Ay supper bayıldım bu habere harikasınız alışmıştım bu sayfaya
Hep birlikte hamilekalalım bakalım
Maşallah. Sağlık ve sıhhatle kucağina almani dilerim
Geçmiş olsun kuzum sen ne kadar kötü oldun yaYeni bat ne zaman olacak senin bakalımgeldi mi pekii regli? Bu akşam baş ağrısı aldı dişim de ağrıyor geçse mutlu olacam
Migren tedavisi görmüştüm ben baya şiddetli oluyordu ama orucluydum şimdi açtım orucumu biraz kendime gelirim inşallahSu icincede bazen geciriyor
Havalarda etkiler belki baa ağrısını yada strestendir senin canımSorma bir vurdun mu ilaç da dinlemiyorşuan çook sinirliyim cidden ağlayacam hırstan olamıyorsan olma başım niye ağrıtıyon diyorm
Nerden biliyorsun gariban olduğunu
Ay güzel olur valla kopmayak birbirimizden ben çok sevdim sizleri ❤Canım Mayıs haziranı yok devam etmeyi planlıyoruz buradan
Aaa neden kiSelaam herkese, uzun süre yazamadım. Hamile olanlarımız varmış bileee çok sevindimBen de yumurtlayayım diye çırpınıyorum shshajaj geçen ay 13. Gün yumurtlamıştım bugün 15. Gün hala peak göremedim. Hmmmfff
Uyudum uyandım canım zaten sana uyucam dediğim zaman uyuduydum sol tarafım ağrıyorGeçmiş olsun kuzum sen ne kadar kötü oldun yayat biraz uyu iyi gelir belki
Bende hep olur şeylerdi bunlarda adet olacakken oluyordu bana çıkmadıkça baskı yapıyor canım ya.Havalarda etkiler belki baa ağrısını yada strestendir senin canım
canım teşekkür ederim ama benim testim negatif çıkmıştıMaşallah. Sağlık ve sıhhatle kucağina almani dilerim
Test negatif ama kırmıZılar yok daha modumuz yüksek olmalı dimiiiiicanım teşekkür ederim ama benim testim negatif çıkmıştı
Ay hadi inşallah dolu dolu ol da vücudun rahatlasın bi inşallah. Bu ay gebeliğe tam hazırlık oldu. Öbür ay annesin inşallah balımAaa neden kitestlerin silik mi yoksam yakın mı?
Uyudum uyandım canım zaten sana uyucam dediğim zaman uyuduydum sol tarafım ağrıyorzaten hep adet olacağım zaman oluyor bu bana
Bende hep olur şeylerdi bunlarda adet olacakken oluyordu bana çıkmadıkça baskı yapıyor canım ya.
evet kuzum ateşten yanıyorsun diyor eşimde henüz kırmızı bayrağı görmedimTest negatif ama kırmıZılar yok daha modumuz yüksek olmalı dimiiiii
Herkese 5 mayıs 2021 diye tarih verdin dua ettirdin son ana kadar gelemycek valla kuzumAy bana çok da umut bağlamayın valla,baksana açıklanmıyor, üniye yerleşemeyen öğrenciye döndüm
İnşallah canım benim inşallah. Hepimiz en yakın zamanda mucizelere kavuşalım artık.. inşallah yeni iş bulabilirsemMerhaba canım inşallah güzel haberler gelir sana bu ay, ben maalesef elendiminşallah yeni işinde daha mutlu olursun
Ayyyy valla hayırlısı kuzum ya öyle olursa adınıHerkese 5 mayıs 2021 diye tarih verdin dua ettirdin son ana kadar gelemycek valla kuzumşaka bir yana ben çok umutluyum senden hamileymissin gibi hissediyorum ya hayırlısı
Ayyyy valla hayırlısı kuzum ya öyle olursa adınıFtmfgn nin adı neyse ondan esinlenip koymam lazım sanırım. Kız ben daha acaba demeden rüyasında gördü mübarek kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?