Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamam dün çatlamıştı dün değerlendirdim bugün değerlendirmem gerekiyor mu

Gülmeyin a101den multivitamin aldım onu kullandım. Bi de folik asit de de varmış b12 ondan oldu sanırım. Kullandıklarım bunlar

Eklentiler

• 16202182395148600285827814183701.webp
    24 KB · Görüntüleme: 33
Ay inşallah öbür aya hamile kalırsın da bi daha onu da teee10 ay sonra görürsün. Kız geldi mi kocişkon? Yanında mı şimdi
Geldi buradaydı gitti dün salı günü gelecek adam yakaladı beni adetsiz adama işliyor evrende herşey artık bayramda burada birde buradaki iş belli olacak ne oluyor bakalım
Maşallah maşallah nazar değmesin. Senin ilk çocuk mu olacak
Evet ilk olacak olacak da olamadı birtürlü

evet canımm bıraktığın anda sökülme olacak ilacını bırak hatta sana demiştim hatırlıyor musun ilaç kalırsa elinde yumurtlamadan sonra içmeye devam edebilirsin.. ama adet sonrasında içme yumurtlamayı engelliyor eğer ki yumurtlama sonrası içersen bebişin tutunmasını sağlıyormuş...

Puhahahhaa allah iyiliğini versin emi yüsra

Allah sana ikinci evladını en yakın zamanda versinn hamile olduğunu öğrenmek nasip olsun valla bazı bilgiler nerde arasak bulunmaz cinsten iyi ki varsın çoook sağolasın dua vaktimmiş gibi içten duaa etttim sana bu dediklerini yapacağım aldım bu sefer ekran görüntüsünü. Üzgünüm bazen kafam unutunca unutuyor bazende zehir bu sefer işimi şansa bırakmayacağım....

Ya tsh ım yüksek ona bakmamış, tam çıkarken tüp bebek yapalım diyor, beni rahatlatacak bir gram bir şey söylemiyor. Aman neyse sinirliyim zaten. Ona çatarım rahatlarım belki
İyi de senin tüp bebeğe başvcak bi sorunu var mı ki
Hadi git doktordan al sinirini de rahatla da gel

Şimdi bu ay geve kalanlara hep soralım Yusra-61 gün aşırı ilişki ile mi her gün ilişki ile mi ona göre biz de yolumuzu bulalım anam
Puhahahhaa allah iyiliğini versin emi yüsra
Versin canım bana da sanada nur topu dedikleri cinsten ikiz uşak versin istiyorm

Canım ben onlara yazıcam nasıl bir süreç diye benim poncikk arkadaşım var sizin Nm88326 o konu açtı oraya dicem kızlar bilgilerini yazsınlar buradakileri oradan etiket edecem onu unutmadım sende orayı takip edersin birçoğumuz edebilir

Kuuzm ben öyle biliyorum bir eczacıya danış istersen

Amiiiin yarabbim amiiin

Kız bunu görmemişim. Başlıcam ben de. Sağlık ocağındaki doktor verdi bi ilaç. Önce adet olunca başlasam falan dedim de bilemedim. Kullananda zararı yok dedi ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…