Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne kascan o kadar vücudu strese sokarsın kilo vermeyi engeller. Onun yerine sürekli detoks suyu iç. Mide bulantısında zaten bişey yiyemessin. Ya daaa Ftmfgn git hemen bi corana bulaştırsın yiyemezsin zaten
Ben yeşilçayı bile zor içiyorum keşke o tarz şeyleri içebilsen yaa yok kız Allah korusun şimdiye kadar hiç yakalanmadım ailemdende kimse yakalanmadı şükür ama iyi iştah kesilirdi yaa Ftmfgn geçmiş olsun canımm

Gercekten mi senden ona mı gecmis yani çok geçmiş olsun kuzum
Aynen kuzum benden geçmiş ama ben hiç anlamadım corona olduğumu hala da inanmıyorum geçirdiğime ama geçirdim sanırım ay halimi bi görseydin gecenin bir yarısı gözümden akan yaşın kaşıntısına uyanıyodum sonra boğularak öksürük tutuyodu sonra bidaha uyuya bilirsen uyu bide kulaklarım tıkandı işitme kaybı yaşadım ay çok zor bişey Allah kimseye vermesin

Böyle kuzum gitgelli benim yımırtalarım

Eklentiler

• DA5288FF-5DE1-4543-8280-D04055C1CE4C.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 38
Gecmia olsun kuzum ya uyutmayacak kadar bir hastalıkla covid demek ki neyseki hastaneye gerek kalmadan atlattin

Anacım sen bunları yaşayıp nasıl ihtimal vermedin guzummmmm

Unv hastanesinin özel bölümünde yaptıriyorum. Prof doktorum iyi diyorlar ama bilemedim tabi
Yaa bende araştırmada yaptırcam bir ikametgah al gel dedi başka birşey demedi iyi doktorm ama doktor ne çare bize koyulan şey tutsa başkası o kadar önemli değil aslında. Ben yapmadım dememek için yapmak istyrm eşimde olmayacak birkaç ay değerlendirmek istyrm bunu da bakalım ne oluyor sonum.
Ay keşke yakın olsaydık gelir bakardım sana ben
Komşum yapmış birşeyler çok sağolsun baktı
Sen böyle dedin ya bakmış kadar oldun
Böyle kuzum gitgelli benim yımırtalarım
Canım git gelli değilde yumrtan gelişmemiş bu ya olblr diye düşünüyor. Tekrar olmaya çalışıyor devam et geç döllenme olblr durumun bir ihtimal.

Sorma ben hasta ettim herifi bizim burda bi laf var Allah seni taş yapar demezler de Allah seni kakır derler bana diyodu ki kocaya bağırılmaz Allah seni kakır kocaya o yapılmaz bu yapılmaz Allah seni kakır diyodu bende geçen geçtim karşısına al işte Allah seni kakır kakır diye diye sonunda kakıttın kendini dedim sus kız diyo bide üste çıkıyo ama zor ya Allah kimseye vermesin bu arda 6 ay korumalı oluyomuşum doğru anlamda koruma da 7 gün olmalıymış ilacın prospektüsünde öyle yazıyo du ilacı bıraktıktan sonra 7 gün korunmak gerekiyormuş tam da yumurtlama günümde başladı ilaca

Vallaha hepsini yedik içtik evde yemediğimiz bi koltuklar bide televizyon kaldı desek yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…