Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay supper bayıldım bu habere harikasınız alışmıştım bu sayfaya
Hep birlikte hamile kalalım bakalım

Sevindim alışmış olmana listeyi güncellerken seni de güncellerim

Avakado görünce canım çekti oysaki can çekecek kadar güzel birşey değil. Mesela sen bilirsin bunu nasıl güzel olduğunu düşünüp yiyebilirim canım ya güvenip alamıyorum yiyemiyorum

Sorma bir vurdun mu ilaç da dinlemiyor şuan çook sinirliyim cidden ağlayacam hırstan olamıyorsan olma başım niye ağrıtıyon diyorm

Nerden biliyorsun gariban olduğunu
Havalarda etkiler belki baa ağrısını yada strestendir senin canım

Merhaba arkadaşlar
bu süreçte faydam olur mu sizlere bilmiyorum ama ben bu aydan çok umutluyum ( her ay aynı şeyi söylüyorum ) neyse ben kendime bir çizelge oluşturdum. Yani bu ay yapmam gerekenleri yazdım ve uyuyorum da sizinle de paylaşmak istedim

aç karnına ve her akşam yemekten sonra her gün iki kuru incir
Özellikle her gün meyve saatinde muz yiyelecek
Regl bittiği gibi soğan suyu içmeye başlayacam 1 hafta boyunca devam.
en önemlisi muhakkak her sabah bir yumurta yemeye özen gösterecem
Ovulasyon testini bıkmadan usanmadan eğlenerek yapacam
Düzenli ilişkiye önem verecem
Her akşam 1 saat muhakkak yürüyüş
bu süreçte asla ağrı kesici kullanmayacam
uyumadan süt içmeyi ihmal etmeyecem
2,5 litre su tüketimini atlamayacam
Folik asit içtiğim saate tam anlamıyla uyacam aksaklık olmayacak
Son olarakta 8 saati geçmeyecek uyku düzenim olacak
Bakalım bir de böyle nasıl olacak

Aaa neden ki testlerin silik mi yoksam yakın mı?
Geçmiş olsun kuzum sen ne kadar kötü oldun ya yat biraz uyu iyi gelir belki
Uyudum uyandım canım zaten sana uyucam dediğim zaman uyuduydum sol tarafım ağrıyor zaten hep adet olacağım zaman oluyor bu bana
Havalarda etkiler belki baa ağrısını yada strestendir senin canım
Bende hep olur şeylerdi bunlarda adet olacakken oluyordu bana çıkmadıkça baskı yapıyor canım ya.

Ay hadi inşallah dolu dolu ol da vücudun rahatlasın bi inşallah. Bu ay gebeliğe tam hazırlık oldu. Öbür ay annesin inşallah balım

Ay bana çok da umut bağlamayın valla, baksana açıklanmıyor, üniye yerleşemeyen öğrenciye döndüm
Herkese 5 mayıs 2021 diye tarih verdin dua ettirdin son ana kadar gelemycek valla kuzum şaka bir yana ben çok umutluyum senden hamileymissin gibi hissediyorum ya hayırlısı

Ayy dersler bitti akşam bir de online akademik seminlerler başım şişti. Ama buraya da bir sessizlik çökmüş, leyn kendinize gelin bıcır bıcır konuşanlar nereye gitti. Bir umutsuzluğa kapılmış havaları seziyorum yakarım ulen burayı

Adetim 10 gun var adet sancısı yasıyorum alt karında yanma agrı var gebe kalan arkadaslar bole durum yasadınzmı

Geçen aylarda bir arkadaşımım da 4 aylıkken bebeğinde anomali çıktı doğum yaptırtmak zorunda kaldılar başka bir arkadaşımın da 2 aylıkken bebeğin kalbi durdu kürtaj yani tutturmayla da bitmiyo o yüzden bu ay ben kafama takmadan devam ediyorum. Hayırlısıysa olacaktır eminim.

Bir de iyi haber Bir hastamın da 10 sene sonra 15. Tüp bebeği tuttu ve doğum yaptı bir kaç gün önce :)

Merhaba canım inşallah güzel haberler gelir sana bu ay, ben maalesef elendim inşallah yeni işinde daha mutlu olursun
İnşallah canım benim inşallah. Hepimiz en yakın zamanda mucizelere kavuşalım artık.. inşallah yeni iş bulabilirsem

Herkese 5 mayıs 2021 diye tarih verdin dua ettirdin son ana kadar gelemycek valla kuzum şaka bir yana ben çok umutluyum senden hamileymissin gibi hissediyorum ya hayırlısı
Ayyyy valla hayırlısı kuzum ya öyle olursa adını Ftmfgn nin adı neyse ondan esinlenip koymam lazım sanırım. Kız ben daha acaba demeden rüyasında gördü mübarek kadın

Adım Figen kuzum Fatma Figen de ben Figen i kullanıyorum kız boş ver benim adımı koyma ben sevmiyorum adımı
Ayyyy valla hayırlısı kuzum ya öyle olursa adını Ftmfgn nin adı neyse ondan esinlenip koymam lazım sanırım. Kız ben daha acaba demeden rüyasında gördü mübarek kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…