- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ay inşallah kuzum hepimiz için güzel şeyler olsun. Allah gönlümüzdekini versib inşallah. Sağlıklı sıhhatli olsun çok bekletmesin dr bu ay olmayıversin hadi bakalımGizoşum hakkında hayırlısı buymuş demek ki ama üzülmek yok yine aynı şekilde elele dua ediyoruz evrene pozitif enerji gönderiyoruz. Hayattaki her olumsuz şey bizim hayrımıza aslında ama biz kullar sabırsızız işte ama şuna İnan senin çok güzel bi bebeğin olacak hepimiz buna inanalım biz inanırsak olmuş demektir olumsuz düşünceye yer yok
Ay bende bayılıyorum avakadoya hergün yesem doymam heralfe tuzlu tuzsuz limonlu sade her türlü yerim yaniValla bence avocado lezzetli ve. Zeytinyağlı tuzlu seviyorum ama olgun olmalı sert olunca yiyemezsib zaten üstüne zeytinyağı gelipte çirkin olan herhangi bişi yoktur herşeyi zeytinyaglamaliyiz
Canım öncelikle geçmiş olsun, kimyasal herkesin başına gelebilen bir durum, 5 gün önceden kaset test çıkarma ihtimali çok düşük, bat gününde yap canımarkadaşlar merhaba, şubat ayında adetim 8 gün geçikmişti ama sancım var regli olacağım diye test yapmamıstım eşimin ısrarıyla test yaptım ve pozitif çıktı çok şaşırmıstım kan verdim beta 88 çıktı , 2 gün sonra sabah uyandığımda lekelelnmem vard,. Doktora gittim betamın44 e düştüğünü öğrendim ilk defa kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.
adet oldun nisandada adet oldum bu ayda bata 5 gün var normal kaset test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi?
ovulasyonla yumurtlamayı ve çatlmayıda değerlendirmiştik yardımcı olur musunuz?
Kuzum ben onun için gitmicem. Adetin 2. Günü gel demişti bana. Adet olursam ona göre giderim. Olmazsam 11 mayısta gitcemCanım sen de gidecek misin? Çatlamış mı çatlamamış mı ne olmuş bir baktır sende
Ben de bugün adet oldum ama yarn mı gideyim cuma sabah mı sizce çünkü benim akşama kadar leke gelir sonra sökülür ilk gün öyle oluyor.Kuzum ben onun için gitmicem. Adetin 2. Günü gel demişti bana. Adet olursam ona göre giderim. Olmazsam 11 mayısta gitcem
Bilmiyorum ki kuzu bazı doktor 2. De çağırıyor bazıdı 3. De. Bneimki 3. Gün gittim direk ilaca başlattı. Yarın git de duruma bi bak istersen. Zaten bi daha test almayacaktır. Yumurtaya bakıp ilaç verecektir. 8 gün sonrası 14ü oluyor. Evde kendin vurabilcen mi iğneyi? Ay bi de boyutlarına da bakılmayacak valla dert hepsi yaBen de bugün adet oldum ama yarn mı gideyim cuma sabah mı sizce çünkü benim akşama kadar leke gelir sonra sökülür ilk gün öyle oluyor.
çok teşekkür ederim canımCanım öncelikle geçmiş olsun, kimyasal herkesin başına gelebilen bir durum, 5 gün önceden kaset test çıkarma ihtimali çok düşük, bat gününde yap canım
Ay ama ben rüyamda gördümdü hamişdin ya sen tüh be eee ama bu kadar bekletirlerse bayatladı işte test ondan böyle oldu
Ay valla ben şuan doktoru mu değiştirsem modunda geziyorum. Durdukça kuruldum adamaAy ama ben rüyamda gördümdü hamişdin ya sen tüh be eee ama bu kadar bekletirlerse bayatladı işte test ondan böyle olduşaka bi yana sağlık olsun kuzum tam gaz yola devam yeni ay yeni umutlar getirsin bize bi bakmışsın bidahaki ay hep beraber hamileyizz
Ay valla ben şuan doktoru mu değiştirsem modunda geziyorum. Durdukça kuruldum adama
Ya tsh ım yüksek ona bakmamış, tam çıkarken tüp bebek yapalım diyor, beni rahatlatacak bir gram bir şey söylemiyor. Aman neyse sinirliyim zaten. Ona çatarım rahatlarım belkiAy anam sen bilirsin de doktorun ne günahı var gız
Canım acaba femara değilde iğne mi istesen Bnde öyle düşünüyorum olmazsa bi arkadaş iğne kullandı bu ay hamile kaldı bu gruptanDoktorumu aradım kan testi verdim negatif tsh ım yüksek diye. Test için erken niye yaptırdın diyor10 mayısta adet olmazsan yaptırman lazımdı diye de ekledi. Neyse 12 mayısta adet olmazsan gel buraya diyor çıldırciiiiiiimmmm
Tsh için de ilaç kullanılacak bi değer değil bu gebelikle takibe başlıcaz buna diyorulen ya bundan gebe kalamıyorsam
Kuzum ama yumurta oluşuyor 3 tane yumurta vardı. O oluşmayınca iğneye geçiyorlar.Canım acaba femara değilde iğne mi istesen Bnde öyle düşünüyorum olmazsa bi arkadaş iğne kullandı bu ay hamile kaldı bu gruptan
En iyisi cuma gideyim net olsun, hepsini sorarım doktora, belki acilde baktırırım yumurtalara, kist gitmediyse ilaç iğne vermez zatenBilmiyorum ki kuzu bazı doktor 2. De çağırıyor bazıdı 3. De. Bneimki 3. Gün gittim direk ilaca başlattı. Yarın git de duruma bi bak istersen. Zaten bi daha test almayacaktır. Yumurtaya bakıp ilaç verecektir. 8 gün sonrası 14ü oluyor. Evde kendin vurabilcen mi iğneyi? Ay bi de boyutlarına da bakılmayacak valla dert hepsi ya
Canım duphaston kullanıyorum az az kanamam var bugün ilacın 8.günü ama bana 6.günü leke yaptı böyle böyle bugüne kadar lekelenmem var olamadım sanırsam bıraktığım yani 10.gün adetim gelecek doğru mu düşünüyorm?Yusra-61 cigim ilaci birakinca geliyor adet. Hangi ilacti kac tane kullandin?
Ay canım inşallah 12 mayıstaa çıkarrrDoktorumu aradım kan testi verdim negatif tsh ım yüksek diye. Test için erken niye yaptırdın diyor10 mayısta adet olmazsan yaptırman lazımdı diye de ekledi. Neyse 12 mayısta adet olmazsan gel buraya diyor çıldırciiiiiiimmmm
Tsh için de ilaç kullanılacak bi değer değil bu gebelikle takibe başlıcaz buna diyorulen ya bundan gebe kalamıyorsam
Haklısın canım valla ne bileyim işte bi umut Bnde Ki denemediğim bişey kalmadı benim herşey mübah geliyo ondanKuzum ama yumurta oluşuyor 3 tane yumurta vardı. O oluşmayınca iğneye geçiyorlar.
Bende katilabilrimiyim yaşım 43 bat 9 mayis 7 aydır deniyoruz folic asidSelam canım..benimde bat daha gelmedi ama 0.1 amh la ilk aydan hamile kalacağımı sanmıyorum
Yaş 37
Bat belirsiz
1ay
Takviyr kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?