Hepsi çok güzel canım bence senin triod yükselme yapmış onun için doktora görün ama sana diyeyim bunun için dahiliye doktoruna git en iyi tedaviyi onlar uyguluyor.Yusra-61 cım bi de şunlara bakar mısın anacım. Eksik fazla bişey var mı
Günaydın ilaç bitince bırakılıyor sanıyorum ben adet gelince bırakılır mı bilmezdim kiBi dakika sen ilacı içiyor musun hala? Kız bıraksana sökülsün ondan gelmiyor o bırakılıyor diye biliyorum yüsraaaaaaa
Sana amh yükseltmiş bir kadının mesajını atayım mıSelam canım..benimde bat daha gelmedi ama 0.1 amh la ilk aydan hamile kalacağımı sanmıyorum
Yaş 37
Bat belirsiz
1ay
Takviyr kullanmıyorum
Amaa bana dedi ki 10 gün kullan bitince adet olacaksın dediEnaaa bak ya doktor bitene kadar kullan demiş amaYusra-61 ya bitince gelcek demiş
Al işte bir tarih dahaDoktorumu aradım kan testi verdim negatif tsh ım yüksek diye. Test için erken niye yaptırdın diyor10 mayısta adet olmazsan yaptırman lazımdı diye de ekledi. Neyse 12 mayısta adet olmazsan gel buraya diyor çıldırciiiiiiimmmm
Tsh için de ilaç kullanılacak bi değer değil bu gebelikle takibe başlıcaz buna diyorulen ya bundan gebe kalamıyorsam
Eklicem canım gece genelde eklemeler belli saatlerde oluyor müsait zamanda liste olursunuz.Benide eklermisiniz
Şimdi neye göre 5 mayıs neye göre 10 mayısDoktorumu aradım kan testi verdim negatif tsh ım yüksek diye. Test için erken niye yaptırdın diyor10 mayısta adet olmazsan yaptırman lazımdı diye de ekledi. Neyse 12 mayısta adet olmazsan gel buraya diyor çıldırciiiiiiimmmm
Tsh için de ilaç kullanılacak bi değer değil bu gebelikle takibe başlıcaz buna diyorulen ya bundan gebe kalamıyorsam
Teşekkürler sitede acemiyim çözmeye çalışıyorumEklicem canım gece genelde eklemeler belli saatlerde oluyor müsait zamanda liste olursunuz.
Önemli değil hoşgeldin aramıza inşllah bebeğine bizimle kavuşursunTeşekkürler sitede acemiyim çözmeye çalışıyorum
Adet geçti mi kuzu?Yine yangınlar yine benEki Görüntüle 2842090
Yazdım ona etiket ettim ama sesi çıkmıyor cadicim yaa
Olmasaydı sonumuz böyle diyorm bendeYine yangınlar yine benEki Görüntüle 2842090
1 gün geçmiştiAdet geçti mi kuzu?
Sağ olun Allah razı olsunOlmasaydı sonumuz böyle diyorm bendeüzüldüm ama vazgeçmek yok yinede hayırlısı olsun yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?