- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ay valla oyun oynamasın benimleAy canım inşallah 12 mayıstaa çıkarrr
Allah yardımcın olsun kuzumCanım cuma günü 22.37 pazar günü 36.47 dünki de 37.01 yarın randevum var kimyasaldir inşallah dış gebelikte beta böyle sabıt kalıyor yada milim milim artıyor dediler çok korkuyorum
Kuzum onun kendi prespektüsünde 3 4 gün geçince diyor. Belki sonradan pozitifw döner1 gün geçmişti
çok teşükkürler cnm inş.biz yeni aya umudu olanlara güzel haber ve hamişlerede sağlıkla kucaklarına alırlar inş.@pranayama ve @Hly55 sizleri tekrar tebrik ediyorum poncikkleer
@kbrylmz5555 canım doktordan sonra durumunu bekliyor olacağım inşllah iyi haberler alırsın?
@Gulbahcesiiiiyubucukp sana yeni ay da yeni umutlar
diliyorum canım
@roseanne ballım ne durumdasın?
@itircik ve @Mavikurabiyem kuzular bat gününüz var mi sizlerden güzel haberler?
Kuzu adet olmadığın dönem değerleri ile karşılaştırır doktor sorun olacağını sanmıyorum. Sağlık ocağındaki doktor değerler bence yüksek diyince ilaç verdi. Resmini ekliyorum. Ama adet olursam kullanacağım. Benim doktor yine aklımla oynadı ya erkense hakkaten diyorum şimdi deKuzum doktora gir mutlaka ben troid hastasıyım kan tahlili yapmadan bile değişimi hissediyorum artık.İlaç çok kısa zamanda düzenler
Mesela 29 martta ölçüm yaptırdım 0.71 çıktı eşim çok mu düşük ki dedi ilacı bıraktım ara vereyim dedim aradan bir hafta geçmeden saçım topluca elime geldi.Hemen test yaptırdım tsh 10.44 olmuş ilaca tekrar başladım 3 gün sonra 4e düştü 1 hafta doldu şuan 0.82
Troidi hiç takma ilaç yazılır düzenli kullan yeter
Buarada acaba menepoz mu derken doktorumu değiştim ayrıntılı herşeye baktı daha yaşınız çok erken asla öyle bir şüpheniz olmasın değerleriniz menepozu işaret etmiyor dedikistim çok büyük onun türüne bakmak için ve AMH değerleri için test istedi çikolata kistim vardı o tekrarladıysa ameliyat değilse önümüze bakıcaz
AMH yi regl olmadığım halde istedi sizce yine de doğru sonuç verir mi?
Süper bende okumadan sana özel mesaj attım bu ilacı kullan diye, korkma yan etkisi yokKuzu adet olmadığın dönem değerleri ile karşılaştırır doktor sorun olacağını sanmıyorum. Sağlık ocağındaki doktor değerler bence yüksek diyince ilaç verdi. Resmini ekliyorum. Ama adet olursam kullanacağım. Benim doktor yine aklımla oynadı ya erkense hakkaten diyorum şimdi de
kuzu ben dedim ya sana bence senin gözünden kaçmış sen bişey olursa bana yaz etiketle benim gözümden kaçabiliyor yazmışstım... ben ilacı bıraktığımda sökülmüştüm sen hala sökülemedin miCanım ben adeti görmedim ki bir görseydim benden azıcık damla damla kanama oldu dün akşam kopkoyu bugünde bu akşam azcuk oldu ben normal adet olamadım. Sence az az mı oluyorum bunu adet mi sayayım? İlacı bırakayım mı kanamam az da olsa orasını anlayamadım sana yazmıştım
Bu arada sen neyi bekliyorsun canım? Seni ekleyecektim sen demedin de ondan ekleyemedimexclusive
Anladım merak etmiştim benim baya günüm geçmişti artık hormon işini aşmıştım benden eminim şu ilaç sayesinde azcuk geldi yok baya bşr süre daha gelmezdi eminim.
İsteyen arkadaşlarda bizimle kalabilir.
Ben buradayım canlarım bazı arkadaşlarla.
