Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha koyu olur mu bilmem ama pik olmuş canım sen bugünü değerindir en iyisi
Kızlar sizce bugun pik mi yoksa daha koyulaşır mı?
Çok güzel koyulaşmış pik olmuş daha koyu olablr ama çatlayadabilr en iyisi değerlendirme yap bu akşam pik koyuluğu devam ederse yine yaparsın.

Kizlar 18 Mayıs ovulasyon 31 Mayıs regl şimdi halen Mayıs grubundayim dimi

Selam kizlar nasılsınız dünden beri yazılanları okuyorum ama yazamadım biraz keyifsizlik var bide üstüne migren tuttu en son yazılanlarda erkekler için sperm testini konuşmuşsunuz mutlaka ihmal etmeyin benik esim 31 yaşında sigarayı 2 yıl önce bıraktı sağlıklı beslenir ve hep spor yapar evlendik çocuk olmayınca 2. ayımızda kontrole gittik bende tiroit çıktı şimdilik başka sorun yok ama eşine varikosel başlangıcı olabilir demişti doktor sperm testi verdik 20milyon sperm çıkmıştı bu arada tiribulus hapı aldı onu içiyor incir ceviz yediriyorum zorla keçiboynuzu suyu hazırlıyorum içiyor tadını beğenmiyor bide beyaz bal aldik üstüne keciboynuzu özü kullaniyor ramazan sonra cocugumuz olmazsa ultrosaja giricek uzun lafın kısası uzatmim sizlerde ihmal etmeyin eşlerinizi yönlendirin belki gebe kalamamizin sebepleri budur

Geçen pazartesi çatlamam oldu üzerinden tam 7 gun gecti bat 14 mayıs gebelik testi icin erken dimi kızlar beni seytan dürtü kaset test ile güzel bi negatif gördüm ☹

Ilaç bitsin inşallah bi kaç güne gelir canim allahım yardım etsin regl olamamak ta çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…