Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım cuma günü 22.37 pazar günü 36.47 dünki de 37.01 yarın randevum var kimyasaldir inşallah dış gebelikte beta böyle sabıt kalıyor yada milim milim artıyor dediler çok korkuyorum
Allah yardımcın olsun kuzum

çok teşükkürler cnm inş.biz yeni aya umudu olanlara güzel haber ve hamişlerede sağlıkla kucaklarına alırlar inş.

Kuzu adet olmadığın dönem değerleri ile karşılaştırır doktor sorun olacağını sanmıyorum. Sağlık ocağındaki doktor değerler bence yüksek diyince ilaç verdi. Resmini ekliyorum. Ama adet olursam kullanacağım. Benim doktor yine aklımla oynadı ya erkense hakkaten diyorum şimdi de

Eklentiler

• 16202163541435984849404273500331.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 41
Süper bende okumadan sana özel mesaj attım bu ilacı kullan diye, korkma yan etkisi yok

Bu arada doktor şunları verdi. (magnezyum düşük, tsh yüksek, folik asit) Bir de multivitamin kullanıyorum dedim. Bana şöylr bir ayrıntı verdi. Multivitaminlerde a ve e vitamini oluyor. Onların fazlalığı gebeliğe engel. Kullanma istersen dedi. Benimkinde a ve e vitamini yokmuş sizler de bi kontrol edin kızlar.

Eklentiler

• 16202165004276757146724642002496.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 37
kuzu ben dedim ya sana bence senin gözünden kaçmış sen bişey olursa bana yaz etiketle benim gözümden kaçabiliyor yazmışstım... ben ilacı bıraktığımda sökülmüştüm sen hala sökülemedin mi

evet kuzum kanama olunca ilacı bırak demiştim ben 3 gün içtim kesti adetimi ilaç bitti tesadüf yoksa devam ederdim... ilacı bıraktım ertesi gün söküldüm o yüzden adetim 8 gün sürdü

Hiç sevmem cam silmeyii, kız bana da gelsene
Ayyy şuan severek yapmıyorum az siliyor geliyo buraya yazıp tekrar siliyorum en azından bezmiyorum yaparken
canım adetim gecikti diye ben geçen ay kullandım günde 3 kez kullandım 1 haftada bitti ilaç sonrasında 3. gün adet oldum. doktorum da bitir demişti ilacı. bence kullanman gerektiği gibi kullanıyorsun :)
Ayy nerelere gideyim ben neyse iki gün kaldı barim kullandım kullandım kullanayım da bitsin ama adetim oluyor şuan düne göre artmaya başladı bezdim iyice bezdim.
İnsallah canım bir an önce netliğe kavuşmak istiyorum ya böyle olması korkutuyor beni dış gebelikte değerlerin daha yüksek çıkması lazım değil mi
Canım bu konuda fikrim yok ama şu dış gebelik şeyini çıkart kafandan öyle birşey değildir.
Belki atamıyorsun adet olup hormonsal olblr nütfen güzel şeyler nakşet kendine
Aynen benim yükseldiğinde 1 hafta geç oldu ilaca başladım adetim geldi bir iki gün sonra
Evet triod saç dökülmesi çok yapıyor yaa benimde çok döküldü çoook şimdi zor toparladım canım. Doktora gidiyorsun demi şuan sen? Güzel haberler veresin bize
Bu konu da değişik hallerde. Tamam senin adetin bugün 14 gün sonra 5 mayıs dedikte varsa çıkmaz mıymış aaayy gizem 1.30 10 mayıs da fırlarmış birde hamile kalıyormuşsun ahaa ben yine kapıldım bahtımın rüzgarına

Canım cuma günü 22.37 pazar günü 36.47 dünki de 37.01 yarın randevum var kimyasaldir inşallah dış gebelikte beta böyle sabıt kalıyor yada milim milim artıyor dediler çok korkuyorum
Canım korkma, stres yapma Rabbimin izniyle en kolay şekilde geçer

..

evet kuzum kanama olunca ilacı bırak demiştim ben 3 gün içtim kesti adetimi ilaç bitti tesadüf yoksa devam ederdim... ilacı bıraktım ertesi gün söküldüm o yüzden adetim 8 gün sürdü
Yaaa offf ben ilacı bırakmadım doktor ilacı 10 gün iç hasta olacaksın demişti ben 6.gün damla geldi benden doktor öyle dedi diye bırakmamıştım. Senin öyle birşey dediğini hatırladım ama msjını bulamadım sonrasında kaç kere sordum emin olamadım içmeye devam ettim bugün 8.günüm koyukahve kanamam var yogun değil sanırsam ilacı devam ettiğim için Sökülmüyorum değil mi? exclusive

Aynen doktorun dedigi gibi bitene kadar kullanacaksin sonra onu biraktiktan sonra 2-3 gune gelir adetin

MaviliGizem canım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye birşey yok, yani bende öyle olmuyor ınstagramda bir gebenin günlüğü var, ovulasyon testi satıyor, bayağı da ilgili bilgili bir kadın. Ona da sordum dedi hayır öyle birşey yok

Ay valla ben kendimi gelecek aya sakladım. Sizle sohbet muhabbet gelecek ay yapacağız çocuğu. Hiiiiç de bi daha umut bağlayamam bi daha. Bu arada Cıks çıkmaz dedi.

Kuzu maydanoz suyu işe yaramıyor mu? Bide adet söktürücü masaj var denedin mi? O kullandığın ilacı ne için kullanıyordu. Bilmiyorum ama adet söktürücü ise daha doğal yollar denedin mi

Ay ne bileyim ben. Okudum okudum okudum her yerde diyor ki ovitralle den 14 veya 16 gün sonra adet olunması beklenir. Ben de saydım saydım bugün 15. Gün olmam lazım dedim doktor ditor ki hayır erken olamazsın kan testi için de erken neden yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…