Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız geçen hafta bi konuştuk da kilo aldıktan sonra böylr oldu önceden böyle değildi diyen sen miydin

Ayyy ben bile uyu dedin uyudum az önce uyandım etiket yok sen yok bu neymiş ama ben dedim sana bugün ver yarın çıkar o diye banada öyle yaptılar girdim çıktım İnternete sonraki gün çıkmadı gittim sağlık ocağından öğrendim o düşmez yarın seni beklerler. Boşver daha girme sürekli yeter. Gece bir daha bakarsın. Valla biz stres olalım sen olma

Referans değerlerin altında değil ama alt sınıra yakın. Referans değerleri 1.20 ve 9 iken eşimin 1.86 çıkmış. Hap ve jel vermis. Biz sperm baktirmadiğimiz için minik kelebeklerimin durumu mechul Eşim evet malesef ki gereksiz ayrıntılarla boğuşup, kafasını çok yoran biri ve hassas ben de hiç öyle değilim yaw

Ooo onda birşey yok zaten o doktora gidincede aynısını yapmıştır boğulmuştur ayrıntılarla.
Zaten birisi öyle birisi böyle maalesef eşler hiç birbirine benzemez ki benzer gibiyiz bence sadce ilişki sırasında konsantrasyon olamıyor dikkati dağılabilir biranlık bu aşılır ya kaç yıllık evlisiniz canım ?

Temmuzda 6 sene bitecek sen kaç yıllık evlisin?

Canım benimkide sigara kullanıyo doktor spermler için keçiboynuzu önerdi sende dene istersen spermleri yükselemiyormuş ben bu ay hep onu icirdim

Canım benimkide sigara kullanıyo doktor spermler için keçiboynuzu önerdi sende dene istersen spermleri yükselemiyormuş ben bu ay hep onu icirdim
Benim eşim sigara hiç kullanmamiş. Ben kullaniyorum şu keçi boynuzu her derde deva sanirim. Onu deneyeceğim, teşekkür ederim

Ah yavrum ya, hemen düzelir inşallah kuzucum. Stres olduğu şeyler de ortadan kalkar inşallah
Canim benim insallah Sağlık şu an için her şeyden önemli. Hormondaki düsüklük de depresif yapiyormus. İlaçları kullansın da insallah hemen iyi hissettin insallah. Teşekkür ederim

Olmaz mı keşke sizlerle arkadaş olabilsem görüşebilsek çok tuhaf bi yer burası mesele selizay ın linçlemişlerdi bi daha dönemez diye üzülmüştüm koparız diye
Evet ben de isterdim Keşke foto yüklenip silinebilen bir mecra olsa da en azından görebilseydik birbirimizi. İnsan merak ediyor, bi de ben zaten çok merakliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…