- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Estradiol çok yüksek geldi bana acaba doktor sebebini açıkladı mi?Kızlar selamlar kan tahlili sonuçlarından anlayanlar bana bir yorum yapabilir mi? Canım çok sıkkın kist çıktı diyesonuçlarımda bunlar
TSH 0.82, FSH 3.45, LH 4.84, PROLAKTİN 18.07, ESTRADİOL 973.4
Yusra-61
Gercekten mi senden ona mı gecmis yani çok geçmiş olsun kuzumSorma halimizi perişan olduk ya ama eğer grip falan olursanız hapşırık lı falan sakın sadece grip diyip geliştirmeyin ben 10 gün gribim diye gezdim evin içinde bereket dışarı çıkmadım hiç gözlerim akıyordu hapşırırken bana yalvardılar teste git diye ben kimseyi dinlemedim sadece gribim dedim çünkü ne kas ağrım vardı ne eklem agrım ne tat tuz kaybettim hiç bir şey olmadı sonra eşik bi hastalandı teste gitti pozitif çıktı sonra bu gün yarın sende olursun dedi ama bana hiç bir şey olmadı meğer ben atlamışım ama gelde bana sor aman nolur dikkat edin kurban olayım asla şakaya gelmiyo @gkmsgs
Ayyyy teşekkür ederim balımmmmmmSen grubun nesesisin hepimizin enerjisini yükseliyorsun kuzum o yüzden bu iyi dilekler ektiği i biciyorsun yaniama ben soylediklerinden az çok tahmin ediyorum hamile olabileceğini de hayırlısı bakalim
Sevindim alışmış olmana listeyi güncellerken seni de güncellerim
Avakado görünce canım çekti oysaki can çekecek kadar güzel birşey değil. Mesela sen bilirsin bunu nasıl güzel olduğunu düşünüp yiyebilirim canım yagüvenip alamıyorum yiyemiyorum
Kız adam seni hasta edecek derken sen mi adamı hasta etmişsinSorma halimizi perişan olduk ya ama eğer grip falan olursanız hapşırık lı falan sakın sadece grip diyip geliştirmeyin ben 10 gün gribim diye gezdim evin içinde bereket dışarı çıkmadım hiç gözlerim akıyordu hapşırırken bana yalvardılar teste git diye ben kimseyi dinlemedim sadece gribim dedim çünkü ne kas ağrım vardı ne eklem agrım ne tat tuz kaybettim hiç bir şey olmadı sonra eşik bi hastalandı teste gitti pozitif çıktı sonra bu gün yarın sende olursun dedi ama bana hiç bir şey olmadı meğer ben atlamışım ama gelde bana sor aman nolur dikkat edin kurban olayım asla şakaya gelmiyo @gkmsgs
Kuzum kistten olabilir gibi geldi bana. 7 cmlik kist var. Allahım yardımcısı olsun.Estradiol çok yüksek geldi bana acaba doktor sebebini açıkladı mi?
Klomen kullanınca arıyor benim de klomenden önce 43, sonra 1700 çıkmıştıKuzum kistten olabilir gibi geldi bana. 7 cmlik kist var. Allahım yardımcısı olsun.
Bu zamana kadar kime kesin hamişsin dediysek çıkmadı bişi oldu, bende totem yapıyorum şimdi ahaMaviliGizem bebek falan hamiş olsan testte çıkardı. Bakim.. Yok yok değilsin
Ay bize gönder biz seçelim yoluy ablaaa yoluyyy ben çok seveeim elbise bakmayıBayramda kendime bir elbise alayım dedim, bir yere gideceğimden değil ama adettendir, bir de bahane tabiki haha, instagramda bir butiğe baktım, reklamlar sağolsun her yerden fışkırmaya başladı, içinde kayboldum kurtarın beniiiiiiiiokadar kararsız kaldım mi almayacam höh bedee
Off saçma sapan iş yapma, geçen sene bebek denemeye yeni başladığımızda yaptığım alışverişi yaa hamile olursam da giyeyim deyip büyük büyük aldım Nalet hepsi büyük giymiyorum hahahah git al sanki kaç ay göbekli gezecezAy bize gönder biz seçelim yoluy ablaaa yoluyyy ben çok seveeim elbise bakmayıben de geçen pantolon alacaktım tam ay hamile hamile bunu diyemem diyip siteden çıktım o durumdayım ven asıl sen beni kurtar
Oha o neyyyyyy kııııızzzz klomen napıyor tedavi mi ediyor ateş mi açıyorKlomen kullanınca arıyor benim de klomenden önce 43, sonra 1700 çıkmıştı
Sonra kilo verebilecek miyim acaba asıl soru oOff saçma sapan iş yapma, geçen sene bebek denemeye yeni başladığımızda yaptığım alışverişi yaa hamile olursam da giyeyim deyip büyük büyük aldım Nalet hepsi büyük giymiyorum hahahah git al sanki kaç ay göbekli gezecez
Valla ne halt ediyor anlamadım ki 3 cm kist yaptı nihayetinde, acaba kullanmasam mı bidahaOha o neyyyyyy kııııızzzz klomen napıyor tedavi mi ediyor ateş mi açıyor
Verirsin verirsin, hem fit, hem öğretmen hem de anne olcaz bizSonra kilo verebilecek miyim acaba asıl soru obenim gibi yemeyi seven biri aslaaa ama aslaaa kolay kilo veremeeeezzz
Canım bakKızlar selamlar kan tahlili sonuçlarından anlayanlar bana bir yorum yapabilir mi? Canım çok sıkkın kist çıktı diyesonuçlarımda bunlar
TSH 0.82, FSH 3.45, LH 4.84, PROLAKTİN 18.07, ESTRADİOL 973.4
Yusra-61
Normalde doktorun sana ilaç önermesi lazım ama sen doktoruna femarayı öner bariValla ne halt ediyor anlamadım ki 3 cm kist yaptı nihayetinde, acaba kullanmasam mı bidaha
Net öğrenmek istiyorsan beta kan testi vermelisiniz. Bu ay iki kez yumurtlama olmuş olabilir. Son adet tarihin neEki Görüntüle 2841087 arkadalar yumurtam catladı Nisan 30da ama ovulasyon denim dedı sız ede koyulasmıyımu gebelıgınj bole ogrenen de oluyomu bole degılde daha koyu olursa sankı koyulacak gıbı umutlanıyormuym yada
Öf çok onlar hepsini aynı anda olamamVerirsin verirsin, hem fit, hem öğretmen hem de anne olcaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?