Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah kuzum hepimiz için güzel şeyler olsun. Allah gönlümüzdekini versib inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsun çok bekletmesin dr bu ay olmayıversin hadi bakalım

Valla bence avocado lezzetli ve. Zeytinyağlı tuzlu seviyorum ama olgun olmalı sert olunca yiyemezsib zaten üstüne zeytinyağı gelipte çirkin olan herhangi bişi yoktur herşeyi zeytinyaglamaliyiz
Ay bende bayılıyorum avakadoya hergün yesem doymam heralfe tuzlu tuzsuz limonlu sade her türlü yerim yani

Canım öncelikle geçmiş olsun, kimyasal herkesin başına gelebilen bir durum, 5 gün önceden kaset test çıkarma ihtimali çok düşük, bat gününde yap canım

Kuzum ben onun için gitmicem. Adetin 2. Günü gel demişti bana. Adet olursam ona göre giderim. Olmazsam 11 mayısta gitcem
Ben de bugün adet oldum ama yarn mı gideyim cuma sabah mı sizce çünkü benim akşama kadar leke gelir sonra sökülür ilk gün öyle oluyor.

Ben de bugün adet oldum ama yarn mı gideyim cuma sabah mı sizce çünkü benim akşama kadar leke gelir sonra sökülür ilk gün öyle oluyor.
Bilmiyorum ki kuzu bazı doktor 2. De çağırıyor bazıdı 3. De. Bneimki 3. Gün gittim direk ilaca başlattı. Yarın git de duruma bi bak istersen. Zaten bi daha test almayacaktır. Yumurtaya bakıp ilaç verecektir. 8 gün sonrası 14ü oluyor. Evde kendin vurabilcen mi iğneyi? Ay bi de boyutlarına da bakılmayacak valla dert hepsi ya

Ay ama ben rüyamda gördümdü hamişdin ya sen tüh be eee ama bu kadar bekletirlerse bayatladı işte test ondan böyle oldu şaka bi yana sağlık olsun kuzum tam gaz yola devam yeni ay yeni umutlar getirsin bize bi bakmışsın bidahaki ay hep beraber hamileyizz

Ay valla ben şuan doktoru mu değiştirsem modunda geziyorum. Durdukça kuruldum adama

Doktorumu aradım kan testi verdim negatif tsh ım yüksek diye. Test için erken niye yaptırdın diyor 10 mayısta adet olmazsan yaptırman lazımdı diye de ekledi. Neyse 12 mayısta adet olmazsan gel buraya diyor çıldırciiiiiiimmmm

Tsh için de ilaç kullanılacak bi değer değil bu gebelikle takibe başlıcaz buna diyor ulen ya bundan gebe kalamıyorsam

Canım acaba femara değilde iğne mi istesen Bnde öyle düşünüyorum olmazsa bi arkadaş iğne kullandı bu ay hamile kaldı bu gruptan

En iyisi cuma gideyim net olsun, hepsini sorarım doktora, belki acilde baktırırım yumurtalara, kist gitmediyse ilaç iğne vermez zaten

Ay canım inşallah 12 mayıstaa çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…