Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 cım bi de şunlara bakar mısın anacım. Eksik fazla bişey var mı
Hepsi çok güzel canım bence senin triod yükselme yapmış onun için doktora görün ama sana diyeyim bunun için dahiliye doktoruna git en iyi tedaviyi onlar uyguluyor. Adet olma zamanı da yükselebilir tsh ama yükselmesi adeti geçiktirir birazcık

Kızlar asla umudumuzu kaybetmeyelim.Dayimin 16 sene çocuğu olmadı.5 defa tüp Bebek tedavisi gördüler.Yengemin psikolojisi bozulmuştu artık sarı reçeteli ilaçlar kullanmaya başlamıştı.Evlatlik edinmek için başvuruda yapmışlardı olmadı.Bu sene herşeyi satıp son kez tüp Bebek deneyeceklerdi,yengemin hamile olduğunu öğrendiler.Rabbim ol derse herşey olur.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

Al işte bir tarih daha bu sefer dua isteme bak şaka bir yana negatif çıkmasına üzüldüm canım ama denemelere devamm

MaviliGizem bazı doktorlar o triodi normal görüyor genelleme ben bir doktora denk geldim bana 2.66 olan triode ilaç yazdı yani doktor var doktor var ondan sonra zayıfladım kilom çoktu istesem de vermezdim. Allah o doktorumdan razı olsun şmdi olsa ona gitsem. Her doktorun farklı bakış açısı var...
Selizay yoksam ben ilaç içtikçe adetimi mi öteliyorum hani normal adetim geliyorsa ilaçla kesiyor ileri atıyorsam ayy benim kafam.

Şimdi neye göre 5 mayıs neye göre 10 mayıs beynim döndü iyice yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…