Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaannnn kız seni yerim ya deliye bak tabi dualarımızdasın hepiminize her zaman dua ediyorum allahım kabul etsin. Belki duygulandıran birileri vardır şöyle tamda göbüş kısmındaa ahhahha gelsinde şöyle internet teyzeleri olarak bi göbüş atalımm

Ay kuzum yA meğer senden kapmış adam desene. Anacım bilemiyorum ki bu illeti covidim diyorsun bi bakıyorsun tüm belirtiler var test negatif çıkıyor hiç bi belirti yok test pozitif çıkıyor iyice deli edecek bu bizi akıl sağlığımızla oynuyorlar. Kuzum limon portakal havuç bal zencefil hepsinden tüketmeye çalışın tez vakitte toparlayın inşallah

Yaaaa ayyy allahım nolur hepimize ver de koca koca göbüşlerimizle oynayalım hep beraber

Hasta hemde Ftmfgn hastanın duası hadi bakalım
Ay yatıp kalkıp hepinize dua ediyorum balım allahım bana nasip etmedin bu ay nolur diğer güzel anniş adaylarına nasip et rabbim diye Allah hepinizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallah tez vakitte neden se benim bu aydan sonra kendimden hiç umdum yok moral motivasyon yerlerde benden olmucak inşallah tez vakitte size nasip olur ammiiinnnn

Evet görmüştüm senin msjlarını orada okumuştum denk gelip birkaç tane bende oraya gidiyorum arada haziranda aşılama yaptırmayı düşünüyorum birşey olmazsa Allahtan. Nerde yaptırıyorsun aşılamanı canım özel mi devlet mi?
Of malesef canım ya 19 nisanda 196ydı kafam allam bullak okdu
Bu kadar yükseklik aniden olması da çok saçma bu değeri yükselten ne oldu acaba? Yaşın kaçtı ki? Normal değer aralığı 30-400 olmalı. Ben çözemedim bu yükseliş neden. Birde lh fshdan hafif yüksek bu da yumurtanın çatlamasını engeller. Sen daha önce doktorla yumrta takibi yaptırdın mı.?
Kuzum sıcak su torbası falan yap ah yavrum yaaa inşallah çarçabuk geçsin bu acılar
İnanki hiç halim yok dayadım kendimi peteğe olmadı olmadı beni ne hale koyuyor reva mı diyorm şuan böyle olacağını biliyordum

Nouuuvvv sen iyileş de senin motivasyonunu da biz yükselteceğiz hiç umutsuzlupa kapılmak yok tatlış teyziş

Aç kalırsam 4 kiloda öyle gider diye düşünüyorum başka çarem kalmadı artık
Ay ne kascan o kadar vücudu strese sokarsın kilo vermeyi engeller. Onun yerine sürekli detoks suyu iç. Mide bulantısında zaten bişey yiyemessin. Ya daaa Ftmfgn git hemen bi corana bulaştırsın yiyemezsin zaten

Unv hastanesinin özel bölümünde yaptıriyorum. Prof doktorum iyi diyorlar ama bilemedim tabi

Gız ne edim tombidik çocuk görünce dişlerim uyuşuyo başkasının çocuğu diye ısıramıyom da en iyisi kendim yapem bi tombidik de ısıra ısıra sevim kimse de karışamaz sonuçta ben doğrdum istediğim gibi ısırırım tabi kız biz motive olcaz ki seni sonra da sırayla Selizay @yusraVe Diğerleri ni sırayla anne yapcaz inşallah sonra burdan sevcez ne güzel doğurttuk diye

Yusra-61 nın dediği gibi bi ton kadın bi araya gelip seni yaptık diyeceğiz

Keşke bu streslik birşey olsa vucudum işkence çekiyor ilaç alsam bu sefer hep kesilecek yemişim gelmesini bütün hanımlığımı bozup küfür edesim var oyy allahım oyyy
Yusra-61 canım bugunki testimi görmüştün dün birliktelik oldu bu geceyi değil ama sabahı değerlendirsem kaçırmış olmam demi
Hayır kaçırmış olmazsın ama sabahı kesin değerlendir..

Ay keşke yakın olsaydık gelir bakardım sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…