Bir arkadaşım var burada o aydınlattı beni canım şimdi birde adet oluyorm çoğalıyor yavaş yavaşKuuzm ben öyle biliyorum bir eczacıya danış istersen
Aman uğraşamam ayAhahahah işler tersine dönmüş o zaman belki bebiş var da kanda çıkmadı Hadi inşallah rabim ya inşallah bakalım adet günün geçerse bidaha kan vergerçi vere vere kan da kalmadı
Ayyyyyy 6 gün üst üste ilişki olucak valla kusucam artıkBirde Bugün yap tam çatlamış yolla gitsin bir kere daha olduğu kadar
Vallaha ben bu doktorlar ı anlamıyorum ya gitmesen niye gelmedin derler gidersin daha erken niye geldin derler yemin ediyorum insanın kafası allak bullak oluyoAman uğraşamam ay11 ine doktordan randevu da aldım. Bekliyorum. 6 gün sonra gideyim de yüzüne çemkiriyin
Ben diğer folik asiti kullanıyordum folibolü de sağlık ocağındaki doktor verdi. Diğeri bitince buna başlayacağım canımMaviliGizem canım tiroid ilacına başla o çok iyi gelcek sana. Şey soracam folbiol kim verdi sana? Onu ne zamandır kullanıyorsun?
Ay ona gitmediydim allahtan bi de 110 km gitsem niye geldin dese kafa atardım adamaVallaha ben bu doktorlar ı anlamıyorum ya gitmesen niye gelmedin derler gidersin daha erken niye geldin derler yemin ediyorum insanın kafası allak bullak oluyo
Adamı nasıl ikna ettin kızAyyyyyy 6 gün üst üste ilişki olucak valla kusucam artık
Anladım ama kan diğerlerin çok iyi sankim böyle Folbiol içecek kadar folik asit yüksekliğine gerek yok gibi doktoruna da sor öyle böyle olur mu? Fazla folik asit almak da iyi değil kilo filan artıyor. Birde Folbiol ağır bir folik asit senin gibi değerlerim yükselirse çok da içmem bende Folbiol alıyorum kansızlığa dayalı ek folik asit bu. Eğer doktorun da kullan derse 3 ay kullanBen diğer folik asiti kullanıyordum folibolü de sağlık ocağındaki doktor verdi. Diğeri bitince buna başlayacağım canım
Benim kullandığım folactive di onu diğer kadın doğumcum gebelik öncesi önermişti. Gebelikten 3 ay önce başlanıyor sıkıntı olmaz demişti hala onu kullanıyorum ben. Bunu kullanmadan sorarım ama aklımda olsun kuzu.Anladım ama kan diğerlerin çok iyi sankim böyle Folbiol içecek kadar folik asit yüksekliğine gerek yok gibi doktoruna da sor öyle böyle olur mu? Fazla folik asit almak da iyi değil kilo filan artıyor. Birde Folbiol ağır bir folik asit senin gibi değerlerim yükselirse çok da içmem bende Folbiol alıyorum kansızlığa dayalı ek folik asit bu. Eğer doktorun da kullan derse 3 ay kullan
Ay inşallahKuzum onun kendi prespektüsünde 3 4 gün geçince diyor. Belki sonradan pozitifw döner
İnşAllah kuzum inşallah. Tez zamanda anneliği tadarız inşallah hepimizAy inşallah
Zorun neydi üstt üstee kız Allah seniAyyyyyy 6 gün üst üste ilişki olucak valla kusucam artık
Hayırlı uğurlu olsun balım minik kurabiyenKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Hayırlı uğurlu olsun canımmmKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
İnşallah ikimizin de gönlüne göre olurBende bugün yaptım kocaman negatif bence bende yok inşallah sende vardir... Âdet benimde 10-11 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?