Amaannnn kız seni yerim ya deliye bak tabi dualarımızdasın hepiminize her zaman dua ediyorum allahım kabul etsin. Belki duygulandıran birileri vardır şöyle tamda göbüş kısmındaa ahhahha gelsinde şöyle internet teyzeleri olarak bi göbüş atalımmAyyyy yaaaa siz ne kadar tatlışsınız yaaaiçimde bir gram umut taşımazken hepiniz güzel haber alacaksın diyorsunuz allahım hepimize hayırlı haberler almayı, sağlıklı çocuklar doğurmayı nasib etsin kuzummmmm. Çok duygulandım valla teşekkür ederimmm kuzucum. Hepimizin gönlündekini allah ömrümüze hayır etsin de tez zamanda kucaklarımız doluversin inşallah
Chloe Ting - Free Workout Programs - #ChloeTingChallenge bak burda bi sürü programı var ben genelde 2 haftalıkları yaptım hep. Az olsun öz olsun temel prensibimBanada at
Ay kuzum yA meğer senden kapmış adam desene. Anacım bilemiyorum ki bu illeti covidim diyorsun bi bakıyorsun tüm belirtiler var test negatif çıkıyor hiç bi belirti yok test pozitif çıkıyor iyice deli edecek bu bizi akıl sağlığımızla oynuyorlar. Kuzum limon portakal havuç bal zencefil hepsinden tüketmeye çalışın tez vakitte toparlayın inşallahSorma halimizi perişan olduk ya ama eğer grip falan olursanız hapşırık lı falan sakın sadece grip diyip geliştirmeyin ben 10 gün gribim diye gezdim evin içinde bereket dışarı çıkmadım hiç gözlerim akıyordu hapşırırken bana yalvardılar teste git diye ben kimseyi dinlemedim sadece gribim dedim çünkü ne kas ağrım vardı ne eklem agrım ne tat tuz kaybettim hiç bir şey olmadı sonra eşik bi hastalandı teste gitti pozitif çıktı sonra bu gün yarın sende olursun dedi ama bana hiç bir şey olmadı meğer ben atlamışım ama gelde bana sor aman nolur dikkat edin kurban olayım asla şakaya gelmiyo G gkmsgs
YaaaaAmaannnn kız seni yerim ya deliye bak tabi dualarımızdasın hepiminize her zaman dua ediyorum allahım kabul etsin. Belki duygulandıran birileri vardır şöyle tamda göbüş kısmındaa ahhahha gelsinde şöyle internet teyzeleri olarak bi göbüş atalımm
Sana inanıyorumİlk 3 4 gğn öyle oluyor sonra at gibi oluyorsun ama
Ay yatıp kalkıp hepinize dua ediyorum balım allahım bana nasip etmedin bu ay nolur diğer güzel anniş adaylarına nasip et rabbim diye Allah hepinizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallah tez vakitte neden se benim bu aydan sonra kendimden hiç umdum yok moral motivasyon yerlerde benden olmucak inşallah tez vakitte size nasip olur ammiiinnnn
Yaniiii 10 kilo olmasa da 6sının garantisini veriyorumSana inanıyorumben adette başlıyım o zaman tatile gidene kadar devam edeyim 10 kilo vermem lazım 1 buçuk ayım var
Ay diyet listemi yollayacaktım silmişim. Yarın pc mi açınca onu da atayım sana. Bi grupla diyete başlamıştım onda herkes 3 ila 7 kilo arasında verdiYaniiii 10 kilo olmasa da 6sının garantisini veriyorum
Aç kalırsam 4 kiloda öyle gider diye düşünüyorumYaniiii 10 kilo olmasa da 6sının garantisini veriyorum
Evet görmüştüm senin msjlarını orada okumuştum denk gelip birkaç tane bende oraya gidiyorum arada haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum birşey olmazsa Allahtan. Nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım özel mi devlet mi?8
Benide ekler mısınız. Bat 25 mayis, yaş 28, 3yila yakındır evliyiz, 2yildir çocuk istiyoruz. Hiç bir takviye kullanmıyorum. 11nisanda ilk asilamami yaptırdım tutmadı. Doktorum bir sonraki adetinde tekrar asilama yapalım dedi. 25mayista adet olunca tekrar başlayacaz. Diyabet hastasiyim ve yenilerde pco cıktı. Eşimde varikosele bağlı sperm sayı ve hareketliliğinde sknti var.
