Bende çok seviyorum limon sarımsak tuz zeytinyağı mükemmel bi kahvaltılık sosEvet bir adet avocado severler klubü açtık bu vesile ile
Gülmeyin a101den multivitamin aldım onu kullandım. Bi de folik asit de de varmış b12 ondan oldu sanırım. Kullandıklarım bunlarBak benim o da dikkatimi çekti ne yedin yükseldi ise artık onu daha yeme ateş yapacak fazla kan yakar adamı. Çookk güzel böyle bunla hamiş kalsan bebiş mutlu olur ohh kan kan ver annecik der
Bende yaptırcam kaç oldu merak ediyorm değerim
Geldi buradaydı gitti dün salı günü gelecekAy inşallah öbür aya hamile kalırsın da bi daha onu da teee10 ay sonra görürsün. Kız geldi mi kocişkon? Yanında mı şimdi
Evet ilk olacakMaşallah maşallahnazar değmesin. Senin ilk çocuk mu olacak
evet canımm bıraktığın anda sökülme olacak ilacını bırak hatta sana demiştim hatırlıyor musun ilaç kalırsa elinde yumurtlamadan sonra içmeye devam edebilirsin.. ama adet sonrasında içme yumurtlamayı engelliyor eğer ki yumurtlama sonrası içersen bebişin tutunmasını sağlıyormuş...Yaaa offf ben ilacı bırakmadım doktor ilacı 10 gün iç hasta olacaksın demişti ben 6.gün damla geldi benden doktor öyle dedi diye bırakmamıştım. Senin öyle birşey dediğini hatırladım ama msjını bulamadım sonrasında kaç kere sordumemin olamadım içmeye devam ettim bugün 8.günüm koyukahve kanamam var yogun değil sanırsam ilacı devam ettiğim için Sökülmüyorum değil mi? exclusive
Birde Bugün yap tam çatlamış yolla gitsin bir kere daha olduğu kadarKızlar yumurtlamam dün çatlamıştı dün değerlendirdim bugün değerlendirmem gerekiyor mu
Eki Görüntüle 2842156
Puhahahhaa allah iyiliğini versin emi yüsraGeldi buradaydı gitti dün salı günü gelecekadam yakaladı beni adetsiz adama işliyor evrende herşey artık bayramda burada birde buradaki iş belli olacak ne oluyor bakalım
Evet ilk olacakolacak da olamadı birtürlü
Allah sana ikinci evladını en yakın zamanda versinn hamile olduğunu öğrenmek nasip olsun valla bazı bilgiler nerde arasak bulunmaz cinstenevet canımm bıraktığın anda sökülme olacak ilacını bırak hatta sana demiştim hatırlıyor musun ilaç kalırsa elinde yumurtlamadan sonra içmeye devam edebilirsin.. ama adet sonrasında içme yumurtlamayı engelliyor eğer ki yumurtlama sonrası içersen bebişin tutunmasını sağlıyormuş...
İyi de senin tüp bebeğe başvcak bi sorunu var mı kiYa tsh ım yüksek ona bakmamış, tam çıkarken tüp bebek yapalım diyor, beni rahatlatacak bir gram bir şey söylemiyor. Aman neyse sinirliyim zaten. Ona çatarım rahatlarım belki
Bende bugün yaptım kocaman negatif bence bende yok inşallah sende vardir... Âdet benimde 10-11 MayısMerhaba kızlar bat 11 mayıs. Bugün yani battan 6 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yok. Sonradan pozitif gören oluyor mu?
Ay aradım doktoru diyor ki niye test yaptın erken daha. Ben onu azarlayacakken o bemi azarladıİyi de senin tüp bebeğe başvcak bi sorunu var mı ki
Hadi git doktordan al sinirini de rahatla da gel
Şimdi bu ay geve kalanlara hep soralımYusra-61 gün aşırı ilişki ile mi her gün ilişki ile mi ona göre biz de yolumuzu bulalım anam
Versin canım bana da sanada nur topu dedikleri cinsten ikiz uşak versin istiyormPuhahahhaa allah iyiliğini versin emi yüsra
Kuuzm ben öyle biliyorum bir eczacıya danış istersenMaviliGizem bazı doktorlar o triodi normal görüyor genelleme ben bir doktora denk geldim bana 2.66 olan triode ilaç yazdı yani doktor var doktor var ondan sonra zayıfladım kilom çoktu istesem de vermezdim. Allah o doktorumdan razı olsun şmdi olsa ona gitsem. Her doktorun farklı bakış açısı var...
Selizay yoksam ben ilaç içtikçe adetimi mi öteliyorum hani normal adetim geliyorsa ilaçla kesiyor ileri atıyorsam ayy benim kafam.
Versin canım bana da sanada nur topu dedikleri cinsten ikiz uşak versin istiyorm
Canım ben onlara yazıcam nasıl bir süreç diye benim poncikk arkadaşım var sizinNm88326 o konu açtı oraya dicem kızlar bilgilerini yazsınlar buradakileri oradan etiket edecem onu unutmadım sende orayı takip edersin birçoğumuz edebilir
Kız bunu görmemişim. Başlıcam ben de. Sağlık ocağındaki doktor verdi bi ilaç. Önce adet olunca başlasam falan dedim de bilemedim. Kullananda zararı yok dedi ama bilemedimMaviliGizem bazı doktorlar o triodi normal görüyor genelleme ben bir doktora denk geldim bana 2.66 olan triode ilaç yazdı yani doktor var doktor var ondan sonra zayıfladım kilom çoktu istesem de vermezdim. Allah o doktorumdan razı olsun şmdi olsa ona gitsem. Her doktorun farklı bakış açısı var...
Selizay yoksam ben ilaç içtikçe adetimi mi öteliyorum hani normal adetim geliyorsa ilaçla kesiyor ileri atıyorsam ayy benim kafam.
Slm canim bugün yağ kokusundan tiksindim ben çıkartımGurbetKusuEsra kuzum nasılsın var mı bir gelişme belirti falan ?
Ney verdi canım ilaç?Kız bunu görmemişim. Başlıcam ben de. Sağlık ocağındaki doktor verdi bi ilaç. Önce adet olunca başlasam falan dedim de bilemedim. Kullananda zararı yok dedi ama bilemedim
Aaa geçmiş olsun kuzum senin göbüşteki hiç mutlu değil yemek yapmaktab sanırımSlm canim bugün yağ kokusundan tiksindim ben çıkartım
Bide uykum var
Ney verdi canım ilaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?