Ay kardeşimin adı oAdım Figen kuzum Fatma Figen de ben Figen i kullanıyorum kız boş ver benim adımı koyma ben sevmiyorum adımı
Ay kardeşimin adı okoyamam zaten
Canım gizoşAy kardeşimin adı okoyamam zaten
Alina ne demek ayBoş ver bak nasıl güzel isimler var artık mis gibi mesela benim kızım olsa
Alina koyarım adını erkek için söz hakkım resmen yok çünkü eşim Mehmet Barlas a takmış durumda kafayı
Ayyyy yaaaa siz ne kadar tatlışsınız yaaaCanım gizoşMisafirim vardı iftara şimdi bakabiliyorum ama gün içinde aklım burdaydı ve hissettiğim olmuş kan vermişsin ama okudum sonucu göremedim çıkmamış sanırım Allah’ın izniyle yarına çoook güzel bi haber alıcaz rabbim kalbini ferah tut olur mu rabbim sana güzel bi mucize nasip edecek
Ahaha guldurdunn beni cok yasaŞöyle sizlerle konusurken hep sizleri ve kocalarınızın tiplerini merak ediyorumsizde de oluyor mu?
Vallq öyle bir konusmussunuz ki aksama kadar iki günün mesajlarını okumaya çalışıyordum pes ettim sonundaBuralar çok sessiz bugün yanerede bu millett
Ahahahaha ben kafamdan tip uyduruyorum galiba isme göre yaŞöyle sizlerle konusurken hep sizleri ve kocalarınızın tiplerini merak ediyorumsizde de oluyor mu?
Yok ay demin bi daha baktım daaaa hakkaten siz beni zorla hamile edeceksiniz haaaBen zaten buraların sessiz müdavimi okuyup okuyup gülüyorum ama ne hikmetse sana taktım kafayı hamile yapmak için olan bütün motivasyonumu sana harcıyorumşaka bi yana da sessiz sessiz hepinize dua ediyorum bir an önce güzel haberler alım diye şaka maka bu ah 8 hamiş var heee sen nedene 9. Olmayasın bu arada yok dimi hala bi haber kan testinden
Ay allahım acil şifalar versin inşallah amiiin
Gecmis olsun canım esinde çıktı galiba hormon sıkıntısı engel değildir inşallahCanim benim insallahSağlık şu an için her şeyden önemli. Hormondaki düsüklük de depresif yapiyormus. İlaçları kullansın da insallah hemen iyi hissettin insallah. Teşekkür ederim
Sen grubun nesesisin hepimizin enerjisini yükseliyorsun kuzum o yüzden bu iyi dilekler ektiği i biciyorsun yaniYok ay demin bi daha baktım daaaa hakkaten siz beni zorla hamile edeceksiniz haaamotivasyonunuz benden sağlam mübarekler allah hepimize tez vakitte güzel yüzlü güzel huylu güzel kaderli evlatlar versin inşallah seninki tombik tombik olsum da ısıra ısıra sev psikopat anne ayyy annem aklıma geliyor sen öyle dedikçe benim içim giderdi kardeşime annem ısıra ısıra severdi valla. Sen de onu görüyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?