Aynen canım şu kapanma bitsin ikimizde gidicezKız bi de sen gönder bari. Bi görünmekte fayda var
Sorma bir vurdun mu ilaç da dinlemiyorBaş ağrısı bendede var felaket ilaçta içemiyorum migren tuttu
Nerden biliyorsun gariban olduğunu2014 ten beri girmeyen Bi garibanmış
Geçen pazartesi çatlamam oldu üzerinden tam 7 gun gecti bat 14 mayıs gebelik testi icin erken dimi kızlar beni seytan dürtü kaset test ile güzel bi negatif gördüm ☹
allah razı olsun cnm benimki negatif ama bende heyecanla arkadaşların güzel haberlerini takipteyimÇoook amaa çoook sevindim hiç ses etmiyorsun da ama yaanikaç çıktı peki sonucun?
Varya sizler yazınca hadi hamiş hadi hamiş diyerek açıyorum mesajlarınızı
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alÇok çok teşekkür ederim, en kısa zamanda sizlerin dr güzel haberlerinizi bekliyorum
Bende yok henüz@seleny0
Lifee22
@085
@Guldenizes
@usluellff
Bugün bat günü olan arkadaşlar var mı sizlerden güzel haberler
Kızlar değerim 142 olmuş güzel dimi 2 günde
Yeni bat ne zaman olacak senin bakalımallah razı olsun cnm benimki negatif ama bende heyecanla arkadaşların güzel haberlerini takipteyim
Su icincede bazen geciriyorBaş ağrısı bendede var felaket ilaçta içemiyorum migren tuttu
Canım ya mayıs 31 olur yada 1 haziranBen tekrar sorucam kizlar
Şimdi 18 Mayıs ovulasyon tekrar regl 31 Mayıs şu an regl başladı beklenen günden 3 gün erken başladı. Mayıs ayına mı devam ediyorum
Canım Mayıs haziranı yok devam etmeyi planlıyoruz buradanBen tekrar sorucam kizlar
Şimdi 18 Mayıs ovulasyon tekrar regl 31 Mayıs şu an regl başladı beklenen günden 3 gün erken başladı. Mayıs ayına mı devam ediyorum
Başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin.Kizlar çok kötü bir haber aldım bir tanidigim 4 aylık bebeğinde gelişim bozukluğu tespit edilmiş bebek alınacak fakat kürtaj yapmak yerine suni sanci verip uyutmadan acılı bir şekilde çocuğu alacaklar ya özele gidemiyor devlette olacak o kadar çok üzüldüm ki malesef insanlarin canlarını yakmayı hak biliyor devlet hastaneleri
Başından böyle bir olay geçen var mı acaba
Uyutulunca ikinilmiyor ki kürtajla temizleniyor bence sırf acı çektirmek için böyle yapıyorlar konforlu değilde acılı seçim malesef sağolun hayır heyet raporu ile özele gidilse bu yöntemlerin daha konforlusu yok mu Allah kimseye yasatmasinBaşınız sağ olsun canım, Allah sabır versin.
4 aylık bebek kürtaj yapılamayacak kadar büyük oluyor bildiğim kadarıyla. O yüzden mecburen doğum yaptırıyorlar. Uyutsalar ıkınamayacağı için bu şekilde oluyor maalesef
Haha doğru dedin girmediyse garip değildir bursa sürünen bizler garibanSorma bir vurdun mu ilaç da dinlemiyorşuan çook sinirliyim cidden ağlayacam hırstan olamıyorsan olma başım niye ağrıtıyon diyorm
Nerden biliyorsun gariban olduğunu
Amin yaşatmasın cidden, o büyüklükte bir bebeği vakumla kürtaj yapmak mümkün olmadığı için içerde parçalayarak alıyorlar ama o da içerde parça kalması riski demek oluyor, bu yüzden en sağlıklı çözümü doğurtmak.. Aynısı ablamın başına geldi oradan biliyorum gayet prestijli bir özel hastaneye gidiyordu.. Allah kimseye yaşatmasın.Uyutulunca ikinilmiyor ki kürtajla temizleniyor bence sırf acı çektirmek için böyle yapıyorlar konforlu değilde acılı seçim malesef sağolun hayır heyet raporu ile özele gidilse bu yöntemlerin daha konforlusu yok mu Allah kimseye yasatmasin
Canım ya mayıs 31 olur yada 1 haziranbenim hesabıma göre istersen kal bizimle devam et liste de güncelleyeyim ismini bende isterim kalmanı güzel bilgilerin var
Canım Mayıs haziranı yok devam etmeyi planlıyoruz buradan
Çook doğruu işte burasıHaha doğru dedin girmediyse garip değildir bursa sürünen bizler gariban
Ayol tıp halen gelisememis desenizeAmin yaşatmasın cidden, o büyüklükte bir bebeği vakumla kürtaj yapmak mümkün olmadığı için içerde parçalayarak alıyorlar ama o da içerde parça kalması riski demek oluyor, bu yüzden en sağlıklı çözümü doğurtmak.. Aynısı ablamın başına geldi oradan biliyorum gayet prestijli bir özel hastaneye gidiyordu.. Allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?