Daha koyu olur mu bilmem ama pik olmuş canım10 gün girmedim topğe 400sayfa yazmılsınız
Maşallah vallahi
İşlerim yoğundu baya telefonu elime alamadım.. Birazda fazla kafaya takmak istemedim. Yine bu ayı yumurtlamadan geçirme ihtimalim vardı.
Ama sarım yarın artık pik olacak lh testim
Çok güzel koyulaşmış pik olmuş daha koyu olablr ama çatlayadabilr en iyisi değerlendirme yap bu akşam pik koyuluğu devam ederse yine yaparsın.Kızlar sizce bugun pik mi yoksa daha koyulaşır mı?
Çok doğru diyorsun bende böyle düşünüyormBence burdaki insanlar çok farklı insanlar birbirinden belki yan yana gelinse çok ayrı tarzlar ama burdaki o ortak isteğimiz herkesi birlestiriyo :)
Maalesef bu ülkede parası olana var hizmet devlet hastaneleri kasap gibi oldu iyiceAynen ama keşke sağlık cozumleri daha konforlu olsa sanki insan değilde bir kobay gibi davranıyorlar yazık degilmi uyutup alın ne olacak acılı sancılı olmak zorunda mi
Allah düşürmesin yarabbim Allah herkese özel hastane nasip etsinMaalesef bu ülkede parası olana var hizmet devlet hastaneleri kasap gibi oldu iyice
AminAllah düşürmesin yarabbim Allah herkese özel hastane nasip etsin
Şimdi taşlar yerine daha iyi oturduKıvırcıklarım da gerçek değil kız permegaza geldim perma yaptırdım. Şimdide o kadar mutluyum ki durup durup permamı yeniletesim geliyor. Buğday tenliyim bi de beyaz değil
Seliza kim acaba haha, teşekkür ederim canımmm bidaha kimsenin işine burnumu sokmam valla
Burdan başka gruba karışma biz zaten kocaman aile oldukSeliza kim acaba haha, teşekkür ederim canımmm bidaha kimsenin işine burnumu sokmam valla
Esracım az az kahve lekem var kopkoyu fazlası yok sökülmedi birde çok başım ağrıyor olamıyorum ondan mı acaba? Dün sağ tarafım ağrırdı başımın bu akşam sol tarafım ağrıyor
Ilaç bitsin inşallah bi kaç güne gelir canim allahım yardım etsin regl olamamak ta çok kötüEsracım az az kahve lekem var kopkoyu fazlası yok sökülmedi birde çok başım ağrıyor olamıyorum ondan mı acaba? Dün sağ tarafım ağrırdı başımın bu akşam sol tarafım ağrıyorolsam geçecek gibi sankim
Sokarsan biizide çagir toplu giderizSeliza kim acaba haha, teşekkür ederim canımmm bidaha kimsenin işine burnumu sokmam valla
Son 3 günlük ilaç kaldı sökülecem de diyor beni yoruyorIlaç bitsin inşallah bi kaç güne gelir canim allahım yardım etsin regl olamamak ta çok kötü
Baş ağrısı bendede var felaket ilaçta içemiyorum migren tuttuSon 3 günlük ilaç kaldı sökülecem de diyor beni yoruyorbaşım ağrıtmasa iyi de. Dün geceki kadar Kasıklarım ağrımıyor
2014 ten beri girmeyen Bi garibanmışBurdan başka gruba karışma biz zaten kocaman aile oldukoructan y harfini koymamışım kadın dicek bu kim
Sokarsan biizide çagir toplu giderizayy beni çağırma ben çok çirkin oluyorum ağzım açınca
Hahaha derdine çare bulduysa birdaha girmemistir2014 ten beri girmeyen Bi garibanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?