Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen pazartesi çatlamam oldu üzerinden tam 7 gun gecti bat 14 mayıs gebelik testi icin erken dimi kızlar beni seytan dürtü kaset test ile güzel bi negatif gördüm ☹

Çoook amaa çoook sevindim hiç ses etmiyorsun da ama yaani kaç çıktı peki sonucun?
Varya sizler yazınca hadi hamiş hadi hamiş diyerek açıyorum mesajlarınızı
allah razı olsun cnm benimki negatif ama bende heyecanla arkadaşların güzel haberlerini takipteyim

Ben tekrar sorucam kizlar
Şimdi 18 Mayıs ovulasyon tekrar regl 31 Mayıs şu an regl başladı beklenen günden 3 gün erken başladı. Mayıs ayına mı devam ediyorum

Ben tekrar sorucam kizlar
Şimdi 18 Mayıs ovulasyon tekrar regl 31 Mayıs şu an regl başladı beklenen günden 3 gün erken başladı. Mayıs ayına mı devam ediyorum
Canım ya mayıs 31 olur yada 1 haziran benim hesabıma göre istersen kal bizimle devam et liste de güncelleyeyim ismini bende isterim kalmanı güzel bilgilerin var

Başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin.
4 aylık bebek kürtaj yapılamayacak kadar büyük oluyor bildiğim kadarıyla. O yüzden mecburen doğum yaptırıyorlar. Uyutsalar ıkınamayacağı için bu şekilde oluyor maalesef

Uyutulunca ikinilmiyor ki kürtajla temizleniyor bence sırf acı çektirmek için böyle yapıyorlar konforlu değilde acılı seçim malesef sağolun hayır heyet raporu ile özele gidilse bu yöntemlerin daha konforlusu yok mu Allah kimseye yasatmasin

Sorma bir vurdun mu ilaç da dinlemiyor şuan çook sinirliyim cidden ağlayacam hırstan olamıyorsan olma başım niye ağrıtıyon diyorm

Nerden biliyorsun gariban olduğunu
Haha doğru dedin girmediyse garip değildir bursa sürünen bizler gariban

Amin yaşatmasın cidden, o büyüklükte bir bebeği vakumla kürtaj yapmak mümkün olmadığı için içerde parçalayarak alıyorlar ama o da içerde parça kalması riski demek oluyor, bu yüzden en sağlıklı çözümü doğurtmak.. Aynısı ablamın başına geldi oradan biliyorum gayet prestijli bir özel hastaneye gidiyordu.. Allah kimseye yaşatmasın.

Canım ya mayıs 31 olur yada 1 haziran benim hesabıma göre istersen kal bizimle devam et liste de güncelleyeyim ismini bende isterim kalmanı güzel bilgilerin var

Canım Mayıs haziranı yok devam etmeyi planlıyoruz buradan

Ay supper bayıldım bu habere harikasınız alışmıştım bu sayfaya
Hep birlikte hamile kalalım bakalım

Ayol tıp halen gelisememis desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…