İnşallah hepimize nasip etsin RabbimİnşAllah kuzum inşallah. Tez zamanda anneliği tadarız inşallah hepimiz
Kuzum silik çıksa da pozitif kabul ediliyorr sen kendini strese sokma boşaaKarnım gurul gurul korkuyorum adet olurum diyetmm silik çıktı testler sonradan koyulaştı birisi ama hala içimde şüphe
Benim kullandığım folactive di onu diğer kadın doğumcum gebelik öncesi önermişti. Gebelikten 3 ay önce başlanıyor sıkıntı olmaz demişti hala onu kullanıyorum ben. Bunu kullanmadan sorarım ama aklımda olsun kuzu.
Labaratuvarda çalışan adam da dedi değerlerin mükemmel valla 18l yaşında gibisin diye de adama diyemedim ordaki tek bir değer beni ilgilendiriyor o da 0
AminnHayırlı uğurlu olsun balım minik kurabiyenallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasib etsin inşallah
Ay ne nazlılar Ayyy bi oluvermedi mikroplarBende öyle demek isterdim hepbeni de değerlerim tipimi gören ciddiye almıyorlar bende hamiş kalıp ciddiye alınayım istiyorum
Sağ ol canımcım inşallahAminnhepiniz için dua edicem . Hepimize göstersin
Ne dedi gızz bizi de aydınlat neymiş gerçeğiBir arkadaşım var burada o aydınlattı beni canım şimdi birde adet oluyorm çoğalıyor yavaş yavaş
Kurabiyemm çok sevindim yaaaKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun insallahKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Hic beklemiyordum inan ki. O kadar sürpriz oldu ki . Burdan bu yaziyi okuyan tüm arkadaşlarıma söylemek istiyorum . Adet günüme kadar hic belirtim olmadı. Adet günü ovilasyon testi yaptim yumurtlama var gibi cif cizgi çıktı bi anda . Ondan sonra gebelik testi yaptim korkark vee ben şokkkkkKurabiyemm çok sevindim yaaa
Canım benim korkma Allah’ın izniyle bebisin seninledirKarnım gurul gurul korkuyorum adet olurum diyetmm silik çıktı testler sonradan koyulaştı birisi ama hala içimde şüphe
evet kuzum kanama olunca ilacı bırak demiştim ben 3 gün içtim kesti adetimi ilaç bitti tesadüf yoksa devam ederdim... ilacı bıraktım ertesi gün
Bak bu şekildeevet canımm bıraktığın anda sökülme olacak ilacını bırak hatta sana demiştim hatırlıyor musun ilaç kalırsa elinde yumurtlamadan sonra içmeye devam edebilirsin.. ama adet sonrasında içme yumurtlamayı engelliyor eğer ki yumurtlama sonrası içersen bebişin tutunmasını sağlıyormuş
Bizde inşallah senin gibi hiç beklemezken oluruz çook sevindim kan verdin mi peki canımHic beklemiyordum inan ki. O kadar sürpriz oldu ki . Burdan bu yaziyi okuyan tüm arkadaşlarıma söylemek istiyorum . Adet günüme kadar hic belirtim olmadı. Adet günü ovilasyon testi yaptim yumurtlama var gibi cif cizgi çıktı bi anda . Ondan sonra gebelik testi yaptim korkark vee ben şokkkkk
Adam benden daha istekli Bebiş olmasına hayır demiyor hatta diyor hadi kalk benim halim olmuyorAdamı nasıl ikna ettin kız
Evet sabah verdim 93 çıktıBizde inşallah senin gibi hiç beklemezken oluruz çook sevindim kan verdin mi peki canım
Adamı nasıl ikna ettin kız
Ayy hadi güzel haberi ver artıkSlm canim bugün yağ kokusundan tiksindim ben çıkartım
Bide uykum var
Yaaaa nasil güzel oldu buTamam o zman birhak ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?