- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Bu yumurtladığını gösteren akıntı işte kuzuKızlar kızlar sonunda şu sorulara gelebildim şimdi benim uzayan Yumurta akıntim geldi bugün dünü de degerlendirmistim ise yarar değil mi arada 24 saat bile yok iliskiden sonra gelen akintidan yani ve ayrıca iliskiden beri kasiklarim belime vuran ağrım var
Canım bende hiç olmuyor o uzayan akıntılar o yüzden bilemiyorum, çok sık ilişkiye girildiğinde de geliyor onlar yanıtmasın seni, en sağlıklısı ovulasyon testi yapmak olacaktırKızlar kızlar sonunda şu sorulara gelebildim şimdi benim uzayan Yumurta akıntim geldi bugün dünü de degerlendirmistim ise yarar değil mi arada 24 saat bile yok iliskiden sonra gelen akintidan yani ve ayrıca iliskiden beri kasiklarim belime vuran ağrım var
Ay ben de kilo veririm diye başladım kilo almadım ama karnım şişti. Cocaman olduİnşallahramazanda kilo aldım ya bişey yediğimde yok şaşırıyorum artık
Hemen sakince o elbiseyi sepetine ekleyip telefonu kenarda bırakıyorsun bende aldım bugün geldi bir miktar pişman oldum ne zaman giyeceğim diye ya puuu pis alışveriş yapma o yüzdenBayramda kendime bir elbise alayım dedim, bir yere gideceğimden değil ama adettendir, bir de bahane tabiki haha, instagramda bir butiğe baktım, reklamlar sağolsun her yerden fışkırmaya başladı, içinde kayboldum kurtarın beniiiiiiiiokadar kararsız kaldım mi almayacam höh bedee
Kız iğne vuruldu yapamaz. Hep çift çizgi çıkıyor iğneden sonra. Denediö gördümCanım bende hiç olmuyor o uzayan akıntılar o yüzden bilemiyorum, çok sık ilişkiye girildiğinde de geliyor onlar yanıtmasın seni, en sağlıklısı ovulasyon testi yapmak olacaktır
Giyeriz bir ara yaaaaa azıcık modumuz yükselsinHemen sakince o elbiseyi sepetine ekleyip telefonu kenarda bırakıyorsun bende aldım bugün geldi bir miktar pişman oldum ne zaman giyeceğim diye ya puuu pis alışveriş yapma o yüzden
Yok canım sık değil adetimden beri ilk ilişkim bir de benim her yumurtlama donemimde olur zaten çok asinayim o akıntıyaCanım bende hiç olmuyor o uzayan akıntılar o yüzden bilemiyorum, çok sık ilişkiye girildiğinde de geliyor onlar yanıtmasın seni, en sağlıklısı ovulasyon testi yapmak olacaktır
Heee iğne vurulduysa napcak akıntıyı 24 saat sonra başlasın yardırmayaKız iğne vuruldu yapamaz. Hep çift çizgi çıkıyor iğneden sonra. Denediö gördüm
Önceden farketmeniz çok iyi olmuş canım olur inşallahSağol canım. Doktor sorun yaratir demiş. İlaç kullanacak. Zaten bu ay ilk denemeydi bizim. Bize 6 ay müsade ediyorumumarım doğal yollarla olur
Evet ya bende öyle az yemeğe dikkat ediyorum en son yağ çektirme fiyatlarına baktım yaaAy ben de kilo veririm diye başladım kilo almadım ama karnım şişti. Cocaman oldusebepsiz gözyaşı
Olmuştur o zaman, koşşşşşşYok canım sık değil adetimden beri ilk ilişkim bir de benim her yumurtlama donemimde olur zaten çok asinayim o akıntıya
Önceki sperm o yumurtya denk gelir mi açıkça yoksa hemen bugünü yarını degerlendirmelimiyimBu yumurtladığını gösteren akıntı işte kuzu
Dun oldu daha ya çocuk 5 tr uyudu kaldı bu gece sabaha kadar benimle imkansiz şu anOlmuştur o zaman, koşşşşşş
Hadi inşallahhhhh tez zamanda yarabbim amiiiinSağol canım. Doktor sorun yaratir demiş. İlaç kullanacak. Zaten bu ay ilk denemeydi bizim. Bize 6 ay müsade ediyorumumarım doğal yollarla olur
inş.cnm seninde mutlu haberini alırız tez zamandaKusura bakma yaa.Ben nerden gördüysem seni hamişsin diye dikkate aldım. Aptala ya da abdala malum olur diyelim. İnsallah en yakında doğru zamanda kutlarım
Gelir gelir 72 saat yaşıyor meretlerÖnceki sperm o yumurtya denk gelir mi açıkça yoksa hemen bugünü yarını degerlendirmelimiyim
Ay hadi inşallah heyecan yaptımGelir gelir 72 saat yaşıyor meretlerstres olma sen. Sonra sıvı koyulaşır geçit vermezsin bak. Doktorunu dinle ne dediyse ona uy
Ona bi ara ben de baktıydımEvet ya bende öyle az yemeğe dikkat ediyorum en son yağ çektirme fiyatlarına baktım yaa
Ay tatlı heyecanlar onlarAy hadi inşallah heyecan yaptım
Aynen belkide benimki 80 civarıydı öyle hatırlıyorumKuzum kistten olabilir gibi geldi bana. 7 cmlik kist var. Allahım yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?