Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın çook güzel birgünden selamın başım üstüne gönlümüz öyle istedi ki hamiş olasın ama nasip değilmiş olsun canım ben demiştim sana biz birlikte hamiş olacağız Selizay da oldu miss adet. Selizay belki diyorm adetim böyle oluyordur benimki de az az olup duruyor öyle düşünmeye başladım şuan mutlu olduğum şey diş ağrımın gitmiş olması son iki gün kaldı ilaç bitince başıma ne gelecek bilmiyorm
Gizemcim senin triod yüksek kuzum daha önce yüksek miydi bu

Demesine gerek yok ki birlikte baktık o anlamaz zaten anlamadıkları şeyler yapıyorlar

Stres yapma kuzum ondan da gelmiyor rahat bırak kafanı ilaç be kadar kaldı? İnşallah kuzum Burda gebelik haberlerimizi vermek de gebeliğimizle ilgili konuşmak da nasip olsun bir an önce
Aminn inşllah canım benim inşallah stresine filan küfür ettim iyice sabah uyudum resmen ama şuan iyiyim çok şükür.
Hoşgeldin evladlarını Allah bağışlasın ne güzel inşallah istediğin şey olur tekrar.biz buraya gelenleri asla yargılama lüksümüz yok canım sanada yakın zamanda nasip etsin Allah listeye eklerim yakın zamanda.

Valla bence avocado lezzetli ve. Zeytinyağlı tuzlu seviyorum ama olgun olmalı sert olunca yiyemezsib zaten üstüne zeytinyağı gelipte çirkin olan herhangi bişi yoktur herşeyi zeytinyaglamaliyiz
Bencede avakadoyu çok severim sarımsaklı yoğurtla da çok güzel oluyor yarım yiyorum ben gün aşırı . A101 decok uygun fiyatı

Günaydın kuzummm hayırlısı kuzum durmak yok devam edeceğiz burdan destek olarak.Ben şey görmüştüm bir arkadaşın biri iki gün önce kan verince düşük çıkmıştı gebelik yoktu iki gün sonra tekrarladı yükselmişti sende de o olsa nolur ki reglin gelmezse bir tekrar yap kuzum yeni ay yeni umutlar olsun hepimize

İyiysen sıkıntı yok kuzum hep iyi olrahatlamış oldun iyi yapmışsın beraber takip ederiz herşeyi

Bugün 12.gün, daha ovulasyon testi yapmadım canım. Adetken yumurtlama masajı yaptım ama sadece birkaç kez. Adetim de çok uzun sürdü. 8.gün hala lekelenme devam ediyordu, ilk defa böyle oldu. Normalde 5gün sürer

Nouv yeni yükselmiş lanet ya. Niye yükseldi ki bu

Eklentiler

• Screenshot_20210504_230056_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 67
Aman ne yapcam ay değer yok ki yükselsin adamlar değrr yazmamış bile

Bi dakika sen ilacı içiyor musun hala? Kız bıraksana sökülsün ondan gelmiyor o bırakılıyor diye biliyorum yüsraaaaaaa

Yusra-61 cım bi de şunlara bakar mısın anacım. Eksik fazla bişey var mı

Eklentiler

• Screenshot_20210505_123801.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20210505_123744.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 59
arkadaşlar merhaba, şubat ayında adetim 8 gün geçikmişti ama sancım var regli olacağım diye test yapmamıstım eşimin ısrarıyla test yaptım ve pozitif çıktı çok şaşırmıstım kan verdim beta 88 çıktı , 2 gün sonra sabah uyandığımda lekelelnmem vard,. Doktora gittim betamın44 e düştüğünü öğrendim ilk defa kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.
adet oldun nisandada adet oldum bu ayda bata 5 gün var normal kaset test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi?
ovulasyonla yumurtlamayı ve çatlmayıda değerlendirmiştik yardımcı olur musunuz?

Gizoşum hakkında hayırlısı buymuş demek ki ama üzülmek yok yine aynı şekilde elele dua ediyoruz evrene pozitif enerji gönderiyoruz. Hayattaki her olumsuz şey bizim hayrımıza aslında ama biz kullar sabırsızız işte ama şuna İnan senin çok güzel bi bebeğin olacak hepimiz buna inanalım biz inanırsak olmuş demektir olumsuz düşünceye yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…