- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Bende ramazanda sporu bıraktım.. 55 kiloyum ama ben sıkı olmak istiyorum onun için yapmam şartChloe Ting - Free Workout Programs - #ChloeTingChallenge bak burda bi sürü programı var ben genelde 2 haftalıkları yaptım hep. Az olsun öz olsun temel prensibim
Çok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinhayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına al
Ben yeşilçayı bile zor içiyorum keşke o tarz şeyleri içebilsen yaaAy ne kascan o kadar vücudu strese sokarsın kilo vermeyi engeller. Onun yerine sürekli detoks suyu iç. Mide bulantısında zaten bişey yiyemessin. Ya daaaFtmfgn git hemen bi corana bulaştırsın yiyemezsin zaten
Aynen kuzum benden geçmiş ama ben hiç anlamadım corona olduğumu hala da inanmıyorum geçirdiğime ama geçirdim sanırım ay halimi bi görseydin gecenin bir yarısı gözümden akan yaşın kaşıntısına uyanıyodum sonra boğularak öksürük tutuyodu sonra bidaha uyuya bilirsen uyu bide kulaklarım tıkandı işitme kaybı yaşadım ay çok zor bişey Allah kimseye vermesinGercekten mi senden ona mı gecmis yani çok geçmiş olsun kuzum
Bir günde beni doğru etiket atacaksın inanıyorum diyecektim ki attın
Aaa neden kitestlerin silik mi yoksam yakın mı?
Uyudum uyandım canım zaten sana uyucam dediğim zaman uyuduydum sol tarafım ağrıyorzaten hep adet olacağım zaman oluyor bu bana
Bende hep olur şeylerdi bunlarda adet olacakken oluyordu bana çıkmadıkça baskı yapıyor canım ya.
Ya ben görmedim kaçırmışım hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşursun insallahÇok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Hep doğru atıyorum kızım beeeen kontrol ediyorum bikereeeemBir günde beni doğru etiket atacaksın inanıyorum diyecektim ki attınbir gelsin şuan açımla ısırganla yakıcam o uşagaaa nerdeyse bir gelsin
Gecmia olsun kuzum ya uyutmayacak kadar bir hastalıkla covid demek ki neyseki hastaneye gerek kalmadan atlattinAynen kuzum benden geçmiş ama ben hiç anlamadım corona olduğumu hala da inanmıyorum geçirdiğime ama geçirdim sanırım ay halimi bi görseydin gecenin bir yarısı gözümden akan yaşın kaşıntısına uyanıyodum sonra boğularak öksürük tutuyodu sonra bidaha uyuya bilirsen uyu bide kulaklarım tıkandı işitme kaybı yaşadım ay çok zor bişey Allah kimseye vermesin
Anacım sen bunları yaşayıp nasıl ihtimal vermedin guzummmmmAynen kuzum benden geçmiş ama ben hiç anlamadım corona olduğumu hala da inanmıyorum geçirdiğime ama geçirdim sanırım ay halimi bi görseydin gecenin bir yarısı gözümden akan yaşın kaşıntısına uyanıyodum sonra boğularak öksürük tutuyodu sonra bidaha uyuya bilirsen uyu bide kulaklarım tıkandı işitme kaybı yaşadım ay çok zor bişey Allah kimseye vermesin
Yaa bende araştırmada yaptırcam bir ikametgah al gel dedi başka birşey demedi iyi doktorm ama doktor ne çare bize koyulan şey tutsa başkası o kadar önemli değil aslında. Ben yapmadım dememek için yapmak istyrm eşimde olmayacak birkaç ay değerlendirmek istyrm bunu da bakalım ne oluyor sonum.Unv hastanesinin özel bölümünde yaptıriyorum. Prof doktorum iyi diyorlar ama bilemedim tabi
Komşum yapmış birşeyler çok sağolsun baktıAy keşke yakın olsaydık gelir bakardım sana ben
Canım git gelli değilde yumrtan gelişmemiş bu ya olblr diye düşünüyor. Tekrar olmaya çalışıyor devam et geç döllenme olblr durumun bir ihtimal.Böyle kuzum gitgelli benim yımırtalarım
Sorma ben hasta ettim herifiKız adam seni hasta edecek derken sen mi adamı hasta etmişsinneyse tez vakitte inşallah iyileşin kuzum ya gerçi sen bayağı iyileşmişsin gibi altı ay tam koruma diyeceğim vak yanlış anlama taaam mı telaşlanıypruz sonra doktora sordun mu korunma gerekir mi diye? Sormadıysan aklımda olsun ben kontrole gittiğimde sorayım onu
Aman bee geldim geldimSelizay nerde elbise bakıyon yine öabuk gel buraya kııııız
Senin sonuç da beni stres ettiHep doğru atıyorum kızım beeeen kontrol ediyorum bikereeeem
Ay canımsın yaBen onu bulurum isim olarak orada çok aktif neler yazmıştı sayfaya şok olmuştum nasıl yani diye kadın bir mutluydu kiben onun kadar oldum bakıcam ona sana dicem onu.
Vallaha hepsini yedik içtik evde yemediğimiz bi koltuklar bide televizyon kaldı desek yeridirAy kuzum yA meğer senden kapmış adam desene. Anacım bilemiyorum ki bu illeti covidim diyorsun bi bakıyorsun tüm belirtiler var test negatif çıkıyor hiç bi belirti yok test pozitif çıkıyor iyice deli edecek bu bizi akıl sağlığımızla oynuyorlar. Kuzum limon portakal havuç bal zencefil hepsinden tüketmeye çalışın tez vakitte toparlayın inşallah
Peki ablanizin regl duzenlimiydi yumurtlama varmiydi acaba ne kullandiCanlarım ablamın progesteronu düşüktü ilaç kullandı öyle hamile kaldı
Aynen öyle zibilyon tane kadın bir olduk anca birertane yapabildik
Ben o kadını buldum ama o amh düşüklüğünü yükseltmiş inanır mısın 200 küsür sayfada aradım pes etmedenAy canımsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?