Canım öylede adet oluyorum bugün artmaya başladı kanamam kahvekahve şeklinde. Acaba sökülmeye mi engel oluyorum içerek yaa ben adet oluyorm yoğun olmasada.Aynen doktorun dedigi gibi bitene kadar kullanacaksin sonra onu biraktiktan sonra 2-3 gune gelir adetin
Bence o zaman birak sokulmeye calisiyorsa ilac etki etmistir ettigi kadarCanım öylede adet oluyorum bugün artmaya başladı kanamam kahvekahve şeklinde. Acaba sökülmeye mi engel oluyorum içerek yaa ben adet oluyorm yoğun olmasada.
Kuzu senin yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi ovitrelleyi yaptırıyorsun? Yani sorun ne?Ay ne bileyim ben. Okudum okudum okudum her yerde diyor ki ovitralle den 14 veya 16 gün sonra adet olunması beklenir. Ben de saydım saydım bugün 15. Gün olmam lazım dedim doktor ditor ki hayır erken olamazsın kan testi için de erken neden yaptırdın
Ay bizim bi tane doktora ihtiyacımız var. İyice doktorlaştık buralarda ama bu doktorların ne yapmaya çalıştığını da anlayamıyorum. Axaba tıpçıların kadın doğum kitaplarından alsak da onları mı okumaya başlasak. İyice uzman oluruzBence o zaman birak sokulmeye calisiyorsa ilac etki etmistir ettigi kadar
Yani artik kahverengi basladiysa devami gelir diye düşünüyorum, ilaci bırak rahat rahat gelsin kanamanCanım öylede adet oluyorum bugün artmaya başladı kanamam kahvekahve şeklinde. Acaba sökülmeye mi engel oluyorum içerek yaa ben adet oluyorm yoğun olmasada.
Yaaa mucizeye açığız çıkarsa mutlu oluruz biz bize yeteriz Türkiye diyerekAy valla ben kendimi gelecek aya sakladım. Sizle sohbet muhabbet gelecek ay yapacağız çocuğu. Hiiiiç de bi daha umut bağlayamam bi daha. Bu arada Cıks çıkmaz dedi.
Doğal masajlar iş görmedi artık bu doğal yolları aştım canım bana mısın demiyorKuzu maydanoz suyu işe yaramıyor mu? Bide adet söktürücü masaj var denedin mi? O kullandığın ilacı ne için kullanıyordu. Bilmiyorum ama adet söktürücü ise daha doğal yollar denedin mi
Sorun yok kuzum yumurta da oluyor çatlıyor da onun da takibini yaptırdım ilaç kullanmadan. Ama doktorum süper tıp bilgisi ile denk getirememişsiniz bi ilaç yapalım saat verelim size dediKuzu senin yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi ovitrelleyi yaptırıyorsun? Yani sorun ne?
Alemsin Yüsraaaa, kocan çok yaşar senin, yaşlanmazYaaa mucizeye açığız çıkarsa mutlu oluruz biz bize yeteriz Türkiye diyereküzülmeyiz devamke bebeşş yapmaya gizemim
Doğal masajlar iş görmedi artık bu doğal yolları aştım canım bana mısın demiyorbana ilaç iyi geldi ya da ilaç bahane adetim geliyor benim ilaçtan önce bugün düne göre artık var kanamam da kahve kahve komik de ya kırmızıya dönmedi senin en güzel yerin kahvelerin diyesim geliyor
Bıraktım gitti canım zaten 2 gün içmemek engel olmaz buna bu gelmek istiyor ilaç bile tutmuyor bunuYani artik kahverengi basladiysa devami gelir diye düşünüyorum, ilaci bırak rahat rahat gelsin kanaman
Valla bu grup cok araştırmacı kadınlardan oluşuyorAy bizim bi tane doktora ihtiyacımız var. İyice doktorlaştık buralarda ama bu doktorların ne yapmaya çalıştığını da anlayamıyorum. Axaba tıpçıların kadın doğum kitaplarından alsak da onları mı okumaya başlasak. İyice uzman oluruz
Yaaa mucizeye açığız çıkarsa mutlu oluruz biz bize yeteriz Türkiye diyereküzülmeyiz devamke bebeşş yapmaya gizemim
Doğal masajlar iş görmedi artık bu doğal yolları aştım canım bana mısın demiyorbana ilaç iyi geldi ya da ilaç bahane adetim geliyor benim ilaçtan önce bugün düne göre artık var kanamam da kahve kahve komik de ya kırmızıya dönmedi senin en güzel yerin kahvelerin diyesim geliyor
Birde eşimi görsen o benden beterrr ben sevildikçe güzelleşen kadınlardanımAlemsin Yüsraaaa, kocan çok yaşar senin, yaşlanmaz
Kuzum hayatımda ilk defa demir ve b12 im bu kadar yüksek çıktıValla bu grup cok araştırmacı kadınlardan oluşuyorcanim senin tiroidin cok yukske degil yani gebe kalmaya engel teskil edecek bir deger degil. Ama gebelikte 2.5un altinda olsun isteniyor. İstersen ilaca baslamadan cinko, selenyum ve demir takviyesi al. Bazen onlar eksik olunca da boyle hafif yukselmeler olabiliyor
Birgün kahverengini bu kadar seveceğim aklıma gelmezdiHayır senin en güzel yerin renklenmen de. Onu görmek için bile 10 gündür ne çaba ne çaba
AaaaaminBirde eşimi görsen o benden beterrr ben sevildikçe güzelleşen kadınlardanımbundandır sevgiyle dolu oluşum Allah hepinizden de razı olsun bizlere de bizler gibi evladlar nasip etsin aminnnn çookçaaa
Sorun yok kuzum yumurta da oluyor çatlıyor da onun da takibini yaptırdım ilaç kullanmadan. Ama doktorum süper tıp bilgisi ile denk getirememişsiniz bi ilaç yapalım saat verelim size dedisaatli sevişince hallolacakmış gibi davrandığı sırada tüp bebek mi yapsak ibaresini de ekledi ki kafam allak bullak olsun stresten çocuk yapamayım
Ay inşallah öbür aya hamile kalırsın da bi daha onu da teee10 ay sonra görürsün. Kız geldi mi kocişkon? Yanında mı şimdiBirgün kahverengini bu kadar seveceğim aklıma gelmezdigüldürdün beni Allah seni ne etsin emi çoçuklar kadın etsin
Maşallah maşallahBirde eşimi görsen o benden beterrr ben sevildikçe güzelleşen kadınlardanımbundandır sevgiyle dolu oluşum Allah hepinizden de razı olsun bizlere de bizler gibi evladlar nasip etsin aminnnn çookçaaa
Bak benim o da dikkatimi çekti ne yedin yükseldi ise artık onu daha yeme ateş yapacak fazla kan yakar adamı. Çookk güzel böyle bunla hamiş kalsan bebiş mutlu olur ohh kan kan ver annecik derKuzum hayatımda ilk defa demir ve b12 im bu kadar yüksek çıktıçok sağlıklı beslendim uzun süre sıkıldım ondan da valla. İlacı da kullananlar hiç bir zararı yok başla falan dediler. Neyse akşama kadar bikaç okuyayım da akşam karar vereceğim buna
Ohoooo bu benim kaçıncı doktorumTüp bebek için daha ciddi problemler olması gerekiyor sanırım, istersen farklı bir doktorun görüşünü daha al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?