Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
exclusive kuzum bak sana bu üçüncü yazmam bıkmadan yazıyorum kanama olunca ilacı bırakacak mıydım? Benim kanamam başladı ama artmadı sen kanama olunca bırak demiştin sankim ama msjını bulamıyorum sayfa 600 oldu nütfen bana bilgi veer tekrar canikom yaaa

Yusra-61 kuuzm az önce regl oldum, darısı senin başına 31 mayıs gösteriyor bat. Ayyy yine yetiştim mayısaaaaaa

Erken bence adet gününde filan yap canım garanti olsun
Sağ olun Allah razı olsun
Cümlemizden razı olsun
,

Kız bende merak ettim, en son betası düşmüştü sanırım, çok ağlamıştı. Kıyamam
Aynen bakalım neyle gelcek. Ben gidiyorum balkon camlarını sileyim ondan sonra güzel haberler gelmiş olsun ben gelene kadar

Ya geçen ni arkadaşımla konuştum, bebek düşünmeye başlamışlar. Uygulamada gösteren yumurtlamaya göre 2 gün üst üste ilişki olmuş, 3.gün kız covid olduğunu öğrenmiş. Demişler daha kalsın bebeği sonra düşünürüz.1 hafta ilaçları falan da kullanmış. Adet günü 1 hafta geçince demiş heralde bu covid ilaçları geciktirdi. Meğerse hamileymiş bak İlk düşünme ve 2 kez ilişki üstüne bi dünya covid ilacı yine de tutunmuş bebiş. Nasip olacak işte bizde herşeye dikkat ediyoruz ben ağrı kesici bile içmedim geçen ay hiiiç, herşeye dikkat etmeye çalıştım ama nafile. Heralde salmak lazım biraz Yusra-61

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 20.05.2021
2- Yaşınız? 32
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 3 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? glifor ve d vitamini

Yusra-61 canım benide listeye ekler misin her zaman yazamıyorum ama takipteyim gebelik haberi alan arkadaşları tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bekleyenlerinde en yakın zamanda müjdeli haberleri gelsin inşallah

Erken bence adet gününde filan yap canım garanti olsun

Cümlemizden razı olsun

Aynen bakalım neyle gelcek. Ben gidiyorum balkon camlarını sileyim ondan sonra güzel haberler gelmiş olsun ben gelene kadar
Hiç sevmem cam silmeyii, kız bana da gelsene

canım adetim gecikti diye ben geçen ay kullandım günde 3 kez kullandım 1 haftada bitti ilaç sonrasında 3. gün adet oldum. doktorum da bitir demişti ilacı. bence kullanman gerektiği gibi kullanıyorsun :)

MaviliGizem kuzum şimdi bn iğneden mi sayıyorum regli yoksa 36 saat sonrasından mı doktor bişey dedi mi sana benim iğnenin 8.günü bi hafta sonra mı regl olmam gerekiyor bilemedim neye göre saycam 28 i sabah vuruldum iğneyi

Nouv yeni yükselmiş lanet ya. Niye yükseldi ki bu
Kuzum doktora gir mutlaka ben troid hastasıyım kan tahlili yapmadan bile değişimi hissediyorum artık.İlaç çok kısa zamanda düzenler
Mesela 29 martta ölçüm yaptırdım 0.71 çıktı eşim çok mu düşük ki dedi ilacı bıraktım ara vereyim dedim aradan bir hafta geçmeden saçım topluca elime geldi.Hemen test yaptırdım tsh 10.44 olmuş ilaca tekrar başladım 3 gün sonra 4e düştü 1 hafta doldu şuan 0.82
Troidi hiç takma ilaç yazılır düzenli kullan yeter
Buarada acaba menepoz mu derken doktorumu değiştim ayrıntılı herşeye baktı daha yaşınız çok erken asla öyle bir şüpheniz olmasın değerleriniz menepozu işaret etmiyor dedi kistim çok büyük onun türüne bakmak için ve AMH değerleri için test istedi çikolata kistim vardı o tekrarladıysa ameliyat değilse önümüze bakıcaz
AMH yi regl olmadığım halde istedi sizce yine de doğru sonuç verir mi?

Canım cuma günü 22.37 pazar günü 36.47 dünki de 37.01 yarın randevum var kimyasaldir inşallah dış gebelikte beta böyle sabıt kalıyor yada milim milim artıyor dediler çok korkuyorum

Minibüsteyim hep yanlış yazmışım "doktora git" diyecektim. Troid tahlil tarihide mart değil Nisan yazacaktım

İnsallah canım bir an önce netliğe kavuşmak istiyorum ya böyle olması korkutuyor beni dış gebelikte değerlerin daha yüksek çıkması lazım değil mi

Aynen benim yükseldiğinde 1 hafta geç oldu ilaca başladım adetim geldi bir iki gün sonra

Bencede avakadoyu çok severim sarımsaklı yoğurtla da çok güzel oluyor yarım yiyorum ben gün aşırı . A101 decok uygun fiyatı
Yoğurt bana yasak kuzum o yüzden ve. Zeytinyağlı yiyorumevet. A101 den bendealiyorum bekletiyorum hemen olgunlasiyor

Şimdi neye göre 5 mayıs neye göre 10 mayıs beynim döndü iyice yaa
Ya iğneden sonra 14 16 günde adet bekleniyormuş normalde o da 5 mayıs. Amma benim gelecek adet tarihim 10 mayıs. Adam girmiş onu hesaplamış onu diyor. Böylece bi soru daha muallak olmaktan çıktı. İğneden 14 gün sonra değil gerçek adet tarihinde adet bekleniyor demek ki

Merhaba kızlar bat 11 mayıs. Bugün yani battan 6 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yok. Sonradan pozitif gören oluyor mu?

Yok kuzu adet tarihinde adet olacaksın dedi. Kan tahlili için de erken dedi adamın kafası güzeldi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…