Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamlar kan tahlili sonuçlarından anlayanlar bana bir yorum yapabilir mi? Canım çok sıkkın kist çıktı diye sonuçlarımda bunlar
TSH 0.82, FSH 3.45, LH 4.84, PROLAKTİN 18.07, ESTRADİOL 973.4
Yusra-61

Ay kardeşimin adı o koyamam zaten
Canım gizoş Misafirim vardı iftara şimdi bakabiliyorum ama gün içinde aklım burdaydı ve hissettiğim olmuş kan vermişsin ama okudum sonucu göremedim çıkmamış sanırım Allah’ın izniyle yarına çoook güzel bi haber alıcaz rabbim kalbini ferah tut olur mu rabbim sana güzel bi mucize nasip edecek

Boş ver bak nasıl güzel isimler var artık mis gibi mesela benim kızım olsa
Alina koyarım adını erkek için söz hakkım resmen yok çünkü eşim Mehmet Barlas a takmış durumda kafayı
Alina ne demek ay kocam da bizim soyadımız adalıyılmaz kız olursa ada koyacakmış erkek olursa yılmaz he dedim 9 ay taşı karnında koy paşam hiç dert değil

Ben zaten buraların sessiz müdavimi okuyup okuyup gülüyorum ama ne hikmetse sana taktım kafayı hamile yapmak için olan bütün motivasyonumu sana harcıyorum şaka bi yana da sessiz sessiz hepinize dua ediyorum bir an önce güzel haberler alım diye şaka maka bu ah 8 hamiş var heee sen nedene 9. Olmayasın bu arada yok dimi hala bi haber kan testinden
Yüsranın başı dişi ağrıyor kuzum, ben de 5 mayıs hezimetine uğradım. Selizay yok gibi. Ftmfgn buralarda ay hepsini tek tek yazamadım tadımız kaçık heralde bi suskunuz ay

Ayyyy yaaaa siz ne kadar tatlışsınız yaaa içimde bir gram umut taşımazken hepiniz güzel haber alacaksın diyorsunuz allahım hepimize hayırlı haberler almayı, sağlıklı çocuklar doğurmayı nasib etsin kuzummmmm. Çok duygulandım valla teşekkür ederimmm kuzucum. Hepimizin gönlündekini allah ömrümüze hayır etsin de tez zamanda kucaklarımız doluversin inşallah

Yok ay demin bi daha baktım daaaa hakkaten siz beni zorla hamile edeceksiniz haaa motivasyonunuz benden sağlam mübarekler allah hepimize tez vakitte güzel yüzlü güzel huylu güzel kaderli evlatlar versin inşallah seninki tombik tombik olsum da ısıra ısıra sev psikopat anne ayyy annem aklıma geliyor sen öyle dedikçe benim içim giderdi kardeşime annem ısıra ısıra severdi valla. Sen de onu görüyorum şuan

Canim benim insallah Sağlık şu an için her şeyden önemli. Hormondaki düsüklük de depresif yapiyormus. İlaçları kullansın da insallah hemen iyi hissettin insallah. Teşekkür ederim
Gecmis olsun canım esinde çıktı galiba hormon sıkıntısı engel değildir inşallah

Sorma halimizi perişan olduk ya ama eğer grip falan olursanız hapşırık lı falan sakın sadece grip diyip geliştirmeyin ben 10 gün gribim diye gezdim evin içinde bereket dışarı çıkmadım hiç gözlerim akıyordu hapşırırken bana yalvardılar teste git diye ben kimseyi dinlemedim sadece gribim dedim çünkü ne kas ağrım vardı ne eklem agrım ne tat tuz kaybettim hiç bir şey olmadı sonra eşik bi hastalandı teste gitti pozitif çıktı sonra bu gün yarın sende olursun dedi ama bana hiç bir şey olmadı meğer ben atlamışım ama gelde bana sor aman nolur dikkat edin kurban olayım asla şakaya gelmiyo G gkmsgs

Sen grubun nesesisin hepimizin enerjisini yükseliyorsun kuzum o yüzden bu iyi dilekler ektiği i biciyorsun yani ama ben soylediklerinden az çok tahmin ediyorum hamile olabileceğini de hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…