Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde doktorun sana ilaç önermesi lazım ama sen doktoruna femarayı öner bari ya da dur benim yarın duruma bakalım ona göre öner
Zaten kist erimezse bunay klomen kullanmayacağım dedi bakalım adetin ikinci günü gel dedi o da bayram tatiline gelmez inşallah

Zaten kist erimezse bunay klomen kullanmayacağım dedi bakalım adetin ikinci günü gel dedi o da bayram tatiline gelmez inşallah
Amiiiinnn inşallah. Ayın 9 ya da 10unda adet olman lazım. Hadi bakalım kekik çayı, yoga hareketi ama 7 8i gibi başla

Öf çok onlar hepsini aynı anda olamam yatakta mutfakta sokakta dan sonra bi de bunlar mı çıktı
Her zaman her yerde yer şekil ve heer ortamda mikemmel olcazzzzz.... Yaaa her yer her ortam demişken, birkaç arkadaşım var afedersin bebesinin sıçmasına kadsr herşeyi sabah akşam paylaşıyor dünyanın son doğuran rahmi kendisi gibi.. İbret alıyorum resmen ilerde bebişim olursa asla kimsenin gözüne gözüne sokmayacamm yaaa arada bir gezersin gidersin eğlenceli bir an olur anlarım ama gerçekten akıl alır gibi değil bunlar, dünyada başarabildiği tek şey o gibi.. Tabi bir de kocası..

Vallq öyle bir konusmussunuz ki aksama kadar iki günün mesajlarını okumaya çalışıyordum pes ettim sonunda
bende bazen giremediğim zamanlar gece yatmadan okuyorum valla okumaktan uykum geliyor sayfalar bitmiyor anam Mayıs ın başındayız sayfa pek hareketli

Ay aynısını ben de yadırgıyorum. Dönüp kocama diyorum ki ben böyle olmayacağım de mi
Kocamın cevabı : olacaksııııınnnn
Ay farkında mı değiller bilmem. Hani şu şarkıyı öğrendinya bi söyle, aaa ablası bak saymayı öğrendik, renklerin ingilizcesini biliyoruz hadi sor ay valla gına geldi bunların folik asit bebelerinden

Yaaa bide bebek uyuyunca böyle anne baba saaatiiiiiiiii diye paylaşım yapıyor böyle ayar oluyorum

Kızlar kızlar sonunda şu sorulara gelebildim şimdi benim uzayan Yumurta akıntim geldi bugün dünü de degerlendirmistim ise yarar değil mi arada 24 saat bile yok iliskiden sonra gelen akintidan yani ve ayrıca iliskiden beri kasiklarim belime vuran ağrım var

Tam kapanmada konaklama muaf tutulmayınca rezervasyonu ertelemek zorunda kaldık yoksa 8-15 Mayıs’ta Antalya da tatil yapıyor olucaktım Haziran ayına fark almadan erteleme yaptık
Hımmmm neyse en azından fark ödemeyeceksiniz, antalya şimdi o ladar iyi olmaz zaten. İyice sıcaklamadan deniz havuz sevmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…