,Yazdım ona etiket ettim ama sesi çıkmıyor cadicim yaa
Yazdım ona etiket ettim ama sesi çıkmıyor cadicim yaa
Yusra-61 kuuzm az önce regl oldum, darısı senin başına 31 mayıs gösteriyor bat. Ayyy yine yetiştim mayısaaaaaa
Erken bence adet gününde filan yap canım garanti olsunarkadaşlar merhaba, şubat ayında adetim 8 gün geçikmişti ama sancım var regli olacağım diye test yapmamıstım eşimin ısrarıyla test yaptım ve pozitif çıktı çok şaşırmıstım kan verdim beta 88 çıktı , 2 gün sonra sabah uyandığımda lekelelnmem vard,. Doktora gittim betamın44 e düştüğünü öğrendim ilk defa kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.
adet oldun nisandada adet oldum bu ayda bata 5 gün var normal kaset test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi?
ovulasyonla yumurtlamayı ve çatlmayıda değerlendirmiştik yardımcı olur musunuz?
Cümlemizden razı olsunSağ olun Allah razı olsun
Aynen bakalım neyle gelcek. Ben gidiyorum balkon camlarını sileyim ondan sonra güzel haberler gelmiş olsun ben gelene kadar,
Kız bende merak ettim, en son betası düşmüştü sanırım, çok ağlamıştı. Kıyamam
Hiç sevmem cam silmeyii, kız bana da gelseneErken bence adet gününde filan yap canım garanti olsun
Cümlemizden razı olsun
Aynen bakalım neyle gelcek. Ben gidiyorum balkon camlarını sileyim ondan sonra güzel haberler gelmiş olsun ben gelene kadar
İnşallah canim bu ay tutsa bari :) ilk ay tuttu aldırdım 6 haftalık gecen ay kimyasal habire deniyoruz yas 43 oluncaÖnemli değil hoşgeldin aramıza inşllah bebeğine bizimle kavuşursun
canım adetim gecikti diye ben geçen ay kullandım günde 3 kez kullandım 1 haftada bitti ilaç sonrasında 3. gün adet oldum. doktorum da bitir demişti ilacı. bence kullanman gerektiği gibi kullanıyorsun :)Canım duphaston kullanıyorum az az kanamam var bugün ilacın 8.günü ama bana 6.günü leke yaptı böyle böyle bugüne kadar lekelenmem var olamadım sanırsam bıraktığım yani 10.gün adetim gelecek doğru mu düşünüyorm?
Kuzum doktora gir mutlaka ben troid hastasıyım kan tahlili yapmadan bile değişimi hissediyorum artık.İlaç çok kısa zamanda düzenlerNouv yeni yükselmiş lanet ya. Niye yükseldi ki bu
Minibüsteyim hep yanlış yazmışım "doktora git" diyecektim. Troid tahlil tarihide mart değil Nisan yazacaktımKuzum doktora gir mutlaka ben troid hastasıyım kan tahlili yapmadan bile değişimi hissediyorum artık.İlaç çok kısa zamanda düzenler
Mesela 29 martta ölçüm yaptırdım 0.71 çıktı eşim çok mu düşük ki dedi ilacı bıraktım ara vereyim dedim aradan bir hafta geçmeden saçım topluca elime geldi.Hemen test yaptırdım tsh 10.44 olmuş ilaca tekrar başladım 3 gün sonra 4e düştü 1 hafta doldu şuan 0.82
Troidi hiç takma ilaç yazılır düzenli kullan yeter
Buarada acaba menepoz mu derken doktorumu değiştim ayrıntılı herşeye baktı daha yaşınız çok erken asla öyle bir şüpheniz olmasın değerleriniz menepozu işaret etmiyor dedikistim çok büyük onun türüne bakmak için ve AMH değerleri için test istedi çikolata kistim vardı o tekrarladıysa ameliyat değilse önümüze bakıcaz
AMH yi regl olmadığım halde istedi sizce yine de doğru sonuç verir mi?
İnsallah canım bir an önce netliğe kavuşmak istiyorum ya böyle olması korkutuyor beni dış gebelikte değerlerin daha yüksek çıkması lazım değil mi@pranayama ve @Hly55 sizleri tekrar tebrik ediyorum poncikkleer
K Kupraa canım doktordan sonra durumunu bekliyor olacağım inşllah iyi haberler alırsın?
@Gulbahcesiiii @yubucukp sana yeni ay da yeni umutlar
diliyorum canım
@roseanne ballım ne durumdasın?
@itircik ve @Mavikurabiyem kuzular bat gününüz var mi sizlerden güzel haberler?
Valla ben kendimi alıştırmışım kuzum heralde üzülmedim sanırım. Ama doktora bi kere daha sinir oldumAl işte bir tarih dahabu sefer dua isteme bak şaka bir yana negatif çıkmasına üzüldüm canım ama denemelere devamm
Aynen benim yükseldiğinde 1 hafta geç oldu ilaca başladım adetim geldi bir iki gün sonraHepsi çok güzel canım bence senin triod yükselme yapmış onun için doktora görün ama sana diyeyim bunun için dahiliye doktoruna git en iyi tedaviyi onlar uyguluyor.Adet olma zamanı da yükselebilir tsh ama yükselmesi adeti geçiktirir birazcık
Yoğurt bana yasak kuzum o yüzden ve. Zeytinyağlı yiyorumevet. A101 den bendealiyorum bekletiyorum hemen olgunlasiyorBencede avakadoyu çok severim sarımsaklı yoğurtla da çok güzel oluyoryarım yiyorum ben gün aşırı . A101 decok uygun fiyatı
Ya iğneden sonra 14 16 günde adet bekleniyormuş normalde o da 5 mayıs. Amma benim gelecek adet tarihim 10 mayıs. Adam girmiş onu hesaplamış onu diyor. Böylece bi soru daha muallak olmaktan çıktı. İğneden 14 gün sonra değil gerçek adet tarihinde adet bekleniyor demek kiŞimdi neye göre 5 mayıs neye göre 10 mayısbeynim döndü iyice yaa
Yok kuzu adet tarihinde adet olacaksın dedi. Kan tahlili için de erken dediMaviliGizem kuzum şimdi bn iğneden mi sayıyorum regli yoksa 36 saat sonrasından mı doktor bişey dedi mi sana benim iğnenin 8.günü bi hafta sonra mı regl olmam gerekiyor bilemedim neye göre saycam 28 i sabah vuruldum iğneyi
Evet bir adet avocado severler klubü açtık bu vesile ileAy bende bayılıyorum avakadoya hergün yesem doymam heralfe tuzlu tuzsuz limonlu sade her türlü yerim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?