Evet ben de isterdimKeşke foto yüklenip silinebilen bir mecra olsa da en azından görebilseydik birbirimizi. İnsan merak ediyor, bi de ben zaten çok merakliyim
Senin şehir neresiydi?merak konusunda yalnız değilsin aynı yerlerde yaşayanlar belki karşılaşmıştır Bile
Kıyamam sana yaa bahtsız yavrum benim, bana bak e nabızdan bakmayı denedin miAnam sonuç çıkmadı bari yatayım uyuyayım dedim, yarım saat uğraştım uyumak için uyuduğum 15 dk. Bi de kalktım ki ooo bayağı uyudum kesin iftar oldu dedim. Daha 1 saat var. Bugünü yaşanmamış saymak istiyorum ömrümde ya bu neymiş
Vay arkadaş ya onu da mı yaptın her eve lazımsın vallaha he neyse muhakkak hemen haber et sonuç çıkıncaOnları geçen hafta başka bi geçmeyen zamanda yapmıştım malesef neyse yarın görürüz o zaman sonucu
Olmaz mı, tabi hiçbir şey canlanmıyor orası ayrı, gizemin profil fotosu sağolsun kıvırcık ve beyaz bir kız canlanıyor gözümde hahahaŞöyle sizlerle konusurken hep sizleri ve kocalarınızın tiplerini merak ediyorumsizde de oluyor mu?
Yaaa canını yiyim senin gel öpemOlmaz mı keşke sizlerle arkadaş olabilsem görüşebilsek çok tuhaf bi yer burası mesele selizay ın linçlemişlerdi bi daha dönemez diye üzülmüştüm koparız diye
Antalya dünyanın en güzel şehriSenin şehir neresiydi?
Olmaz mı, tabi hiçbir şey canlanmıyor orası ayrı, gizemin profil fotosu sağolsun kıvırcık ve beyaz bir kız canlanıyor gözümde hahahaMaviliGizem
Yaaa canını yiyim senin gel öpem
Benim 15te koyuydu 16da pik yaptım ama seninki baya koyu gece pik yapıp yarına silinebilir bence değerlendirKızlar sizce bugun pik mi yoksa daha koyulaşır mı?
Şanslısın canım ama ben de fena değilim, izmirliyimAntalya dünyanın en güzel şehri
İzmir de akrabalarım var gelip gidiyorum orası da çok güzel ama Antalya gerçekten cennetten bi parçaŞanslısın canım ama ben de fena değilim, izmirliyim
Allah sabır versin yardımcıları olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin verip almasın çok zorKizlar çok kötü bir haber aldım bir tanidigim 4 aylık bebeğinde gelişim bozukluğu tespit edilmiş bebek alınacak fakat kürtaj yapmak yerine suni sanci verip uyutmadan acılı bir şekilde çocuğu alacaklar ya özele gidemiyor devlette olacak o kadar çok üzüldüm ki malesef insanlarin canlarını yakmayı hak biliyor devlet hastaneleri
Başından böyle bir olay geçen var mı acaba
Aklıma şey geliyor böyle burdan birkaç çift beraber oturmuşuz, elimizde çaylar,kahveler. Bu ay bebek için neler yaptık. Hepbirlikte konusuyoruzOlmaz mı, tabi hiçbir şey canlanmıyor orası ayrı, gizemin profil fotosu sağolsun kıvırcık ve beyaz bir kız canlanıyor gözümde hahahaMaviliGizem
Kız bi de sen gönder bari. Bi görünmekte fayda varBenim o
Yok kız orda görünmüyor, labaratuvarın sitesinden girip bakıyorum.20 tane sonuç var o yokKıyamam sana yaa bahtsız yavrum benim, bana bak e nabızdan bakmayı denedin mi
Evett seninkini hatırlıyorum canim ertesi gun daha da koyulaşmıştı. Bakalim benim nasil olacak ilk koyulugu gorunce bugun cok heyecanlandimBenim 15te koyuydu 16da pik yaptım ama seninki baya koyu gece pik yapıp yarına silinebilir bence değerlendir
Kıvırcıklarım da gerçek değil kız permeOlmaz mı, tabi hiçbir şey canlanmıyor orası ayrı, gizemin profil fotosu sağolsun kıvırcık ve beyaz bir kız canlanıyor gözümde hahahaMaviliGizem
Aynen ama keşke sağlık cozumleri daha konforlu olsa sanki insan değilde bir kobay gibi davranıyorlar yazık degilmi uyutup alın ne olacak acılı sancılı olmak zorunda miAllah sabır versin yardımcıları olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin verip almasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?