- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Kız geçen hafta bi konuştuk da kilo aldıktan sonra böylr oldu önceden böyle değildi diyen sen miydinFark ettim zaten canım. Ben dedim git diye. Ona kalsa işi stresliymiş, geçici bir şeymiş. Dedim sen bir git de psikolojik ise onun da çaresine bakarız.
Testesteronun düsük olması gebeliğe direkt engel değilmis ama sorun oluştururmuş. Eşim sormuş bunu da.
Önerin yiyecekler mi? Nedir nedir
Ayyy ben bile uyu dedin uyudum az önce uyandım etiket yok sen yokAnam sonuç çıkmadı bari yatayım uyuyayım dedim, yarım saat uğraştım uyumak için uyuduğum 15 dk. Bi de kalktım ki ooo bayağı uyudum kesin iftar oldu dedim. Daha 1 saat var. Bugünü yaşanmamış saymak istiyorum ömrümde ya bu neymiş
Ne oldu canimmmmmPazartesiye alıcam Allah nasip ederse şuan çok kötü bir haber aldım o kadar üzüldüm ki kendime sevinemedim
Referans değerlerin altında değil ama alt sınıra yakın. Referans değerleri 1.20 ve 9 iken eşimin 1.86 çıkmış. Hap ve jel vermis. Biz sperm baktirmadiğimiz için minik kelebeklerimin durumu mechulYok ya testesteron altı üstü hiç öyle engel olura takılmayın tabi ki ereksiyon olacak ki oraya giden şeyler kolay gidecek düşünsene tam boşalma anında gitti o hissiyat bitti yani. Ben yazmıştım bakarım derim sana kaç çıkmış bı arada değeri merak ettim aşırı mı düşük? O zaman eşin aşırı psikolojik herşey den etkilenen birisi sanırsamo sebeble de sıkıntı olup düşüyor durup dururken düşmüyor zaten.
Gizem canim Sen ne yaptin kan vermiştin dimiHe ya oraya verdim. Kaldı yarına
Yok canım, benim eşim kilolu değil. Benimki durduk yere böyle olmuştuKız geçen hafta bi konuştuk da kilo aldıktan sonra böylr oldu önceden böyle değildi diyen sen miydin
Canım keçi boynuzu içerikli macun veya kürünü yapablrsnz ama çiğ fındık çiğ kabak çekirdeği muz bitter çikolata sarımsak kırmızı et beslenmesine dikkat etmeliYok canım, benim eşim kilolu değil. Benimki durduk yere böyle olmuştumeğer hormonları oynamis
Ooo onda birşey yok zaten o doktora gidincede aynısını yapmıştırReferans değerlerin altında değil ama alt sınıra yakın. Referans değerleri 1.20 ve 9 iken eşimin 1.86 çıkmış. Hap ve jel vermis. Biz sperm baktirmadiğimiz için minik kelebeklerimin durumu mechulEşim evet malesef ki gereksiz ayrıntılarla boğuşup, kafasını çok yoran biri ve hassas ben de hiç öyle değilim yaw
Benimki oluyordu kiŞöyle sizlerle konusurken hep sizleri ve kocalarınızın tiplerini merak ediyorumsizde de oluyor mu?
Temmuzda 6 sene bitecekOoo onda birşey yok zaten o doktora gidincede aynısını yapmıştırboğulmuştur ayrıntılarla.
Zaten birisi öyle birisi böyle maalesefeşler hiç birbirine benzemez ki benzer gibiyiz bence sadce ilişki sırasında konsantrasyon olamıyor dikkati dağılabilir biranlık bu aşılır ya kaç yıllık evlisiniz canım ?
Ah yavrum ya, hemen düzelir inşallah kuzucum. Stres olduğu şeyler de ortadan kalkar inşallahYok canım, benim eşim kilolu değil. Benimki durduk yere böyle olmuştumeğer hormonları oynamis
Canım benimkide sigara kullanıyo doktor spermler için keçiboynuzu önerdi sende dene istersen spermleri yükselemiyormuş ben bu ay hep onu icirdimReferans aralığı var canım. Bu her yerde aynı değildir. Kan testi sonucu aldığınızda referans değerlere göre doktor kontrol eder. Bizdeki teste göre 1.20 ve 9 arası olması gerekirken eşimde 1.86 çıkmış. Aslında referans değerleri içinde ama sınırda. Hap ve jel vermiş. 1 ay kullanacak ve temmuzda yine doktora görünecek.
Olmaz mı keşke sizlerle arkadaş olabilsem görüşebilsek çok tuhaf bi yer burası mesele selizay ın linçlemişlerdi bi daha dönemez diye üzülmüştüm koparız diyeŞöyle sizlerle konusurken hep sizleri ve kocalarınızın tiplerini merak ediyorumsizde de oluyor mu?
Ben 3 yıldır evliyimTemmuzda 6 sene biteceksen kaç yıllık evlisin?
Benim eşim sigara hiç kullanmamiş. Ben kullaniyorumCanım benimkide sigara kullanıyo doktor spermler için keçiboynuzu önerdi sende dene istersen spermleri yükselemiyormuş ben bu ay hep onu icirdim
Canim benim insallahAh yavrum ya, hemen düzelir inşallah kuzucum. Stres olduğu şeyler de ortadan kalkar inşallah
Benim oKız geçen hafta bi konuştuk da kilo aldıktan sonra böylr oldu önceden böyle değildi diyen sen miydin
Evet ben de isterdimOlmaz mı keşke sizlerle arkadaş olabilsem görüşebilsek çok tuhaf bi yer burası mesele selizay ın linçlemişlerdi bi daha dönemez diye üzülmüştüm koparız diye
Kullan canım doğal afrodizyak bunlar ben bu ay tutmazsa bidaki ay mesir macunuda alıcam şifa olsunBenim eşim sigara hiç kullanmamiş. Ben kullaniyorumşu keçi boynuzu her derde deva sanirim. Onu deneyeceğim, teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?