- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Olsun ay öbür aya tam teçizatla gşreceğiz. Tüm yıl yöntemler kürler mürler hepsi bi arada inşallah gelecek aya göbüşte bücürük olacakSorma ben hasta ettim herifibizim burda bi laf var Allah seni taş yapar demezler de Allah seni kakır derler bana diyodu ki kocaya bağırılmaz Allah seni kakır kocaya o yapılmaz bu yapılmaz Allah seni kakır diyodu bende geçen geçtim karşısına al işte Allah seni kakır kakır diye diye sonunda kakıttın kendini dedim sus kız diyo bide üste çıkıyo ama zor ya Allah kimseye vermesin bu arda 6 ay korumalı oluyomuşum doğru anlamda koruma da 7 gün olmalıymış ilacın prospektüsünde öyle yazıyo du ilacı bıraktıktan sonra 7 gün korunmak gerekiyormuş tam da yumurtlama günümde başladı ilaca
İşte böyle böyle deliriyoooooruuuuzBen o kadını buldum ama o amh düşüklüğünü yükseltmiş inanır mısın 200 küsür sayfada aradım pes etmedençılgıncaydı yaptım
Birtanecik de yapılmaz da işteAynen öyle zibilyon tane kadın bir olduk anca birertane yapabildik
Kız benden almasın benim virüs baya iştahlı çıktı daha çok kilo alır iştahım bi açık ki sorma vallaha çatlama gününe denk getirmiş olsam acaba hamilemiyim dicemBen yeşilçayı bile zor içiyorum keşke o tarz şeyleri içebilsen yaayok kız Allah korusun şimdiye kadar hiç yakalanmadım ailemdende kimse yakalanmadı şükür ama iyi iştah kesilirdi yaa Ftmfgn geçmiş olsun canımm
Puhahahhaa kızııııımmm ben rahat rahat yatıyorum hepinizi strese soktum valla. Bugün çıksaydı hiç mutlu olmayacaktım zaten 5 mayıs diye dua ettim durdum 5 mayısta öğrenmek benim kaderimSenin sonuç da beni stres ettisabah inşllh iyi haberlerini alırda sevinirim yesinler senin kontrol eden hallerini kim dersen grup
Gecmia olsun kuzum ya uyutmayacak kadar bir hastalıkla covid demek ki neyseki hastaneye gerek kalmadan atlattin
Bence yarın sana dicekler ki aaaaa onu yapmayı unutmuşuz bidaha kan ver canımPuhahahhaa kızııııımmm ben rahat rahat yatıyorum hepinizi strese soktum valla. Bugün çıksaydı hiç mutlu olmayacaktım zaten 5 mayıs diye dua ettim durdum 5 mayısta öğrenmek benim kaderim
Kocana aldırma ha bu sefer nasıl bi marka bulur kestiremiyorumBu ay ilk defa ovulasyon testi deneyecem ben de bhcg çift çizgi atamadık bari onlardan atayım içimde kalır yoksa
Ay tebrik ederim usenmedin bide çok teşekkür ederimBen o kadını buldum ama o amh düşüklüğünü yükseltmiş inanır mısın 200 küsür sayfada aradım pes etmedençılgıncaydı yaptım
Ne rahat rahat yatıyon be sabahtan beri bi klozeti söküp silmediğin kaldıPuhahahhaa kızııııımmm ben rahat rahat yatıyorum hepinizi strese soktum valla. Bugün çıksaydı hiç mutlu olmayacaktım zaten 5 mayıs diye dua ettim durdum 5 mayısta öğrenmek benim kaderim
Gebelik şüphesi ile geldim ya hani diyip bacak kıllarını yolarım adamın, kafasında saçı kalmamış yazık üç beş tanesini de ben hiç etmeyimBence yarın sana dicekler ki aaaaa onu yapmayı unutmuşuz bidaha kan ver canımçünkü çıkmamasının hiç mantıklı açıklaması yok
Ay sus rahatım diyip kendimi kandırmam lazım ateşim iyice azıtmasın sonraNe rahat rahat yatıyon be sabahtan beri bi klozeti söküp silmediğin kaldı
Anacım sen bunları yaşayıp nasıl ihtimal vermedin guzummmmm
Bizde üşenme yoook hep destek birde üşenenin uşağa olmaz derler hayatta üşinmedim üşenmem de zaten bu azimle nasıl yapamadım aklım almıyorAy tebrik ederim usenmedin bide çok teşekkür ederim
O daaa yumurtalık rezervlerini gösteren deper. Menepoza ne kadar yakın olduğunu öğreniyoruzAmh ne oluyor la ben de bakam benim kaçmış
Yaa bende araştırmada yaptırcam bir ikametgah al gel dedi başka birşey demedi iyi doktorm ama doktor ne çare bize koyulan şey tutsa başkası o kadar önemli değil aslında. Ben yapmadım dememek için yapmak istyrm eşimde olmayacak birkaç ay değerlendirmek istyrm bunu da bakalım ne oluyor sonum.
Komşum yapmış birşeyler çok sağolsun baktı
Sen böyle dedin ya bakmış kadar oldun
Canım git gelli değilde yumrtan gelişmemiş bu ya olblr diye düşünüyor. Tekrar olmaya çalışıyor devam et geç döllenme olblr durumun bir ihtimal.
Puhahahhaa kızııııımmm ben rahat rahat yatıyorum hepinizi strese soktum valla. Bugün çıksaydı hiç mutlu olmayacaktım zaten 5 mayıs diye dua ettim durdum 5 mayısta öğrenmek benim kaderim
Ayy yok iştah falan istemiyorum benKız benden almasın benim virüs baya iştahlı çıktı daha çok kilo alır iştahım bi açık ki sorma vallaha çatlama gününe denk getirmiş olsam acaba hamilemiyim dicemşaka bi yana hiç birinize bulaşmasın çok kötü bişey ya Allah korusun dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?