Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercekten mi senden ona mı gecmis yani çok geçmiş olsun kuzum

Sen grubun nesesisin hepimizin enerjisini yükseliyorsun kuzum o yüzden bu iyi dilekler ektiği i biciyorsun yani ama ben soylediklerinden az çok tahmin ediyorum hamile olabileceğini de hayırlısı bakalim
Ayyyy teşekkür ederim balımmmmmm inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz bi anda kolay kolay hamile kalıp pırt pırt doğuralım inşallah amiiin allahım çok amiiiin

Sen sevdiğini ye tatlım zorla sevilmez ki bana bakma ben bayıla bayıla zeytinyağlı kereviz yiyenlerdenim bizim gibiler sadist oluyormuş geçen bir araştırmada okudum sağlık için lezzetsiz şeyler tüketen insanlar için belirlenmiş bilim adamları bu tanımı

Kız adam seni hasta edecek derken sen mi adamı hasta etmişsin neyse tez vakitte inşallah iyileşin kuzum ya gerçi sen bayağı iyileşmişsin gibi altı ay tam koruma diyeceğim vak yanlış anlama taaam mı telaşlanıypruz sonra doktora sordun mu korunma gerekir mi diye? Sormadıysan aklımda olsun ben kontrole gittiğimde sorayım onu

Bayramda kendime bir elbise alayım dedim, bir yere gideceğimden değil ama adettendir, bir de bahane tabiki haha, instagramda bir butiğe baktım, reklamlar sağolsun her yerden fışkırmaya başladı, içinde kayboldum kurtarın beniiiiiiii okadar kararsız kaldım mi almayacam höh bedee

Ay bize gönder biz seçelim yoluy ablaaa yoluyyy ben çok seveeim elbise bakmayı ben de geçen pantolon alacaktım tam ay hamile hamile bunu diyemem diyip siteden çıktım o durumdayım ven asıl sen beni kurtar

Ay bize gönder biz seçelim yoluy ablaaa yoluyyy ben çok seveeim elbise bakmayı ben de geçen pantolon alacaktım tam ay hamile hamile bunu diyemem diyip siteden çıktım o durumdayım ven asıl sen beni kurtar
Off saçma sapan iş yapma, geçen sene bebek denemeye yeni başladığımızda yaptığım alışverişi yaa hamile olursam da giyeyim deyip büyük büyük aldım Nalet hepsi büyük giymiyorum hahahah git al sanki kaç ay göbekli gezecez

Sonra kilo verebilecek miyim acaba asıl soru o benim gibi yemeyi seven biri aslaaa ama aslaaa kolay kilo veremeeeezzz

Net öğrenmek istiyorsan beta kan testi vermelisiniz. Bu ay iki kez yumurtlama olmuş olabilir. Son adet tarihin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…