Bu kadar yükseklik aniden olması da çok saçma bu değeri yükselten ne oldu acaba? Yaşın kaçtı ki? Normal değer aralığı 30-400 olmalı. Ben çözemedim bu yükseliş neden. Birde lh fshdan hafif yüksek bu da yumurtanın çatlamasını engeller. Sen daha önce doktorla yumrta takibi yaptırdın mı.?Of malesef canım ya 19 nisanda 196ydı kafam allam bullak okdu
İnanki hiç halim yok dayadım kendimi peteğeKuzum sıcak su torbası falan yapah yavrum yaaa inşallah çarçabuk geçsin bu acılar
Nouuuvvv sen iyileş de senin motivasyonunu da biz yükselteceğiz hiç umutsuzlupa kapılmak yok tatlış teyzişAy yatıp kalkıp hepinize dua ediyorum balım allahım bana nasip etmedin bu ay nolur diğer güzel anniş adaylarına nasip et rabbim diye Allah hepinizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallah tez vakitte neden se benim bu aydan sonra kendimden hiç umdum yok moral motivasyon yerlerde benden olmucak inşallah tez vakitte size nasip olur ammiiinnnn
Ay ne kascan o kadar vücudu strese sokarsın kilo vermeyi engeller. Onun yerine sürekli detoks suyu iç. Mide bulantısında zaten bişey yiyemessin. Ya daaaAç kalırsam 4 kiloda öyle gider diye düşünüyorumbaşka çarem kalmadı artık
Unv hastanesinin özel bölümünde yaptıriyorum. Prof doktorum iyi diyorlar ama bilemedim tabiEvet görmüştüm senin msjlarını orada okumuştum denk gelip birkaç tane bende oraya gidiyorum arada haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum birşey olmazsa Allahtan. Nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım özel mi devlet mi?
Bu kadar yükseklik aniden olması da çok saçma bu değeri yükselten ne oldu acaba? Yaşın kaçtı ki? Normal değer aralığı 30-400 olmalı. Ben çözemedim bu yükseliş neden. Birde lh fshdan hafif yüksek bu da yumurtanın çatlamasını engeller. Sen daha önce doktorla yumrta takibi yaptırdın mı.?
İnanki hiç halim yok dayadım kendimi peteğeolmadı olmadı beni ne hale koyuyor reva mı diyorm şuan böyle olacağını biliyordum
Gız ne edim tombidik çocuk görünce dişlerim uyuşuyo başkasının çocuğu diye ısıramıyom da en iyisi kendim yapem bi tombidik de ısıra ısıra sevim kimse de karışamaz sonuçta ben doğrdum istediğim gibi ısırırımYok ay demin bi daha baktım daaaa hakkaten siz beni zorla hamile edeceksiniz haaamotivasyonunuz benden sağlam mübarekler allah hepimize tez vakitte güzel yüzlü güzel huylu güzel kaderli evlatlar versin inşallah seninki tombik tombik olsum da ısıra ısıra sev psikopat anne ayyy annem aklıma geliyor sen öyle dedikçe benim içim giderdi kardeşime annem ısıra ısıra severdi valla. Sen de onu görüyorum şuan
Gız ne edim tombidik çocuk görünce dişlerim uyuşuyo başkasının çocuğu diye ısıramıyom da en iyisi kendim yapem bi tombidik de ısıra ısıra sevim kimse de karışamaz sonuçta ben doğrdum istediğim gibi ısırırımtabi kız biz motive olcaz ki seni sonra da sırayla Selizay @yusraVe Diğerleri ni sırayla anne yapcaz inşallah sonra burdan sevcez ne güzel doğurttuk diye
Keşke bu streslik birşey olsa vucudum işkence çekiyor ilaç alsam bu sefer hep kesilecekKuzum stres yapma bekleme gelmesini bekleyince gelmiyor bunlar çok nazlılar valla haaaa. Halbuki nasıl rahat ettiriyoruz kendilerinikuzum gelecek gelecek sabırla bekle sonu güzel olsun harekete devam et gün içinde biz ondan güçlüyüz unutma gelecek dediysek gelecek
Hayır kaçırmış olmazsınYusra-61 canım bugunki testimi görmüştün dün birliktelik oldu bu geceyi değil ama sabahı değerlendirsem kaçırmış olmam demi
Ay keşke yakın olsaydık gelir bakardım sana benEvet görmüştüm senin msjlarını orada okumuştum denk gelip birkaç tane bende oraya gidiyorum arada haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum birşey olmazsa Allahtan. Nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım özel mi devlet mi?
Bu kadar yükseklik aniden olması da çok saçma bu değeri yükselten ne oldu acaba? Yaşın kaçtı ki? Normal değer aralığı 30-400 olmalı. Ben çözemedim bu yükseliş neden. Birde lh fshdan hafif yüksek bu da yumurtanın çatlamasını engeller. Sen daha önce doktorla yumrta takibi yaptırdın mı.?
İnanki hiç halim yok dayadım kendimi peteğeolmadı olmadı beni ne hale koyuyor reva mı diyorm şuan böyle olacağını biliyordum
Anladım canım hiç üzülme burda 1 altında AMH ile hamile kalanlar oldu, miyom ile kist ile çocuğunu kucaguna alanlar oldu yeterki Rabbim ol desinHenüz görmedim sonuçlar akşam çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?