Ayy insallah ama bebek için değil sadece en önemlisi sağlıklı bir yaşam ve sonrası sağlıklı bir cinsel yaşam için de kücük sorun hissedilse dahi görünmekte fayda var. Allah korusun bir sey için gidiliyor, farklı bir yerde sorun bulunuyor.
Eşlerimiz çok yanaşmasa da en azindan kontrol için doktora yönlendirmemiz gerekir.

Yusra sen ilaca devam ediyor musun canım..

Az bir kanaman olmuş sanırım
Ne durumdasın

Peki canım belirtileri oluyomu sperm sorunun mesela ereksiyon problemi yada spermin az gelmesi yada cinsel isteksizlikmi ?? Ya bende şüpheleniyorum sanki spermler az gibi nasıl anlicaz bunu
Bnde spermin kıvamından şüphe duyarak gitmesini istedim ama ama herkesin sperm yapısı farklı oluyomuş az veya çok olması da önemli değil önemli olan 1 cc deki miktarı hızı ve şekli

Fark ettim zaten canım. Ben dedim git diye. Ona kalsa işi stresliymiş, geçici bir şeymiş. Dedim sen bir git de psikolojik ise onun da çaresine bakarız.
Testesteronun düsük olması gebeliğe direkt engel değilmis ama sorun oluştururmuş. Eşim sormuş bunu da.
Önerin yiyecekler mi? Nedir nedir

Yusra sen ilaca devam ediyor musun canım..

Az bir kanaman olmuş sanırım
Ne durumdasın
Ediyorum son 3 günlük kaldı canım hafif dğn kanamam vardı bugünde aynı akşam oldu kahve kanamam sökülecek gibi ama sökülmedi ve baş ağrısı yapıyor dün bugün ya sancım oluyor adet sancım arada bir.

Anam sonuç çıkmadı bari yatayım uyuyayım dedim, yarım saat uğraştım uyumak için uyuduğum 15 dk. Bi de kalktım ki ooo bayağı uyudum kesin iftar oldu dedim. Daha 1 saat var. Bugünü yaşanmamış saymak istiyorum ömrümde ya bu neymiş

Yok ya testesteron altı üstü hiç öyle engel olura takılmayın tabi ki ereksiyon olacak ki oraya giden şeyler kolay gidecek düşünsene tam boşalma anında gitti o hissiyat bitti yani. Ben yazmıştım bakarım derim sana kaç çıkmış bı arada değeri merak ettim aşırı mı düşük? O zaman eşin aşırı psikolojik herşey den etkilenen birisi sanırsam o sebeble de sıkıntı olup düşüyor durup dururken düşmüyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…