Zaten kist erimezse bunay klomen kullanmayacağım dedi bakalım adetin ikinci günü gel dedi o da bayram tatiline gelmez inşallahNormalde doktorun sana ilaç önermesi lazım ama sen doktoruna femarayı öner bariya da dur benim yarın duruma bakalım ona göre öner
Amiiiinnn inşallah. Ayın 9 ya da 10unda adet olman lazım. Hadi bakalım kekik çayı, yoga hareketi ama 7 8i gibi başlaZaten kist erimezse bunay klomen kullanmayacağım dedi bakalım adetin ikinci günü gel dedi o da bayram tatiline gelmez inşallah
Her zaman her yerde yer şekil ve heer ortamda mikemmel olcazzzzz.... Yaaa her yer her ortam demişken, birkaç arkadaşım var afedersin bebesinin sıçmasına kadsr herşeyi sabah akşam paylaşıyor dünyanın son doğuran rahmi kendisi gibi.. İbret alıyorum resmen ilerde bebişim olursa asla kimsenin gözüne gözüne sokmayacamm yaaa arada bir gezersin gidersin eğlenceli bir an olur anlarım ama gerçekten akıl alır gibi değil bunlar, dünyada başarabildiği tek şey o gibi.. Tabi bir de kocası..Öf çok onlar hepsini aynı anda olamamyatakta mutfakta sokakta dan sonra bi de bunlar mı çıktı
Vallq öyle bir konusmussunuz ki aksama kadar iki günün mesajlarını okumaya çalışıyordum pes ettim sonunda
Sağol canım. Doktor sorun yaratir demiş. İlaç kullanacak. Zaten bu ay ilk denemeydi bizim. Bize 6 ay müsade ediyorumGecmis olsun canım esinde çıktı galiba hormon sıkıntısı engel değildir inşallah
Ay aynısını ben de yadırgıyorum. Dönüp kocama diyorum ki ben böyle olmayacağım de miHer zaman her yerde yer şekil ve heer ortamda mikemmel olcazzzzz.... Yaaa her yer her ortam demişken, birkaç arkadaşım var afedersin bebesinin sıçmasına kadsr herşeyi sabah akşam paylaşıyor dünyanın son doğuran rahmi kendisi gibi.. İbret alıyorum resmen ilerde bebişim olursa asla kimsenin gözüne gözüne sokmayacamm yaaa arada bir gezersin gidersin eğlenceli bir an olur anlarım ama gerçekten akıl alır gibi değil bunlar, dünyada başarabildiği tek şey o gibi.. Tabi bir de kocası..
Nasıl balı ya bence bayağıııııı ortası falan hatta bitti yanibende bazen giremediğim zamanlar gece yatmadan okuyorum valla okumaktan uykum geliyor sayfalar bitmiyor anam Mayıs ın başındayız sayfa pek hareketli
Oyyyy kuzum benimmmm inşallah tez zamanda tez vakitte göbüklerimiiz kooooccaman olsun ama hamilelikten çok aminEvet benimde pek modum yok 6 Mayıs’ta benim günümbende dua istemiştim
Yaaa bide bebek uyuyunca böyle anne baba saaatiiiiiiiii diye paylaşım yapıyor böyle ayar oluyorumAy aynısını ben de yadırgıyorum. Dönüp kocama diyorum ki ben böyle olmayacağım de mi
Kocamın cevabı : olacaksııııınnnn
Ay farkında mı değiller bilmem. Hani şu şarkıyı öğrendinya bi söyle, aaa ablası bak saymayı öğrendik, renklerin ingilizcesini biliyoruz hadi soray valla gına geldi bunların folik asit bebelerinden
Keşke öyle olsaydı benim tatil 8 Mayıs’ta başlıcaktı yalan olduNasıl balı ya bence bayağıııııı ortası falan hatta bitti yani
Niye yalan oldu ayKeşke öyle olsaydı benim tatil 8 Mayıs’ta başlıcaktı yalan oldu
Kız benim göbek kocaman zaten içi bebek olsun en azından hamileyim derim yaOyyyy kuzum benimmmm inşallah tez zamanda tez vakitte göbüklerimiiz kooooccaman olsun ama hamilelikten çok amin
Ulan neden karı koca saati değil anne baba saati, neden öncelikli sıfatlarınız bu kadar değiştiYaaa bide bebek uyuyunca böyle anne baba saaatiiiiiiiii diye paylaşım yapıyor böyle ayar oluyorum
Kusura bakma yaa.canım teşekkür ederim ama benim testim negatif çıkmıştı
Tam kapanmada konaklama muaf tutulmayınca rezervasyonu ertelemek zorunda kaldık yoksa 8-15 Mayıs’ta Antalya da tatil yapıyor olucaktımNiye yalan oldu ay
Ay inşallah balımmmnmKız benim göbek kocaman zaten içi bebek olsun en azından hamileyim derim ya
Hımmmm neyse en azından fark ödemeyeceksiniz, antalya şimdi o ladar iyi olmaz zaten. İyice sıcaklamadan deniz havuz sevmiyorum benTam kapanmada konaklama muaf tutulmayınca rezervasyonu ertelemek zorunda kaldık yoksa 8-15 Mayıs’ta Antalya da tatil yapıyor olucaktımHaziran ayına fark almadan erteleme yaptık
İnşallahAy inşallah balımmmnmo zaman sonrasında peşinde koşmaktan göbük küçücük kalsın eğer istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?