Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyamam sana yaa bahtsız yavrum benim, bana bak e nabızdan bakmayı denedin mi

Kızlar sizce bugun pik mi yoksa daha koyulaşır mı?

Eklentiler

• 7B0668E4-AB42-416E-BA47-AA0D312ED035.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 33
Şöyle sizlerle konusurken hep sizleri ve kocalarınızın tiplerini merak ediyorum sizde de oluyor mu?
Olmaz mı, tabi hiçbir şey canlanmıyor orası ayrı, gizemin profil fotosu sağolsun kıvırcık ve beyaz bir kız canlanıyor gözümde hahaha MaviliGizem
Olmaz mı keşke sizlerle arkadaş olabilsem görüşebilsek çok tuhaf bi yer burası mesele selizay ın linçlemişlerdi bi daha dönemez diye üzülmüştüm koparız diye
Yaaa canını yiyim senin gel öpem

Kizlar çok kötü bir haber aldım bir tanidigim 4 aylık bebeğinde gelişim bozukluğu tespit edilmiş bebek alınacak fakat kürtaj yapmak yerine suni sanci verip uyutmadan acılı bir şekilde çocuğu alacaklar ya özele gidemiyor devlette olacak o kadar çok üzüldüm ki malesef insanlarin canlarını yakmayı hak biliyor devlet hastaneleri

Başından böyle bir olay geçen var mı acaba

Allah sabır versin yardımcıları olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin verip almasın çok zor

Olmaz mı, tabi hiçbir şey canlanmıyor orası ayrı, gizemin profil fotosu sağolsun kıvırcık ve beyaz bir kız canlanıyor gözümde hahaha MaviliGizem

Aklıma şey geliyor böyle burdan birkaç çift beraber oturmuşuz, elimizde çaylar,kahveler. Bu ay bebek için neler yaptık. Hepbirlikte konusuyoruz
Tabi adamlar da ortamda olduğu için onlar da dahil oluyor falan hahaha
İnsan yüzyüze görüştüğü çoğu insanla bile bu kadar paylaşımcı olmuyor ya. O sohbet ortamini düsününce gülesim geldi

Benim 15te koyuydu 16da pik yaptım ama seninki baya koyu gece pik yapıp yarına silinebilir bence değerlendir
Evett seninkini hatırlıyorum canim ertesi gun daha da koyulaşmıştı. Bakalim benim nasil olacak ilk koyulugu gorunce bugun cok heyecanlandim

Kıvırcıklarım da gerçek değil kız perme gaza geldim perma yaptırdım. Şimdide o kadar mutluyum ki durup durup permamı yeniletesim geliyor. Buğday tenliyim bi de beyaz değil

Allah sabır versin yardımcıları olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin verip almasın çok zor
Aynen ama keşke sağlık cozumleri daha konforlu olsa sanki insan değilde bir kobay gibi davranıyorlar yazık degilmi uyutup alın ne olacak acılı sancılı olmak zorunda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…