Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu senin yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi ovitrelleyi yaptırıyorsun? Yani sorun ne?

Bence o zaman birak sokulmeye calisiyorsa ilac etki etmistir ettigi kadar
Ay bizim bi tane doktora ihtiyacımız var. İyice doktorlaştık buralarda ama bu doktorların ne yapmaya çalıştığını da anlayamıyorum. Axaba tıpçıların kadın doğum kitaplarından alsak da onları mı okumaya başlasak. İyice uzman oluruz

Canım öylede adet oluyorum bugün artmaya başladı kanamam kahvekahve şeklinde. Acaba sökülmeye mi engel oluyorum içerek yaa ben adet oluyorm yoğun olmasada.
Yani artik kahverengi basladiysa devami gelir diye düşünüyorum, ilaci bırak rahat rahat gelsin kanaman

Ay valla ben kendimi gelecek aya sakladım. Sizle sohbet muhabbet gelecek ay yapacağız çocuğu. Hiiiiç de bi daha umut bağlayamam bi daha. Bu arada Cıks çıkmaz dedi.
Yaaa mucizeye açığız çıkarsa mutlu oluruz biz bize yeteriz Türkiye diyerek üzülmeyiz devamke bebeşş yapmaya gizemim
Kuzu maydanoz suyu işe yaramıyor mu? Bide adet söktürücü masaj var denedin mi? O kullandığın ilacı ne için kullanıyordu. Bilmiyorum ama adet söktürücü ise daha doğal yollar denedin mi
Doğal masajlar iş görmedi artık bu doğal yolları aştım canım bana mısın demiyor bana ilaç iyi geldi ya da ilaç bahane adetim geliyor benim ilaçtan önce bugün düne göre artık var kanamam da kahve kahve komik de ya kırmızıya dönmedi senin en güzel yerin kahvelerin diyesim geliyor

Kuzu senin yumurta kendiliğinden çatlamadığı için mi ovitrelleyi yaptırıyorsun? Yani sorun ne?
Sorun yok kuzum yumurta da oluyor çatlıyor da onun da takibini yaptırdım ilaç kullanmadan. Ama doktorum süper tıp bilgisi ile denk getirememişsiniz bi ilaç yapalım saat verelim size dedi saatli sevişince hallolacakmış gibi davrandığı sırada tüp bebek mi yapsak ibaresini de ekledi ki kafam allak bullak olsun stresten çocuk yapamayım

Alemsin Yüsraaaa, kocan çok yaşar senin, yaşlanmaz

Valla bu grup cok araştırmacı kadınlardan oluşuyor canim senin tiroidin cok yukske degil yani gebe kalmaya engel teskil edecek bir deger degil. Ama gebelikte 2.5un altinda olsun isteniyor. İstersen ilaca baslamadan cinko, selenyum ve demir takviyesi al. Bazen onlar eksik olunca da boyle hafif yukselmeler olabiliyor

Hayır senin en güzel yerin renklenmen de. Onu görmek için bile 10 gündür ne çaba ne çaba

Kuzum hayatımda ilk defa demir ve b12 im bu kadar yüksek çıktı çok sağlıklı beslendim uzun süre sıkıldım ondan da valla. İlacı da kullananlar hiç bir zararı yok başla falan dediler. Neyse akşama kadar bikaç okuyayım da akşam karar vereceğim buna

Tüp bebek için daha ciddi problemler olması gerekiyor sanırım, istersen farklı bir doktorun görüşünü daha al

Birde eşimi görsen o benden beterrr ben sevildikçe güzelleşen kadınlardanım bundandır sevgiyle dolu oluşum Allah hepinizden de razı olsun bizlere de bizler gibi evladlar nasip etsin aminnnn çookçaaa
Maşallah maşallah nazar değmesin. Senin ilk çocuk mu olacak

Bak benim o da dikkatimi çekti ne yedin yükseldi ise artık onu daha yeme ateş yapacak fazla kan yakar adamı. Çookk güzel böyle bunla hamiş kalsan bebiş mutlu olur ohh kan kan ver annecik der
Bende yaptırcam kaç oldu merak ediyorm değerim

Tüp bebek için daha ciddi problemler olması gerekiyor sanırım, istersen farklı bir doktorun görüşünü daha al
Ohoooo bu benim kaçıncı doktorum kaç doktor gezdim buna geldim tosladım doç diye saygıyla gittim saya saya döndüm. Demin söylemiyorum yine. Kocam diyor ki iyi iyi tüm dikkatini ona ver bana çatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…