Aaa öyle mi direk başlayım mı yaniSüper bende okumadan sana özel mesaj attım bu ilacı kullan diye, korkma yan etkisi yok
evet kuzum kanama olunca ilacı bırak demiştim ben 3 gün içtim kesti adetimi ilaç bitti tesadüf yoksa devam ederdim... ilacı bıraktım ertesi gün söküldüm o yüzden adetim 8 gün sürdüexclusive kuzum bak sana bu üçüncü yazmam bıkmadan yazıyorum kanama olunca ilacı bırakacak mıydım? Benim kanamam başladı ama artmadı sen kanama olunca bırak demiştin sankim ama msjını bulamıyorum sayfa 600 oldu nütfen bana bilgi veer tekrar canikom yaaa
Ayyy şuan severek yapmıyorum az siliyor geliyo buraya yazıp tekrar siliyorum en azından bezmiyorum yaparkenHiç sevmem cam silmeyii, kız bana da gelsene
Ayy nerelere gideyim ben neyse iki gün kaldı barim kullandım kullandım kullanayım da bitsin ama adetim oluyor şuan düne göre artmaya başladıcanım adetim gecikti diye ben geçen ay kullandım günde 3 kez kullandım 1 haftada bitti ilaç sonrasında 3. gün adet oldum. doktorum da bitir demişti ilacı. bence kullanman gerektiği gibi kullanıyorsun :)
Canım bu konuda fikrim yok ama şu dış gebelik şeyini çıkart kafandan öyle birşey değildir.İnsallah canım bir an önce netliğe kavuşmak istiyorum ya böyle olması korkutuyor beni dış gebelikte değerlerin daha yüksek çıkması lazım değil mi
Evet triod saç dökülmesi çok yapıyor yaaAynen benim yükseldiğinde 1 hafta geç oldu ilaca başladım adetim geldi bir iki gün sonra
Bu konu da değişik hallerde. Tamam senin adetin bugün 14 gün sonra 5 mayıs dedikte varsa çıkmaz mıymış aaayy gizem 1.30 10 mayıs da fırlarmış birde hamile kalıyormuşsun ahaa ben yine kapıldım bahtımın rüzgarınaYa iğneden sonra 14 16 günde adet bekleniyormuş normalde o da 5 mayıs. Amma benim gelecek adet tarihim 10 mayıs. Adam girmiş onu hesaplamış onu diyor. Böylece bi soru daha muallak olmaktan çıktı. İğneden 14 gün sonra değil gerçek adet tarihinde adet bekleniyor demek ki
Çok tuhaf değil mi benim adet tarihimin taaaa 19 uYok kuzu adet tarihinde adet olacaksın dedi. Kan tahlili için de erken dediadamın kafası güzeldi sanırım
Canım korkma, stres yapmaCanım cuma günü 22.37 pazar günü 36.47 dünki de 37.01 yarın randevum var kimyasaldir inşallah dış gebelikte beta böyle sabıt kalıyor yada milim milim artıyor dediler çok korkuyorum
..Ya geçen ni arkadaşımla konuştum, bebek düşünmeye başlamışlar. Uygulamada gösteren yumurtlamaya göre 2 gün üst üste ilişki olmuş, 3.gün kız covid olduğunu öğrenmiş. Demişler daha kalsın bebeği sonra düşünürüz.1 hafta ilaçları falan da kullanmış. Adet günü 1 hafta geçince demiş heralde bu covid ilaçları geciktirdi. Meğerse hamileymişbak İlk düşünme ve 2 kez ilişki üstüne bi dünya covid ilacı yine de tutunmuş bebiş. Nasip olacak işte bizde herşeye dikkat ediyoruz ben ağrı kesici bile içmedim geçen ay hiiiç, herşeye dikkat etmeye çalıştım ama nafile. Heralde salmak lazım biraz Yusra-61
Yaaa offf ben ilacı bırakmadım doktor ilacı 10 gün iç hasta olacaksın demişti ben 6.gün damla geldi benden doktor öyle dedi diye bırakmamıştım. Senin öyle birşey dediğini hatırladım ama msjını bulamadım sonrasında kaç kere sordumevet kuzum kanama olunca ilacı bırak demiştim ben 3 gün içtim kesti adetimi ilaç bitti tesadüf yoksa devam ederdim... ilacı bıraktım ertesi gün söküldüm o yüzden adetim 8 gün sürdü
Aynen doktorun dedigi gibi bitene kadar kullanacaksin sonra onu biraktiktan sonra 2-3 gune gelir adetinCanım duphaston kullanıyorum az az kanamam var bugün ilacın 8.günü ama bana 6.günü leke yaptı böyle böyle bugüne kadar lekelenmem var olamadım sanırsam bıraktığım yani 10.gün adetim gelecek doğru mu düşünüyorm?
Ay valla ben kendimi gelecek aya sakladım. Sizle sohbet muhabbet gelecek ay yapacağız çocuğu. Hiiiiç de bi daha umut bağlayamam bi daha. Bu arada Cıks çıkmaz dedi.Ayyy şuan severek yapmıyorum az siliyor geliyo buraya yazıp tekrar siliyorum en azından bezmiyorum yaparken
Ayy nerelere gideyim ben neyse iki gün kaldı barim kullandım kullandım kullanayım da bitsin ama adetim oluyor şuan düne göre artmaya başladıbezdim iyice bezdim.
Canım bu konuda fikrim yok ama şu dış gebelik şeyini çıkart kafandan öyle birşey değildir.
Belki atamıyorsun adet olup hormonsal olblr nütfen güzel şeyler nakşet kendine
Evet triod saç dökülmesi çok yapıyor yaabenimde çok döküldü çoook şimdi zor toparladım canım. Doktora gidiyorsun demi şuan sen? Güzel haberler veresin bize
Bu konu da değişik hallerde. Tamam senin adetin bugün 14 gün sonra 5 mayıs dedikte varsa çıkmaz mıymış aaayy gizem 1.30 10 mayıs da fırlarmış birde hamile kalıyormuşsun ahaa ben yine kapıldım bahtımın rüzgarına
Kuzu maydanoz suyu işe yaramıyor mu? Bide adet söktürücü masaj var denedin mi? O kullandığın ilacı ne için kullanıyordu. Bilmiyorum ama adet söktürücü ise daha doğal yollar denedin miYaaa offf ben ilacı bırakmadım doktor ilacı 10 gün iç hasta olacaksın demişti ben 6.gün damla geldi benden doktor öyle dedi diye bırakmamıştım. Senin öyle birşey dediğini hatırladım ama msjını bulamadım sonrasında kaç kere sordumemin olamadım içmeye devam ettim bugün 8.günüm koyukahve kanamam var yogun değil sanırsam ilacı devam ettiğim için Sökülmüyorum değil mi? exclusive
Ay ne bileyim ben. Okudum okudum okudum her yerde diyor ki ovitralle den 14 veya 16 gün sonra adet olunması beklenir. Ben de saydım saydım bugün 15. Gün olmam lazım dedim doktor ditor ki hayır erken olamazsın kan testi için de erken neden yaptırdınMaviliGizem canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye birşey yok, yani bende öyle olmuyor ınstagramda bir gebenin günlüğü var, ovulasyon testi satıyor, bayağı da ilgili bilgili bir kadın. Ona da sordum dedi hayır öyle birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?