Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun ay öbür aya tam teçizatla gşreceğiz. Tüm yıl yöntemler kürler mürler hepsi bi arada inşallah gelecek aya göbüşte bücürük olacak sen hiiiiç dertlenme balım. Sağlıklı olsun da bi ay geç olsun annesi

Bu ay ilk defa ovulasyon testi deneyecem ben de bhcg çift çizgi atamadık bari onlardan atayım içimde kalır yoksa

Kız benden almasın benim virüs baya iştahlı çıktı daha çok kilo alır iştahım bi açık ki sorma vallaha çatlama gününe denk getirmiş olsam acaba hamilemiyim dicem şaka bi yana hiç birinize bulaşmasın çok kötü bişey ya Allah korusun dikkat edin

Senin sonuç da beni stres etti sabah inşllh iyi haberlerini alırda sevinirim yesinler senin kontrol eden hallerini kim dersen grup
Puhahahhaa kızııııımmm ben rahat rahat yatıyorum hepinizi strese soktum valla. Bugün çıksaydı hiç mutlu olmayacaktım zaten 5 mayıs diye dua ettim durdum 5 mayısta öğrenmek benim kaderim

Puhahahhaa kızııııımmm ben rahat rahat yatıyorum hepinizi strese soktum valla. Bugün çıksaydı hiç mutlu olmayacaktım zaten 5 mayıs diye dua ettim durdum 5 mayısta öğrenmek benim kaderim
Bence yarın sana dicekler ki aaaaa onu yapmayı unutmuşuz bidaha kan ver canım çünkü çıkmamasının hiç mantıklı açıklaması yok

Ne rahat rahat yatıyon be sabahtan beri bi klozeti söküp silmediğin kaldı

Bence yarın sana dicekler ki aaaaa onu yapmayı unutmuşuz bidaha kan ver canım çünkü çıkmamasının hiç mantıklı açıklaması yok
Gebelik şüphesi ile geldim ya hani diyip bacak kıllarını yolarım adamın, kafasında saçı kalmamış yazık üç beş tanesini de ben hiç etmeyim

Kız bende hapşırık da vardı ne bileyim ben gribim soğuk algınlığı falan dedim hep bide bizim kaloriferleri de kapattılar havalar daha tam ısınmadan erkenden evin içi de soğuk oldu hep bunlara bahane buldum korona olduğum gün temizlik yaptım balkon yıkadım kesin üşüttüm dedim işte hiç aklıma gelmedi corona
Anacım sen bunları yaşayıp nasıl ihtimal vermedin guzummmmm

Hadi inş, bekliyoruz kendilerini

Bana bir kez sağlık ocağı öyle bir kazık atmıştı gebelik şüphesi dedim kan aldılar her şeye bakıp betaya bakmamışlardı, çılgınlar gibi girip girip bakmıştım sürekli.

Ayy yok iştah falan istemiyorum ben gerçi yemediğim halde kilo alıyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…