Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yumurtladığını gösteren akıntı işte kuzu

Canım bende hiç olmuyor o uzayan akıntılar o yüzden bilemiyorum, çok sık ilişkiye girildiğinde de geliyor onlar yanıtmasın seni, en sağlıklısı ovulasyon testi yapmak olacaktır

Hemen sakince o elbiseyi sepetine ekleyip telefonu kenarda bırakıyorsun bende aldım bugün geldi bir miktar pişman oldum ne zaman giyeceğim diye ya puuu pis alışveriş yapma o yüzden

Canım bende hiç olmuyor o uzayan akıntılar o yüzden bilemiyorum, çok sık ilişkiye girildiğinde de geliyor onlar yanıtmasın seni, en sağlıklısı ovulasyon testi yapmak olacaktır
Kız iğne vuruldu yapamaz. Hep çift çizgi çıkıyor iğneden sonra. Denediö gördüm

Hemen sakince o elbiseyi sepetine ekleyip telefonu kenarda bırakıyorsun bende aldım bugün geldi bir miktar pişman oldum ne zaman giyeceğim diye ya puuu pis alışveriş yapma o yüzden
Giyeriz bir ara yaaaaa azıcık modumuz yükselsin

Yok canım sık değil adetimden beri ilk ilişkim bir de benim her yumurtlama donemimde olur zaten çok asinayim o akıntıya

Sağol canım. Doktor sorun yaratir demiş. İlaç kullanacak. Zaten bu ay ilk denemeydi bizim. Bize 6 ay müsade ediyorum umarım doğal yollarla olur
Önceden farketmeniz çok iyi olmuş canım olur inşallah

Kusura bakma yaa. Ben nerden gördüysem seni hamişsin diye dikkate aldım. Aptala ya da abdala malum olur diyelim. İnsallah en yakında doğru zamanda kutlarım
inş.cnm seninde mutlu haberini alırız tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…