Günaydın çook güzel birgünden selamın başım üstüne
Demesine gerek yok ki birlikte baktıkİyi o zaman bari varsa sıkıntı yokyaramazlık mı yapmış Allah ım ya sonucu dedi mi sana olsun sen hele bir sökül de sonra icraate geç belki hiç adet olmadan hamile kalırsın keşke olsa aman gel bir darbede sen vur vurun ulen
Aminn inşllah canım benim inşallahStres yapma kuzum ondan da gelmiyor rahat bırak kafanı ilaç be kadar kaldı? İnşallah kuzum Burda gebelik haberlerimizi vermek de gebeliğimizle ilgili konuşmak da nasip olsun bir an önce
Hoşgeldin evladlarını Allah bağışlasın ne güzel inşallah istediğin şey olur tekrar.biz buraya gelenleri asla yargılama lüksümüz yok canım sanada yakın zamanda nasip etsin AllahBen de dün 3.94 çıkan sonucumun sonucu olarak bugün hasta oldum. Soğan kürü uygulamıştım bu ay belki bu sebepten ters gitmiştir. Beni de listemize eklerseniz sevinirim. 2 çocuğu var ilk aydan ne işi var demeyin emi, olursa tecrübe paylaşırız bizde . Sayfa çok eğlenceli takip ediyorum inşallah aklımıza gelen olursa paylaşırız. Olmadığına insan üzülüyor ama umarım cabuk atlaticaksiniz sebeplere çok takılmadan, sonuçta sadece Allahın istediği olur diyerek bu ay herkesin nasibi açık olsun insallah. Cogunlukla ben kendi yazdigimi anlayamam umarim siz anlamissinizdir.
Sat 5 mayıs
Bat 29 mayıs
2.deneme
Ilaç kan hapı kullanıyorum gebelik için henüz başlamadım
Yaş 36
Bencede avakadoyu çok severim sarımsaklı yoğurtla da çok güzel oluyorValla bence avocado lezzetli ve. Zeytinyağlı tuzlu seviyorum ama olgun olmalı sert olunca yiyemezsib zaten üstüne zeytinyağı gelipte çirkin olan herhangi bişi yoktur herşeyi zeytinyaglamaliyiz
Günaydın kuzummm
İyiysen sıkıntı yok kuzum hep iyi olDemesine gerek yok ki birlikte baktıko anlamaz zaten anlamadıkları şeyler yapıyorlar
Aminn inşllah canım benim inşallahstresine filan küfür ettim iyice sabah uyudum resmen ama şuan iyiyim çok şükür.
Hoşgeldin evladlarını Allah bağışlasın ne güzel inşallah istediğin şey olur tekrar.biz buraya gelenleri asla yargılama lüksümüz yok canım sanada yakın zamanda nasip etsin Allahlisteye eklerim yakın zamanda.
Çok güzel birgün ben temizlik yapacağımİyiysen sıkıntı yok kuzum hep iyi olrahatlamış oldun iyi yapmışsın beraber takip ederiz herşeyi
Bugün 12.gün, daha ovulasyon testi yapmadım canım. Adetken yumurtlama masajı yaptım ama sadece birkaç kez. Adetim de çok uzun sürdü. 8.gün hala lekelenme devam ediyordu, ilk defa böyle oldu. Normalde 5gün sürerCanım teşekkür ederim seni sormalı sen nasılsın? Bugün kaçıncı günün canım? Her zaman aynı tarihte olmayabilir. Ben Perşembe çatlama gördüm benim de ovülasyon testim sürekli koyu gösteriyordu doktora gittim gittiğim gün çatlamış dedi hayırlısı bakalım bekliyorum bat günümü. Yumurtlama masajı yaptın mı canım sen?
Nouv yeni yükselmiş lanet ya. Niye yükseldi ki buGünaydın çook güzel birgünden selamın başım üstünegönlümüz öyle istedi ki hamiş olasın ama nasip değilmiş olsun canım ben demiştim sana biz birlikte hamiş olacağız Selizay da oldu miss adet. Selizay belki diyorm adetim böyle oluyordur benimki de az az olup duruyor öyle düşünmeye başladım şuan mutlu olduğum şey diş ağrımın gitmiş olması son iki gün kaldı ilaç bitince başıma ne gelecek bilmiyorm
Gizemcim senin triod yüksek kuzum daha önce yüksek miydi bu
Aman ne yapcam ay değer yok ki yükselsin adamlar değrr yazmamış bileGünaydın kuzummmhayırlısı kuzum durmak yok devam edeceğiz burdan destek olarak.Ben şey görmüştüm bir arkadaşın biri iki gün önce kan verince düşük çıkmıştı gebelik yoktu iki gün sonra tekrarladı yükselmişti sende de o olsa nolur ki reglin gelmezse bir tekrar yap kuzum yeni ay yeni umutlar olsun hepimize
Bi dakika sen ilacı içiyor musun hala? Kız bıraksana sökülsün ondan gelmiyor o bırakılıyor diye biliyorum yüsraaaaaaaGünaydın çook güzel birgünden selamın başım üstünegönlümüz öyle istedi ki hamiş olasın ama nasip değilmiş olsun canım ben demiştim sana biz birlikte hamiş olacağız Selizay da oldu miss adet. Selizay belki diyorm adetim böyle oluyordur benimki de az az olup duruyor öyle düşünmeye başladım şuan mutlu olduğum şey diş ağrımın gitmiş olması son iki gün kaldı ilaç bitince başıma ne gelecek bilmiyorm
Gizemcim senin triod yüksek kuzum daha önce yüksek miydi bu
Enaaa bak ya doktor bitene kadar kullan demiş amaBi dakika sen ilacı içiyor musun hala? Kız bıraksana sökülsün ondan gelmiyor o bırakılıyor diye biliyorum yüsraaaaaaa
Allah Allah e tamam o zaman içsin bakalımEnaaa bak ya doktor bitene kadar kullan demiş amaYusra-61 ya bitince gelcek demiş
Onlar da bilmiyor benceAllah Allah e tamam o zaman içsin bakalımama gelmeye başladıysa bırakması lazım diye biliyorum gelmezse sonuna kadar içiliyor ama açık açık konuşmuyor şu doktorlar deli ediyor adamı
Gizoşum hakkında hayırlısı buymuş demek ki ama üzülmek yok yine aynı şekilde elele dua ediyoruz evrene pozitif enerji gönderiyoruz. Hayattaki her olumsuz şey bizim hayrımıza aslında ama biz kullar sabırsızız işte ama şuna İnan senin çok güzel bi bebeğin olacak hepimiz buna inanalım biz inanırsak olmuş demektir olumsuz düşünceye yer yok
Ayy inşallah Allah isteyen herkese anne olma duygusunu yaşatsın.Canım inşallah bebek yerleşmesidir bu bile bi umut biz de hiç belirti yok
Amin inşallahAyy inşallah Allah isteyen herkese anne olma duygusunu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?