Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8
Benide ekler mısınız. Bat 25 mayis, yaş 28, 3yila yakındır evliyiz, 2yildir çocuk istiyoruz. Hiç bir takviye kullanmıyorum. 11nisanda ilk asilamami yaptırdım tutmadı. Doktorum bir sonraki adetinde tekrar asilama yapalım dedi. 25mayista adet olunca tekrar başlayacaz. Diyabet hastasiyim ve yenilerde pco cıktı. Eşimde varikosele bağlı sperm sayı ve hareketliliğinde sknti var.

Bende şöyle bir sorun var bacaklarım çok ince kalça yok göbek ve mide boyum 173 kilo 67 ama göbek en az 6 aylık hamile göbeği yaa
O zaman bölgesel çalışman lazım kuzum. Cloe ting falan yapıyorlar. Hareketleri çok etkili hakkaten ben bi ara yaptım 2 haftada toplam 28 cm inceldim. Göbekten 9 cm gitmişti. Tavsiye ederim. Bi de bu korseler vs var ya düzenli kullanımda şekillendiriyor hakkaten

Aaa mutlaka denemeliyim bacım her ay çocuk peşinde olunca egzersizde yapmıyorum sanki yapmayınca oluyorda

Canım bu estradiol doğru mu yazdın bu kadar yükseklik ney
Buralar çok sessiz bugün ya nerede bu millett

Yüsranın başı dişi ağrıyor kuzum, ben de 5 mayıs hezimetine uğradım. Selizay yok gibi. @Ftmfgn buralarda ay hepsini tek tek yazamadım tadımız kaçık heralde bi suskunuz ay
Geldim biraz daha iyi sayılırım patladım patlıcam ağrım da var alttan bir yandan şuan görmelisiniz halimi üzgünüm istemsiz çok zorluyor beni
Yusra-61 kuzuşum adet geldi mi ? İnşallah gelmiştir ya
Canım dün gece den fazla bu akşam ki ama çok zorluyor ya az az taksit taksit

Walla neyimdi bilmiyorum ama cok guzeldi o kesin

Yaa ben çocuk için iyiymiş ondan yemek için dedim de tatlı olmasının yolu var mı diye sadistlik derken de en çok sizler hasta olduğunuz da oluyor bazen ama ben çok görüyorum öyle

Of malesef canım ya 19 nisanda 196ydı kafam allam bullak okdu

Kuzum sıcak su torbası falan yap ah yavrum yaaa inşallah çarçabuk geçsin bu acılar

Kuzum stres yapma bekleme gelmesini bekleyince gelmiyor bunlar çok nazlılar valla haaaa. Halbuki nasıl rahat ettiriyoruz kendilerini kuzum gelecek gelecek sabırla bekle sonu güzel olsun harekete devam et gün içinde biz ondan güçlüyüz unutma gelecek dediysek gelecek

Kimyasal gebeliğin en büyük sebebi erkeğin sigara içmesi. İkiniz de umarım en kısa sürede bırakırsınız
Benim kocamda iciyor yok arkadas 2 kere denedi birakamiyor. Bu durumda benim sinirimi bozuyor. Gunde 2 paketti yarim pakete dustu simdi soylemiyo ama 1 paketi buluyor kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…