Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahah işler tersine dönmüş o zaman belki bebiş var da kanda çıkmadı Hadi inşallah rabim ya inşallah bakalım adet günün geçerse bidaha kan ver gerçi vere vere kan da kalmadı

Ahahahah işler tersine dönmüş o zaman belki bebiş var da kanda çıkmadı Hadi inşallah rabim ya inşallah bakalım adet günün geçerse bidaha kan ver gerçi vere vere kan da kalmadı
Aman uğraşamam ay 11 ine doktordan randevu da aldım. Bekliyorum. 6 gün sonra gideyim de yüzüne çemkiriyin

Aman uğraşamam ay 11 ine doktordan randevu da aldım. Bekliyorum. 6 gün sonra gideyim de yüzüne çemkiriyin
Vallaha ben bu doktorlar ı anlamıyorum ya gitmesen niye gelmedin derler gidersin daha erken niye geldin derler yemin ediyorum insanın kafası allak bullak oluyo

Vallaha ben bu doktorlar ı anlamıyorum ya gitmesen niye gelmedin derler gidersin daha erken niye geldin derler yemin ediyorum insanın kafası allak bullak oluyo
Ay ona gitmediydim allahtan bi de 110 km gitsem niye geldin dese kafa atardım adama

Ben diğer folik asiti kullanıyordum folibolü de sağlık ocağındaki doktor verdi. Diğeri bitince buna başlayacağım canım
Anladım ama kan diğerlerin çok iyi sankim böyle Folbiol içecek kadar folik asit yüksekliğine gerek yok gibi doktoruna da sor öyle böyle olur mu? Fazla folik asit almak da iyi değil kilo filan artıyor. Birde Folbiol ağır bir folik asit senin gibi değerlerim yükselirse çok da içmem bende Folbiol alıyorum kansızlığa dayalı ek folik asit bu. Eğer doktorun da kullan derse 3 ay kullan

Benim kullandığım folactive di onu diğer kadın doğumcum gebelik öncesi önermişti. Gebelikten 3 ay önce başlanıyor sıkıntı olmaz demişti hala onu kullanıyorum ben. Bunu kullanmadan sorarım ama aklımda olsun kuzu.
Labaratuvarda çalışan adam da dedi değerlerin mükemmel valla 18l yaşında gibisin diye de adama diyemedim ordaki tek bir değer beni ilgilendiriyor o da 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…